Mercato (Lato 2016)
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Tak, Di Marzio powiedział, że jak nie będzie dealu do końca miesiąca to Pogba zostaje.wojczech7 pisze: Zapomniałem dodać, że lada moment ogłoszony zostanie nowy kontrakt Paula z Juventusem
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hajs z pogby już wydany, więc bez obaw. A reklama adidasa to troling kibiców Juve, tak pewnymi do tej pory jego pozostania, nie przyjmujących do wiadomości ze odejdzie.-10- pisze:Jeżeli jest coś faktycznie na rzeczy to ewentualny transfer Pogby zostanie ogłoszony wtedy gdy Juventus znajdzie alternatywę. Sprzedaż Pogby za duży hajs może spowodować, że potencjalny zastępca również będzie drogi ponieważ jego macierzysty klub będzie chciał (mając w perspektywie sprzedaż za dużą gotówkę Pogby) za swojego gracza też grubą kasę.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- YoUri`
- Qualità Juventino

No właśnie to najbardziej mi nie gra. Czemu Pogba miałby się angażować w tak ostry trolling Juventusu? Czy po tylu latach serio nie ma do nas krzty szacunku?fazzi pisze:Hajs z pogby już wydany, więc bez obaw. A reklama adidasa to troling kibiców Juve, tak pewnymi do tej pory jego pozostania, nie przyjmujących do wiadomości ze odejdzie.-10- pisze:Jeżeli jest coś faktycznie na rzeczy to ewentualny transfer Pogby zostanie ogłoszony wtedy gdy Juventus znajdzie alternatywę. Sprzedaż Pogby za duży hajs może spowodować, że potencjalny zastępca również będzie drogi ponieważ jego macierzysty klub będzie chciał (mając w perspektywie sprzedaż za dużą gotówkę Pogby) za swojego gracza też grubą kasę.
- Virgil
- Juventino

Przecież już sam fakt, że idzie do ManUtd kiedy może wygrać LM wymownie o nim świadczy, kasa kasą ale bez przesady.
Jeżeli naprawdę odejdzie to to co robi z tymi kampaniami Adidasa jest po prostu żałosne i wcale mi jego nie będzie żal.
Jeżeli naprawdę odejdzie to to co robi z tymi kampaniami Adidasa jest po prostu żałosne i wcale mi jego nie będzie żal.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
On tu może nie mieć wiele do powiedzenia. Adidas płaci mu hajs za granie w ich reklamach. Raczej nie ma wpływu na ich kształt.YoUri` pisze:No właśnie to najbardziej mi nie gra. Czemu Pogba miałby się angażować w tak ostry trolling Juventusu? Czy po tylu latach serio nie ma do nas krzty szacunku?fazzi pisze:Hajs z pogby już wydany, więc bez obaw. A reklama adidasa to troling kibiców Juve, tak pewnymi do tej pory jego pozostania, nie przyjmujących do wiadomości ze odejdzie.-10- pisze:Jeżeli jest coś faktycznie na rzeczy to ewentualny transfer Pogby zostanie ogłoszony wtedy gdy Juventus znajdzie alternatywę. Sprzedaż Pogby za duży hajs może spowodować, że potencjalny zastępca również będzie drogi ponieważ jego macierzysty klub będzie chciał (mając w perspektywie sprzedaż za dużą gotówkę Pogby) za swojego gracza też grubą kasę.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Buzol
- Juventino

