Mercato (Lato 2016)
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
nie wiem czy ktoś dodał wcześniej, Rogério Oliveira da Silva również przchodził dziś testy medyczne w J Medical. kupilismy go w styczniu, a całą rundę spędził w Sassuolo/ lewy obrońca 

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W normalnych warunkach Roma nie oddalaby nam go za zadne skarby, ale wykorzystalismy ich blad z przeszlosci w postaci niezbyt wygorowanej klauzuli, jesli wezmiemy pod uwage umiejetnosci tego zawodnika i fakt, ze to jeden z najlepszych pomocnikow ligi, do tego czolowy (jesli nie najlepszy) asystent. Gdyby nie to, trzeba by za niego zaplacic pewnie z 45 mln i klub z Rzymu robilby nam problemy. Rzymianie nie mieli nic do powiedzenia, a po tym, jak sie okazalo, ze klauzula obowiazuje takze na rynku wloskim, od razu zrobilo sie dla nas rozowo. Icardi to symbol obecnego interu i absolutnie nie wierze w to, ze oddadza swojego najlepszego gracza do znienawidzonego rywala. Przypominam cyrki po dogranej wymianie Vucinic -> Guarin, teraz kibice tez by ich "zjedli". Moze i potrzebuja kasy na okienko, ale zainteresowanie uslugami Argentynczyka jest na tyle spore, ze predzej wyladuje on za granica albo sie ugna i dadza po prostu kolejna podwyzke. Nie twierdze, ze sie nim mocno nie interesujemy, bo ten chlopak jest przeciez "tworem" pary Marotta-Paratici, byc moze nawet faktycznie zlozylismy oferte. Nie jest to jednak jednoznaczne z porozumieniem. Z drugiej strony szanse na Cavaniego czy Sancheza zaleza pewnie od ewentualnych nastepcow w ich obecnych klubach, o naszym zainteresowaniu Lacazettem sie nie pisze, wiec z tych wiekszych nazwisk pozostaliby Benzema i Icardi wlasnie. Osobiscie jestem przeciwnikiem Mauro, nie cierpie go za sposob zachowania i te perypetie, ale czysto pilkarsko to jest fantastyczny gosc.alessandro1977 pisze:A czy ktoś wierzył w transfer Pjanicia ?CavAllano pisze:Naprawde myslicie, ze sa jakiekolwiek szanse na Icardiego?![]()
Co byscie powiedzieli na transfer Higuaina?

- Basiek
- Juventino
Wydaje mi się, że wszyscy cytują to samo źródło - komentarz na twitterze niejakiego Fabio Ravezzaniego. 60 mln plus Pereyra. Gdzieś wyczytałem, że wszystko za zgodą EXORU, który ma dofinansować transakcję poźyczką. Nie znam człowieka i nie wiem czy to wiarygodne źródło :confused2:CavAllano pisze:Co byscie powiedzieli na transfer Higuaina?Pojawiaja sie pewne informacje, do tego z roznych zrodel.
Dybala - Higuain....

