Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
No to bierzmy kogoś z Chelsea albo Realu, bo w obu tych klubach dojdzie do rewolucji w styczniu lub wakacje.Wojtek pisze:Nawet nie myślcie o Teixeirze, bo niedawno przyznał, że chce dołączyć do "Czelsi" i pracować z "Murinio".
- M.R.
- Juventino
Wystarczy, że Chelsea nie będzie grała w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów i Brazylijczyk zaraz zmieni zdanie. Ot, taka mentalność południowcówWojtek pisze:Nawet nie myślcie o Teixeirze, bo niedawno przyznał, że chce dołączyć do "Czelsi" i pracować z "Murinio".

"Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkuje w pełnym biegu." Trener Piechniczek
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Coś mi się wydaje, że mimo wcześniejszych zapowiedzi, jeśli dalej będziemy wygrywać grając dodatkowo 3-5-2, w zimie nikt nowy nie przyjdzie. Rozmowy z Lavezzim utkwiły w martwym punkcie bo rzekomo nie możemy się dogadać co do pensji a poza tym w 3-5-2 nie ma dla niego miejsca. Sevilla wcale nie musi chcieć oddawać Banegi w styczniu, Dortmund nie odda Gundogana, Empoli Saponary. Jedynym potencjalnym zagrożeniem pozostałby w tym momencie Soriano.
Ahaa, najnowszy obrót w sprawie Cuadrado, na dzień dzisiejszy podobno go jednak nie planujemy wykupić.
Ahaa, najnowszy obrót w sprawie Cuadrado, na dzień dzisiejszy podobno go jednak nie planujemy wykupić.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Do wyciągnięcia z Chelsea ma być Oscar, Willian i D.Costa. Może kogoś w pakiecie z Cuadrado? Przykład obu Borussi pokazuje, że czasem problem jest nie w zawodnikach, ale w trenerze.M.R. pisze:Wystarczy, że Chelsea nie będzie grała w przyszłym sezonie w Lidze Mistrzów i Brazylijczyk zaraz zmieni zdanie. Ot, taka mentalność południowcówWojtek pisze:Nawet nie myślcie o Teixeirze, bo niedawno przyznał, że chce dołączyć do "Czelsi" i pracować z "Murinio".
- Kucharius1
- Juventino
@up Przyjdzie nowy trener i sytuacja Oscara może się zmienić. Podobnie nawet samego Cuadrado.
Obyśmy powalczyli o tego Dahouda, póki jeszcze nie kosztuje 30 mln
Obyśmy powalczyli o tego Dahouda, póki jeszcze nie kosztuje 30 mln

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
W sumie racja z tym Roberto. Pojechalem z nim na fali forumowego jadu. Jak slusznie zauwazyles, Asa po bardzo dotkliwej kontuzji i ja osobiscie drżę o to, ze w kazdej, ale to kazdej chwili mozemy przeczytac komunikat: Kwadwo wykluczony z gry na miesiac/dwa/trzy... O Khedirze moglbym wlasciwie skopiowac to samo zdanie, co o Ghanczyku.Arbuzini pisze:Z Khedirą się zgodzę. Asamoah był nie do zajechania dopóki nie złapał tej poważnej kontuzji, a Pareyra poza tym sezonem też był zawodnikiem, na którego dyspozycję można było liczyć. Ihmo w przypadku tej dwójki jeszcze za wcześnie żeby pisać, że nie można ich traktować na poważnie, bo trapią ich kontuzje.Jacky pisze:Asa, Khedira i Pereyra na dluzsza mete sa niepewni zdrowotnie
Szczerze, to ja tutaj mialbym problem. Na poczatku bardziej podobal mi sie Lemina, ale nie gra. Z kolei Wloch musi miec cos w sobie, skoro jest wart prawie 3 razy wiecej, skoro Max na niego stawia, skoro nasi jeszcze z niego nie zrezygnowali. Ja na nich patrze po prostu, jak na typowych przecinakow i nic wiecej do przodu. Moze najlepiej byloby podziekowac obydwom i sprowadzic jakiegos WitselaArbuzini pisze:Niby dwóch siepaczy, ale charakterystykę mają odmienną. Sturaro to facet z głową na karku i w defensywie naprawdę zahacza o poziom światowy. Lemina za to ma zdecydowanie lepszą technikę i łatwość gry piłką, ale to trochę taki niebieski ptak. Ja bym postawił na Włocha. Jest już w drużynie i nie trzeba za niego płacić, ma odpowiednią psychikę do gry w Juventusie, a lepsza gra w fazie ofensywnej może przyjść z czasem, bo przecież miewa swoje przebłyski.Jacky pisze:Sturaro i Lemina - tylko jeden z dwojki tych siepaczy powinien u nas zostac.
Nie ogladam go, ale sie wypowiemArbuzini pisze:Widmer jest dobry?