Czytam, czytam, strona po stronie i tak w sumie codziennie. W końcu się wypowiem.
Nie rozumiem narzekania co niektórych na "przepłacanie za Igłę". Od paru lat płaczecie o topa, przychodzi top to źle bo za drogo. Czy to są wasze pieniądze? Lepszy napastnik nie był do wyciągnięcia, a ja wolę sprawdzonego w lidze i wszechstronnego Argentyńczyka za 90 baniek niż kurdupla Lacazet, który poza L1 nosa nie wychylił za 50 baniek.
Druga sprawa to Pogba. Wszyscy wiemy, że to fantastyczny zawodnik, wszechtronny, genialna technika itp, itd. Ale ile razy on nam wygrał mecz? Niezbyt często był decydujący, nie dźwigał odpowiedzalności. Jestem w stanie stwierdzić, że bardziej widoczny był brak Claudio na boisku niż Pogby. Tak, ja też był wolał żeby Paul został bo to złote dziecko piłki, ale w tym momencie w którym jest Juve więcej nam da Pjanic i Igła niż Pogba. Swoją drogą każdy z nich kończył sezon z lepszymi "cyferkami" na koncie.
Nie rozumiem narzekania co niektórych na "przepłacanie za Igłę". Od paru lat płaczecie o topa, przychodzi top to źle bo za drogo. Czy to są wasze pieniądze? Lepszy napastnik nie był do wyciągnięcia, a ja wolę sprawdzonego w lidze i wszechstronnego Argentyńczyka za 90 baniek niż kurdupla Lacazet, który poza L1 nosa nie wychylił za 50 baniek.
Druga sprawa to Pogba. Wszyscy wiemy, że to fantastyczny zawodnik, wszechtronny, genialna technika itp, itd. Ale ile razy on nam wygrał mecz? Niezbyt często był decydujący, nie dźwigał odpowiedzalności. Jestem w stanie stwierdzić, że bardziej widoczny był brak Claudio na boisku niż Pogby. Tak, ja też był wolał żeby Paul został bo to złote dziecko piłki, ale w tym momencie w którym jest Juve więcej nam da Pjanic i Igła niż Pogba. Swoją drogą każdy z nich kończył sezon z lepszymi "cyferkami" na koncie.
- kuba2424
- Juventino

Może i mu płacą za granie w ich reklamach, ale to nie znaczy że może obrażać -póki co - swojego obecnego pracodawcy oraz jego kibiców i ich trollować. Są pewne granice! Mówisz STOP - tego za wiele, niezależnie od dalszych konsekwencji. No chyba że twój chlebodawca może wymusić na tobie wszystko, bo przecież cię żywi.fazzi pisze:On tu może nie mieć wiele do powiedzenia. Adidas płaci mu hajs za granie w ich reklamach. Raczej nie ma wpływu na ich kształt.YoUri` pisze:No właśnie to najbardziej mi nie gra. Czemu Pogba miałby się angażować w tak ostry trolling Juventusu? Czy po tylu latach serio nie ma do nas krzty szacunku?fazzi pisze: Hajs z pogby już wydany, więc bez obaw. A reklama adidasa to troling kibiców Juve, tak pewnymi do tej pory jego pozostania, nie przyjmujących do wiadomości ze odejdzie.
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Według mnie rewelacyjna kampania reklamowa adidasa... Wszystko dwuznaczne. I nie rozumiem waszych problemów Koledzy. Przecież dla nas to jest win w każdym przypadku. Albo góra forsy albo piłkarz warty gore forsy. Uwielbiam takie problemy.
Od sierpnia będziemy promować Gabigola
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino

zmieniając troche temat. wierzycie jeszcze w transfer Cuadrado do nas? bardzo bym go chciał w Turynie z powrotem... Juan naciska na transfer, chce odejść z Chelsea, ale z naszej strony cisza...
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Mamy Pjace, więc miejsce dla skrzydłowego zajęte (zwłaszcza w obliczu mniejszej kadry zespołu) - zatem nie wierzę. Niestety nie ma przesłanek, byśmy mieli się interesować takim zawodnikiem w tym oknie. Ewentualnie Gabigol, który pewnie będzie zmiennikiem Dybali, ale jest też w stanie zagrać na obu skrzydłach. Dlatego już Juana nie zobaczymy w czarno-białej koszulce :confused2:ozi(Forza_Juve) pisze:zmieniając troche temat. wierzycie jeszcze w transfer Cuadrado do nas? bardzo bym go chciał w Turynie z powrotem... Juan naciska na transfer, chce odejść z Chelsea, ale z naszej strony cisza...
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
jedno nazwisko.ozi(Forza_Juve) pisze:zmieniając troche temat. wierzycie jeszcze w transfer Cuadrado do nas? bardzo bym go chciał w Turynie z powrotem... Juan naciska na transfer, chce odejść z Chelsea, ale z naszej strony cisza...
Pjaca Marco Pjaca.
Jestem pewien, ze dlatego odpuscilismy i Juana i Milika bo sobie powiedzielismy jesli mamy isc po rezerwowego za 30 baniek to sorry. Bierzemy uniersala, prospekta za 20 plus zmienne.
Dziekuje, rozumiem, pochwalam.dobranoc.
Calciomercato podało, że Real po przegraniu bitwy o Pogbe pojdzie po Marco.
Szczerze. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie na Marotte jesli Marco w ciągu roku zmieni klub i nie będzie to Juve, a my stracimy Pogbe.
Matiudi.. dirty joke.
- PlanetJuve
- Juventino