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
- fazzik8
- Juventino
Tylko nie On. Od razu przypomina mi się jak w Realu z 0,5 m nie trafiał.CavAllano pisze:W normalnych warunkach Roma nie oddalaby nam go za zadne skarby, ale wykorzystalismy ich blad z przeszlosci w postaci niezbyt wygorowanej klauzuli, jesli wezmiemy pod uwage umiejetnosci tego zawodnika i fakt, ze to jeden z najlepszych pomocnikow ligi, do tego czolowy (jesli nie najlepszy) asystent. Gdyby nie to, trzeba by za niego zaplacic pewnie z 45 mln i klub z Rzymu robilby nam problemy. Rzymianie nie mieli nic do powiedzenia, a po tym, jak sie okazalo, ze klauzula obowiazuje takze na rynku wloskim, od razu zrobilo sie dla nas rozowo. Icardi to symbol obecnego interu i absolutnie nie wierze w to, ze oddadza swojego najlepszego gracza do znienawidzonego rywala. Przypominam cyrki po dogranej wymianie Vucinic -> Guarin, teraz kibice tez by ich "zjedli". Moze i potrzebuja kasy na okienko, ale zainteresowanie uslugami Argentynczyka jest na tyle spore, ze predzej wyladuje on za granica albo sie ugna i dadza po prostu kolejna podwyzke. Nie twierdze, ze sie nim mocno nie interesujemy, bo ten chlopak jest przeciez "tworem" pary Marotta-Paratici, byc moze nawet faktycznie zlozylismy oferte. Nie jest to jednak jednoznaczne z porozumieniem. Z drugiej strony szanse na Cavaniego czy Sancheza zaleza pewnie od ewentualnych nastepcow w ich obecnych klubach, o naszym zainteresowaniu Lacazettem sie nie pisze, wiec z tych wiekszych nazwisk pozostaliby Benzema i Icardi wlasnie. Osobiscie jestem przeciwnikiem Mauro, nie cierpie go za sposob zachowania i te perypetie, ale czysto pilkarsko to jest fantastyczny gosc.alessandro1977 pisze:A czy ktoś wierzył w transfer Pjanicia ?CavAllano pisze:Naprawde myslicie, ze sa jakiekolwiek szanse na Icardiego?![]()
Co byscie powiedzieli na transfer Higuaina?Pojawiaja sie pewne informacje, do tego z roznych zrodel.
Mnie strasznie interesuję kto przyjdzie do pomocy jeszcze.
- mrozzi
- Juventino
Tak, dokladnie chodzi o ten wpis na Twitterze. Pojawia sie tez info z Argentyny, ze pilkarz powiedzial nam "tak". Niejaki Cappella udzielil wywiadu dla Radio Punto Zero i poinformowal, ze robimy wszystko, by wlaczyc w operacje Pereyre, ktory mialby byc ostatnia przeszkoda.
Podpis i oficjalka dotyczaca transferu Benatii dopiero jutro. Jego testy medyczne trwaly bowiem bardzo dlugo (az do ok. 17:30, z krotka przerwa na obiad) - dobrze.

Podpis i oficjalka dotyczaca transferu Benatii dopiero jutro. Jego testy medyczne trwaly bowiem bardzo dlugo (az do ok. 17:30, z krotka przerwa na obiad) - dobrze.

Brałbym Higuaina. Śliniliśmy się do niego ostro 3 lata temu. Padło na Tevez'a, bo Real przesadzał z żądaniami.
Top z prawdziwego zdarzenia. Nie martwię się, że nawala w najważniejszych sytuacjach. Zmieniła by się jego mentalność u nas, a i karnych by raczej nie strzelał
Ale szanse na jego pozyskanie są... delikatnie mówiąc... nikłe.
Top z prawdziwego zdarzenia. Nie martwię się, że nawala w najważniejszych sytuacjach. Zmieniła by się jego mentalność u nas, a i karnych by raczej nie strzelał

Ale szanse na jego pozyskanie są... delikatnie mówiąc... nikłe.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Loremaster
- Juventino
Higuain byłby marzeniem biorąc pod uwagę że Cavani czy Sanchez nie są dostępni.
Gość jest TOPem i nie mam na ten temat dyskusji
Gość jest TOPem i nie mam na ten temat dyskusji
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli jednak Higuain
No i dobrze.

No i dobrze.

- PlanetJuve
- Juventino
Higuain- wieczny przegrany. No rzeczywiście jest się na co ślinić... 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ciekawe okreslenie. Ostatnim ktory nosil ten przydomek byl Ranieri i wiemy jak sie to skonczylo.PlanetJuve pisze:Higuain- wieczny przegrany. No rzeczywiście jest się na co ślinić...
Tez nie wiem czemu ale tego Igly nie lubie bo wydaje mi sie ze marnuje duzo sytuacji ale mam to same zdanie o Lewym
Wiec moze przesadzam.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- sebastian10
- Juventino
Higuain chyba cos jest na rzeczy juve go chciało za Apacza ale nie dało rady wiec wzięli apacza . Higuain 30 bramek masakra i do tego asysty nie pamietam ile szkoda ze nie jest młodszy i bedzie bardzo dorgi na dodatek ma ta łatke wiecznego przegranego . Na dodatek osłabiamy kolejnego rywala wielkiego z ligi . Chyba ze ten batigol jest równie dobry .
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie rozumiem tej podniety nad Higuainem, gość jest dobry, ale nic więcej. Z początkiem sezonu, gdy strzelał jak na zawołanie, myślałem, że była mu potrzebna zmiana trenera i pod wodzą Sarri'ego się ogarnął, ale pewne rzeczy się nie zmieniają. Może i sobie strzelić 40 bramek w Serie A, ale i tak w kluczowych momentach nie wytrzymuje ciśnienia, mam tu na myśli takie mecze jak: Finał MŚ 2014, porażka z Udinese 3:1, gdzie dał popis
, finał Copa America 2016 i sumie rok wcześniej też dał doopy.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- jarmel
- Redaktor
No ok Higuain ma swoje ze uszami, ale przy takim Icardim, który pod kopułą ma jeszcze gorzej i sportowo jest jakiś level niżej wygląda jak marzenie 

