Coppa Italia 15/16 (1/2): Inter 3-0 k:3-5 JUVENTUS
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Widzę jeden +, mianowicie kondycja, Inter w dogrywce siadł i to bardzo, nasi mogliby tak pewnie jeszcze z 90minut partaczyć, ale kondycyjnie wyglądało ok., także to chyba na tyle z pozytywów. No i oczywiście Sandro 

- rydwadydwa
- Juventino
Mnie też bardziej to widowisko śmieszy niż złości. W dalszej perspektywie ta sromotna porażka będzie miał bardzo dobry wpływ na drużynę.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Też o tym pomyślałem, może dać to kopa jak bramka z Toro:)rydwadydwa pisze:Mnie też bardziej to widowisko śmieszy niż złości. W dalszej perspektywie ta sromotna porażka będzie miał bardzo dobry wpływ na drużynę.
- Tyrion
- Juventino
Pełna zgoda :koszulka:Makiavel pisze:Morata wypuścił Zazę sam na sam z bramkarzem i to powinno być zakończenie dwumeczu. Potem podobnie znalazł Cuadrado, jako jedyny szarpie w ofensywie, więc naprawdę walnijcie się mocno w łeb.
Szkoda, że to akurat trafiło na inter, bo wyjątkowo brzydko smakuje przegrana z nimi, ale i tak odczuwam satysfakcję. Zarówno ze względu na kopaczy, którym się należało za zlekceważenie przeciwnika, jak i ze względu na niektóre persony na forum. (może teraz Juan Jesus wstawia wasze śmieszkowe wpisy na forum interu)
Dobrze, że bez konsekwencji (nie licząc niepotrzebnego i idiotycznego biegania dodatkowych 30 minut)
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Z tych 5 plackowatych karnych Handa pewnie wybronił by z 3.
Czekałem na karne chyba z 2 lata i wreszcie się doczekałem
Czekałem na karne chyba z 2 lata i wreszcie się doczekałem

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Uff, jest! Mam nadzieję, że wyciągniemy z tego meczu lekcję. Bura należy się wszystkim za podejście do meczu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Kabarthez
- Juventino
No i w końcu, Max ma nauczkę jak się 'oszczędzanie' może skończyć.
Ale co obaj napastnicy zmaścili w tym meczu... przynajmniej w kluczowym momencie trafili
No i Barza z Bonu przy karnych, bezcenny widok.
Ale co obaj napastnicy zmaścili w tym meczu... przynajmniej w kluczowym momencie trafili

No i Barza z Bonu przy karnych, bezcenny widok.