Serie A 15/16 (16): JUVENTUS 3-1 Fiorentina
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zapewniam Cię, że jutro nie zobaczysz nikogo na boiskuForzaItanimulli3vujcm pisze:Ja jednak mimo wszystko liczę, że zobaczymy jutro Morate.

Po tej kopie z Sevilli nie wyobrażam sobie abyśmy nie wygrali. Nie wiem jak to zrobimy, nie obchodzi mnie to, musimy zwyciężyć. Violę w sumie urządza remis, my musimy wygrać. Widać, że rywale nie stracili sił w LE, praktycznie pełna rezerwa...
Paulo Sousa... ile to lat minęło. Siwy gentelman ale zadziorny jak cholera :>
Sandro na ławce w obecnej chwili to kpina.
Tadeusz Sznuk: ,,Kategoria astronomia: Gdzie obecnie przebywa Khedira?''

- wagner
- Juventino
Nie oglądałem w tym sezonie Fiorentiny ani razu i jestem ciekawy tego meczu. Myślę jednak, że jeśli zagramy swoją piłkę to Viola będzie bezbronna. Mam nadzieje, że poprawimy skuteczność, którą gdzieś zgubiliśmy w tygodniu i powinno być dobrze. Liczę na atak Mandzukic-Dybala.
Jak zdrowie ostatnio nieobecnych ? Mam na myśli Zazę i Leminę ? I co się dzieje z Asamoahem ? Bo kompletnie straciłem go z horyzontu ? Zdrowy on ?
PS: @Dragon - jak zwykle monotonny.

Jak zdrowie ostatnio nieobecnych ? Mam na myśli Zazę i Leminę ? I co się dzieje z Asamoahem ? Bo kompletnie straciłem go z horyzontu ? Zdrowy on ?
PS: @Dragon - jak zwykle monotonny.

To, że grał to wiem, nie pamiętałem jednak, że nie został zgłoszony do LM. Dziękiozi(Forza_Juve) pisze:Asa przecież grał z Lazio, co więcej zagrał niezłe zawody w środku, dobrze uzupełniał się z Sandro. w LM nie grał, bo nie zosał zgłoszony

Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2015, 20:16 przez wagner, łącznie zmieniany 2 razy.
- bajbek17
- Juventino
Przepraszam bardzo, a czym to Morata zasłużył sobie żeby wyjść w takim meczu i to jeszcze w pierwszym składzie? Zaza jak najbardziej gdzieś koło 70 minuty, ale Hiszpan?lenor pisze: Mam nadzieję, że dostąpię zaszczytu oglądania Alvaro od pierwszej do ostatniej minuty, ma coś do pokazania za ten nowy kontrakt.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
Asa przecież grał z Lazio, co więcej zagrał niezłe zawody w środku, dobrze uzupełniał się z Sandro. w LM nie grał, bo nie zosał zgłoszony, licze że zgłosimy go na wiosne, bo to niezwykle uniwersalny i pożyteczny gracz. Zaza też dostępny, a Lemina to nie wiem... wie ktoś co z nim?!wagner pisze: Jak zdrowie ostatnio nieobecnych ? Mam na myśli Zazę i Leminę ? I co się dzieje z Asamoahem ? Bo kompletnie straciłem go z horyzontu ? Zdrowy on ?
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Makiavel
- Juventino
@bajbek17 Większą produktywnością? Morata - 513 minut w lidze, 1 bramka, 3 asysty. Mandzukic na taką samą punktacje w klasyfikacji kanadyjskiej (tylko odwrotnie bramki do asyst) potrzebował ponad 200 minut więcej.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Myślę że zagra Mandzur od początku, Morata może wskoczy w drugiej połowie, co do Sandro to dziwne by było jakby nie zagrał od początku bo jest chłop w gazie.
P.s Sami dopiero dzisiaj wrócił do treningów z resztą ekipy?
P.s Sami dopiero dzisiaj wrócił do treningów z resztą ekipy?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
wagner pisze:Nie oglądałem w tym sezonie Fiorentiny ani razu i jestem ciekawy tego meczu.
... Mam nadzieje, że poprawimy skuteczność, którą gdzieś zgubiliśmy w tygodniu i powinno być dobrze...
...Jak zdrowie ostatnio nieobecnych ? Mam na myśli Zazę i Leminę ?I co się dzieje z Asamoahem Bo kompletnie straciłem go z horyzontu ? Zdrowy on ?
Ktoś tak nieogarnęty w temacie wytyka mi monotonność :lol:wagner pisze:PS: @Dragon - jak zwykle monotonny.

Wygrajmy.

- wagner
- Juventino
Dragon przed Fiorentiną pisze:Tadeusz Sznuk: ,,Kategoria astronomia: Gdzie obecnie przebywa Khedira?''
Dragon przed Sevilla pisze:Reszty połamańców z Khedira na czele nie komentuje, trzeba się jak najszybciej przyzwyczaić, że na nich polegać nie będziemy mogli.
Dragon przed Lazio pisze:Z Khediry to mam dobrą bekę.
Ja umieram z tego. W kolejnym temacie meczowym musisz poprosić @Pumexa żeby wkleił podobne treści przed postem głównym zapowiadającym mecz. Będzie szybciej.Dragon przed Palermo pisze:Liczę też na Khedirę, miał być na pewno gotowy. Oj nie zdążył jednak? Co za niespodzianka
Piszesz ciągle o Khedirze i Sandro, nic o Ghańczyku skąd mogłem wiedziec co z nim ?Dragon pisze:Ktoś tak nieogarnęty w temacie wytyka mi monotonność