Nie dziwota. Widmer, Van der Wiel, ten Chorwat z Sassu, ew. Montoya, a mamy przeciez nie takiego tragicznego Lichta. Klopot bogajstwa. Zreszta kase na niego przeznaczylbym na jakiegos konkretnego b2b/registe.RICTOR pisze:najnowszy obrót w sprawie Cuadrado, na dzień dzisiejszy podobno go jednak nie planujemy wykupić.
Troche sie napalilem na tego Benatie :roll:
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- annihilator1988
- Juventino
Ponoć Juve zaklepało sobie z Internacionalu niejakiego Alisson (bramkarza) za 7 mln euro.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- kawek
- Juventino
Sprzatając jednoczesnie romie sprzed nosa praktycznie pewny wedlug nich transfer. Ktos wie wiecej na temat tego transferu czy zawodnika?annihilator1988 pisze:Ponoć Juve zaklepało sobie z Internacionalu niejakiego Alisson (bramkarza) za 7 mln euro.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli możemy się spodziewać sprzedaży Neto, którego pozyskaliśmy za darmo (2mln kontrakt) i opchamy za pewnie sumę zbliżoną do tej za którą kupimy Alissona. Według wielu osób to nowy Dida.

- Kucharius1
- Juventino
Świetne warunki, refleks i pewny chwyt. Alisson może być wielki, choć osobiście zawsze marzyłem by następcą Gigiego był Włoch.
Ponoć przymierzamy do siebie Bernardo Silve z Monaco.
Ponoć przymierzamy do siebie Bernardo Silve z Monaco.
- pablo1503
- Juventino
Tak z czystej ciekawości - oglądasz ligę brazylijską czy opierasz swoją opinie na Youtube? Nie chce być złośliwy. Po prostu zawsze mnie zastanawiało skąd niektórzy użytkownicy mają pojęcie o grze jakiegoś piłkarza. Zawsze, ale to zawsze znajduje się ktoś, kto opiszę jakiegoś grajka, który gra nawet w drugiej lidze rumuńskiej.Kucharius1 pisze:Świetne warunki, refleks i pewny chwyt. Alisson może być wielki

Żadnych transferów zimą. Najważniejsze powinno być wypożyczenie Ruganiego i stopniowe wprowadzanie kontuzjowanych, żeby ci nie łapali urazów po zaledwie jednym meczu.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
pablo1503 pisze:Tak z czystej ciekawości - oglądasz ligę brazylijską czy opierasz swoją opinie na Youtube? Nie chce być złośliwy. Po prostu zawsze mnie zastanawiało skąd niektórzy użytkownicy mają pojęcie o grze jakiegoś piłkarza. Zawsze, ale to zawsze znajduje się ktoś, kto opiszę jakiegoś grajka, który gra nawet w drugiej lidze rumuńskiej.Kucharius1 pisze:Świetne warunki, refleks i pewny chwyt. Alisson może być wielki![]()
Żadnych transferów zimą. Najważniejsze powinno być wypożyczenie Ruganiego i stopniowe wprowadzanie kontuzjowanych, żeby ci nie łapali urazów po zaledwie jednym meczu.
Żadne wypożyczenie Rugani w drugiej części sezonu dostanie swoje szanse na grę. Nie można grać ciągle ta sama 3 obrońców w 3 osobowym bloku. Daniele moim zdaniem powinien zagrać już we wtorek.
A tak w ogóle to co się stało z Donsahem? Mamy jakieś prawa do niego albo chociaż ustną umowę? Wie ktoś jak on obecnie sobie radzi?
- sebatiaen
- Juventino
Ale ja bym chciał tego Mahreza z Leicester:)
Koleś jest fenomenalny, taki gracz by nam tak wiele dał...
Pamiętam że było swego czasu zainteresowanie, typek świetnie sprawdził by się jako of. pomocnik i boczny napastnik w 4-3-3
Wspaniały zawodnik.
Cena naszy rośnie.
Już nie tylko o Pogbie mówi się w kontekście ogromnych kwot.
Dybala, Sandro, Morata to gracze o podobnej wartości.
Ładnie to wszystko zaczyna wyglądać.
Koleś jest fenomenalny, taki gracz by nam tak wiele dał...
Pamiętam że było swego czasu zainteresowanie, typek świetnie sprawdził by się jako of. pomocnik i boczny napastnik w 4-3-3
Wspaniały zawodnik.
Cena naszy rośnie.
Już nie tylko o Pogbie mówi się w kontekście ogromnych kwot.
Dybala, Sandro, Morata to gracze o podobnej wartości.
Ładnie to wszystko zaczyna wyglądać.
- PrzemasJuve
- Juventino
tylko Włoch!Kucharius1 pisze:Świetne warunki, refleks i pewny chwyt. Alisson może być wielki, choć osobiście zawsze marzyłem by następcą Gigiego był Włoch.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Kucharius1
- Juventino
Zaspokoję Twoją ciekawość. Widziałem jego występy w reprezentacji. Szczególnie z Argentyną się popisał moim zdaniem. Raptem trzy mecze ale zawsze cośpablo1503 pisze:Tak z czystej ciekawości - oglądasz ligę brazylijską czy opierasz swoją opinie na Youtube? Nie chce być złośliwy. Po prostu zawsze mnie zastanawiało skąd niektórzy użytkownicy mają pojęcie o grze jakiegoś piłkarza. Zawsze, ale to zawsze znajduje się ktoś, kto opiszę jakiegoś grajka, który gra nawet w drugiej lidze rumuńskiej.Kucharius1 pisze:Świetne warunki, refleks i pewny chwyt. Alisson może być wielki![]()