Bartek(Juventino) pisze:
Facet wpakował w ostatnim sezonie 38 bramek każdą częścią ciała, z każdej pozycji, chyba każdemu komu mógł, w dodatku jest w najlepszym wieku, po tym sezonie chyba jeszcze bardziej głodny sukcesów niż kiedykolwiek, ale to za mało, bo coś tam z Udinese... Błagam!

Ostatnio zmieniony 14 lipca 2016, 21:07 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Wybrzydzanie takim graczem jak Higuain to już przesada... Kierując się wyznacznikami części osób tutaj na forum, to dla nas odpowiedni gracze to chyba tylko Messi i Ronaldo... Chociaż nie, oni też nie... Messi daje ciała w reprezentacji, a Ronaldo jest egoistą.Haris pisze:Nie rozumiem tej podniety nad Higuainem, gość jest dobry, ale nic więcej. Z początkiem sezonu, gdy strzelał jak na zawołanie, myślałem, że była mu potrzebna zmiana trenera i pod wodzą Sarri'ego się ogarnął, ale pewne rzeczy się nie zmieniają. Może i sobie strzelić 40 bramek w Serie A, ale i tak w kluczowych momentach nie wytrzymuje ciśnienia, mam tu na myśli takie mecze jak: Finał MŚ 2014, porażka z Udinese 3:1, gdzie dał popis, finał Copa America 2016 i sumie rok wcześniej też dał doopy.
Facet wpakował w ostatnim sezonie 38 bramek każdą częścią ciała, z każdej pozycji, chyba każdemu komu mógł, w dodatku jest w najlepszym wieku, po tym sezonie chyba jeszcze bardziej głodny sukcesów niż kiedykolwiek, ale to za mało, bo coś tam z Udinese... Błagam!
Typ strzelił ponad 30 goli i naprawdę Napoli nie wygrało mistrzostwa przez mecz z Udine? Nerwy mu puściły? No puściły, bo rozgrywa sezon życia, a i tak przegrywa scudetto. Dlaczego? Nie dlatego, że jest słaby, że zawiódł w najważniejszym momencie, tylko dlatego, że piłkarze Juve rozjechali wszystko i wszystkich czołgiem.
- mrozzi
- Juventino
Tylko pytanie, czy warto w ogole roztrzasac ten temat.
Z pozyskaniem kogokolwiek wartosciowego z Napoli mielibysmy zdaje sie ogromny problem, a co dopiero najwiekszej gwiazdy.
Srodowisko Napoli oczywiscie juz wszystkiemu zaprzecza, bo zmartwieni kibice zaczeli panikowac i nachodzic dzialaczy w trakcie zgrupowania przedsezonowego.
Z drugiej strony wiadomo, ze nawet jesli faktycznie cos jest na rzeczy, nikt sie do tego nie przyzna. Higuain to zawodnik kompletny i wlasnie kogos tej klasy potrzebujemy.
Pjaca ma byc klepniety albo jutro, albo w sobote. Ostatnim detalem jest sposob platnosci, bo my chcielibysmy ja rozbic na 2/3 raty, podczas gdy Dinamo chcialoby calej kwoty od razu.

Pjaca ma byc klepniety albo jutro, albo w sobote. Ostatnim detalem jest sposob platnosci, bo my chcielibysmy ja rozbic na 2/3 raty, podczas gdy Dinamo chcialoby calej kwoty od razu.