Wygrajmy x2.
- bajbek17
- Juventino
Od kiedy to statystyki grają? Jak okazało się, że Dybala ma lepsze statystyki niż święta krowa Tevez to pół forum kręciło nosem. Gość ewidentnie bez formy od początku sezonu i zaczyna wyrastać na drugiego Amauriego. Z Morata można kombinować przy okazji pucharu Włoch bądź wpuszczać przy korzystnym wyniku dopóki się nie ogarnie.Makiavel pisze:@bajbek17 Większą produktywnością? Morata - 513 minut w lidze, 1 bramka, 3 asysty. Mandzukic na taką samą punktacje w klasyfikacji kanadyjskiej (tylko odwrotnie bramki do asyst) potrzebował ponad 200 minut więcej.
- rydwadydwa
- Juventino
Ok, ale napastników, a już na pewno typowe "9" rozlicza się z goli; tych Mandżukić ma 6 we wszystkich rozgrywkach, a Morata 3 przy czym obaj rozegrali około 1000 minut. Różnica jest wyraźna, tym bardziej że Alvaro nie strzelił gola od 2 miesięcy, a Mario właśnie został wybrany zawodnikiem miesiąca przez Juve...chyba widać kto jest w gazie.Makiavel pisze:@bajbek17 Większą produktywnością? Morata - 513 minut w lidze, 1 bramka, 3 asysty. Mandzukic na taką samą punktacje w klasyfikacji kanadyjskiej (tylko odwrotnie bramki do asyst) potrzebował ponad 200 minut więcej.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W Turynie. Trenuje. Będzie prawdopodobnie powołany i ma zagrać.Dragon pisze: Tadeusz Sznuk: ,,Kategoria astronomia: Gdzie obecnie przebywa Khedira?''
Nie zgodzę się, że Fiorentina grała w LE rezerwami - kilku istotnych zawodników odpoczywało, ale Viola nie ma takiej ławki, by móc sobie pozwolić na wystawienie drużyny rezerw.
Mecz absolutnie do wygrania. Szału w poczynaniach Fiołków nie dostrzegam. Emocje po meczu z Sevillą już opadły i należy sobie powiedzieć wprost, że nasz zespół w końcu ma styl, gra składnie, ładnie dla oka. Mieliśmy mnóstwo pecha, ale tak dziwne pojedynki często się nie powtarzają. Widać progres, nawet biorąc pod uwagę sam okres, w którym zaczęliśmy regularnie wygrywać. Musimy się jednak szykować na wojnę, bo wszyscy doskonale wiemy, jakie znaczenie dla kibiców Fioletowych ma mecz z nami. Wręcz nie wyobrażam sobie z kolei, byśmy ich nie pogonili, zwłaszcza że gramy u siebie. Ten mecz odpowie nam na wiele pytań i można go określić mianem "wóz albo przewóz". Zwycięstwo sprawiłoby, że na dobre wrócilibyśmy do czołówki i prawdopodobnie zakończylibyśmy ligowy rok w świetny sposób (przybliżylibyśmy się też na 2 oczka do niedzielnego rywala, więc całkiem możliwe, że z końcem roku czy też na początku nowego moglibyśmy wyprzedzić w tabeli i Fiorentinę, i Romę). Brak tego zwycięstwa mocno skomplikowałby nam natomiast sytuację, bo nie jest wcale powiedziane, że w pojedynku Napoli-Roma padnie remis. Nie wiemy też, jak w swoim meczu poradzi sobie inter.
Powinniśmy uważać przede wszystkim na tego Kalinicia, choć po cichu liczę, że nasz Dybala nakryje go czapką. Po naszej stronie z wielką dozą prawdopodobieństwa mają się pojawić Mandżukić, Evra (obaj wrócili już po kontuzjach). W sumie porażka z Sevillą przyszła w odpowiednim momencie (jakkolwiek by to nie brzmiało, mimo że sprawiła nam ona tyle przykrości itd.). Zespół za wszelką cenę będzie chciał bowiem zrekompensować nam i sobie przy okazji ten nieprzyjemny wyjazd do Hiszpanii - nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
- Yaro417
- Juventino
Też jestem podobnego zdania. Lepiej przegrać z Sevillą, gdy mimo wszystko awans mieliśmy zapewniony, niż teraz przegrać z Fiorentiną u siebie i bardzo skomplikować sobie sytuację w SerieA, która ostatnio - głównie za sprawą nas samych - zrobiła się strasznie wyrównana. Jeśli chcemy myśleć o gonieniu czołówki, to ten mecz bez wątpienia musimy wygrać. Po cichu liczę na stratę punktów przez Inter w meczu z Udine. Z kolei Napoli moim zdaniem powinno spokojnie pyknąć słabą ostatnimi czasy Romę.CavAllano pisze:W sumie porażka z Sevillą przyszła w odpowiednim momencie (jakkolwiek by to nie brzmiało, mimo że sprawiła nam ona tyle przykrości itd.)
- jarmel
- Redaktor
Mam nadzieję, że jeśli już to wejdzie w końcówce. Mamy zdrowego Marchisio, Pogbę i Asamoaha, którym z Lazio gra układała się naprawdę dobrze, po co ryzykować zdrowie naszej tunezyjskiej szklankiCavAllano pisze:W Turynie. Trenuje. Będzie prawdopodobnie powołany i ma zagrać.Dragon pisze: Tadeusz Sznuk: ,,Kategoria astronomia: Gdzie obecnie przebywa Khedira?''