Świetna perspektywa. Tylko gdzie on zabłyśnie przy ataku Dybala-Higuain?yanquez pisze:Według mnie rewelacyjna kampania reklamowa adidasa... Wszystko dwuznaczne. I nie rozumiem waszych problemów Koledzy. Przecież dla nas to jest win w każdym przypadku. Albo góra forsy albo piłkarz warty gore forsy. Uwielbiam takie problemy.
- Hed
- Juventino

- Podziekował: 84 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Robaku pisze:
Calciomercato podało, że Real po przegraniu bitwy o Pogbe pojdzie po Marco.
Szczerze. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie na Marotte jesli Marco w ciągu roku zmieni klub i nie będzie to Juve, a my stracimy Pogbe.
Siedzę na urlopie drugi tydzień z nosem w telefonie czytając codziennie tony akt mercato na jp. Ciekaw jestem ktora strona bedzie gora, ta pewna transferu Pogby czy ta pewna jego zostania.
- Filippo911
- Juventino

jesli miał bym wyciągnać wnioski z kampanii Adidasa "blah blah" to interpretacja jest jedna - Pogba zostaje.
co i rusz pojawia sie tekst / przeciek / informacja (jak kto woli nazwać) o treści Pogba w MU / zaawansowane negocjacje / dziś testy / testy jednak jutro (jw do wyboru).
ile razy juz wszystko było "klepnięte" a nic nie wyszło (vide Iturbe).
koniec końców nic sie nie zmieniło, jeśli MU jest tak zdeterminowane, to kilka milionów - mniej niż 10% całego transferu nie zrobiło by różnicy
jeśli Pogba chciał by odejść, to mógłby zejść z pensji (rzekomo ma dostać 2x tyle co u nas, mógłby zrezygnować z 10 czy 15%).
jedynym któremu moze zależeć na transferze jest Mino - jemu zależy żeby Pogba zmienił klub kilka razy w karierze (kilka prowizji).
Ktoś juz wspomniał - Pogba moze przebierać w klubach (P$G, Real itp) - gdzie miał by kase i LM (Real to top jeśli chodzi o fame + Zidane + duże szanse na puchar LM).
Osobiście bedę zaskoczony jeśli Pogba wybierze MU. Dla nas najlepszy był by deal z Realem - kasa + piłkarz, jest w kim wybierać i siano by wpadło (ew PSG - Marco + kasa).
co i rusz pojawia sie tekst / przeciek / informacja (jak kto woli nazwać) o treści Pogba w MU / zaawansowane negocjacje / dziś testy / testy jednak jutro (jw do wyboru).
ile razy juz wszystko było "klepnięte" a nic nie wyszło (vide Iturbe).
koniec końców nic sie nie zmieniło, jeśli MU jest tak zdeterminowane, to kilka milionów - mniej niż 10% całego transferu nie zrobiło by różnicy
jeśli Pogba chciał by odejść, to mógłby zejść z pensji (rzekomo ma dostać 2x tyle co u nas, mógłby zrezygnować z 10 czy 15%).
jedynym któremu moze zależeć na transferze jest Mino - jemu zależy żeby Pogba zmienił klub kilka razy w karierze (kilka prowizji).
Ktoś juz wspomniał - Pogba moze przebierać w klubach (P$G, Real itp) - gdzie miał by kase i LM (Real to top jeśli chodzi o fame + Zidane + duże szanse na puchar LM).
Osobiście bedę zaskoczony jeśli Pogba wybierze MU. Dla nas najlepszy był by deal z Realem - kasa + piłkarz, jest w kim wybierać i siano by wpadło (ew PSG - Marco + kasa).