Serie A 15/16 (11): JUVENTUS 2-1 Torino
- Wojtek
- Juventino
Padoin na PO, Morata na skrzydle, Mandzukic w ataku
Jeśli serio to się potwierdzi to chyba chodzi tu o to, że Allegri chce odejść z Juve, ale nie ma jaj podać się do dymisji tak więc przewali te trzy mecze, a my go zwolnimy 

- CzeczenCZN
- Juventino
Powinienem być spokojny o wynik. Paradoksalnie gdyby Torino grało ostatnio lepiej byłbym (0-3 z Lazio, 3-3 z Genoą.) więc boje się zlekceważenia rywala i kolejnej upadlającej straty pkt.
Tym razem ze słabnącym Torino... Dybala musi grać!!! Nie ma innej opcji by nie grał!
Mandzukic ? Fakt, w końcu zacznie szaleć - bardzo w niego wierze vide podpis
Przecież to klasowy napastnik! Zapomnieliście jak grał w poprzednich klubach ? - No ale na tę chwilę - tylko Morata, Dybala no i Cuadrado.
No ale też kwas!
Morata na ten moment kompletnie nie rozumie się z Kolumbijczykiem!
W ostatnim meczu, zagranie Moraty do niego na skrzydło - gdzie Juan stał za narożnikiem - a to podanie wyszło za linię końcową
- utwierdziło mnie w tym... Po wcześniejszym braku jakiegokolwiek porozumienia
- Każdy gra sobie !
Cuadrado,Morata,Mandzukic,Dybala - Czworo wybitnych graczy ofensywnych - wybrać najlepszych atakujących ze wszystkich klubów z Serie A a im nie dorównają ! (Oprócz Andersona z Lazio - ale to fenomen.
) Taki kwartet - wspierany przez (pół ofensywnego pomocnika Pogbę
) - Obojętnie kto z niego gra - musi gwarantować gole, groźne sytuację! To musi być gwarancja co najmniej 2 bramek w meczu z takimi ogórami jak Torino - Tak to jest ogór! Przy nas - OK nie muszą wykańczać, niech dobija Bonucci - ale ta grupa musi cisnąć defensywy rywali! Innej opcji nie ma!! !!
:juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:

Mandzukic ? Fakt, w końcu zacznie szaleć - bardzo w niego wierze vide podpis

No ale też kwas!

Cuadrado,Morata,Mandzukic,Dybala - Czworo wybitnych graczy ofensywnych - wybrać najlepszych atakujących ze wszystkich klubów z Serie A a im nie dorównają ! (Oprócz Andersona z Lazio - ale to fenomen.

:juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie nastawiajcie się na zwycięstwo bo tego nie będzie...Torino nas pojedzie bo zespół jest kompletnie rozbity...co najwyżej możemy ugrać remis pod warunkiem, że pierwsi nie stracimy bramki ale ja niestety przewiduję właśnie taki scenariusz...

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiem szczerze, pogubiłem się już w tych rotacjach taktycznych i personalnych, a nie chce mi się grzebać, dlatego po prostu spytam: ktoś pamięta czy Dybala zagrał jakiś mecz na prawym ataku w 4-3-3 u nas? Skoro znowu zmieniamy ustawienie i mamy grać 4-3-3 z Mandżukiciem i Moratą to chciałbym zobaczyć obok nich Argentyńczyka.
Generalnie śmierdzi mi ten mecz remisem, nawet jeśli uda się wygrać to nie spodziewam się dominacji i przekonującego zwycięstwa. Powiem szczerze, że, o ile informacje o ultimatum dla Maxa są prawdziwe, nie chce mi się wierzyć, że ta maszyna w ciągu tych trzech spotkań ruszy. No ale zaskocz mnie, panie Allegri, bardzo chciałbym się mylić i przyznać do błędu za kilka kolejek.
Generalnie śmierdzi mi ten mecz remisem, nawet jeśli uda się wygrać to nie spodziewam się dominacji i przekonującego zwycięstwa. Powiem szczerze, że, o ile informacje o ultimatum dla Maxa są prawdziwe, nie chce mi się wierzyć, że ta maszyna w ciągu tych trzech spotkań ruszy. No ale zaskocz mnie, panie Allegri, bardzo chciałbym się mylić i przyznać do błędu za kilka kolejek.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Nie. Ale w '433' lubił się cofać za plecy wysuniętej '9' i schodzić w stronę prawego skrzydła, by wspólnie z Kolumbijczykiem budować akcję. No i żeby schodzić na lewą nogęvitoo pisze:Powiem szczerze, pogubiłem się już w tych rotacjach taktycznych i personalnych, a nie chce mi się grzebać, dlatego po prostu spytam: ktoś pamięta czy Dybala zagrał jakiś mecz na prawym ataku w 4-3-3 u nas? Skoro znowu zmieniamy ustawienie i mamy grać 4-3-3 z Mandżukiciem i Moratą to chciałbym zobaczyć obok nich Argentyńczyka.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Poprawcie mnie, jesli sie myle, ale zdaje sie ze podstarzaly Brazylijczyk gral juz na trequ w tym sezonie, no i... nie jawil sie jako nasz zbawca. Ale jak trwoga, to tonacy brzytwy sie chwyta. Meczu niestety nie bede mogl obejrzec (alkoholowe obowiazki), a bardzo bym chcial, bo to jest jak narkotyk.
Fajny skladzik z Pado, Mandzu i bez Dybały :lol:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- pablo1503
- Juventino
Padoin na boku obrony jest spoko. Na pewno pewniejszy niż ciągle naelektryzowany Caceres. Mandżukić w podstawie jest dla mnie nieporozumieniem. Facet na pewno stał się kozłem ofiarnym, bo obiektywnie rzecz ujmując, to Morata nie jest jakoś szczególnie pewniejszym zawodnikiem w tym sezonie. Ale jest jedna rzecz, która ich różni - czyli możliwość zaskoczenia. Mandżukić to typowy dostawiacz nogi, który nie ma prawa bytu bez super skrzydeł, albo jakieś '10' za jego plecami. Również nie byle jakiej, a kogoś na poziomie chociażby Ozila, która jednym podaniem potrafi stworzyć fantastyczną okazję.Jacky pisze:Fajny skladzik z Pado, Mandzu i bez Dybały :lol:

- annihilator1988
- Juventino
A ja sobie odpuszczę. 12 punktów po 10 spotkaniach. Chryste...Tej sieroty, Maxa, nie powinno już byćJacky pisze:Meczu niestety nie bede mogl obejrzec (alkoholowe obowiazki), a bardzo bym chcial, bo to jest jak narkotyk.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Statystyki goli: Igła 8, Eder 8, Kalinic 6, Insignie 6, Bacca 5, Gervinho 5, Salah 5, Pjanic 5, Baselli, Anderson, Paloschi (sic!), Dybala 4ForzaItanimulli3vujcm pisze:Cuadrado,Morata,Mandzukic,Dybala - Czworo wybitnych graczy ofensywnych - wybrać najlepszych atakujących ze wszystkich klubów z Serie A a im nie dorównają ! (Oprócz Andersona z Lazio - ale to fenomen.
#pozdroZpodłogi #PRMarotty #Illuminati #eskapizm
Będziemy cisnąć w drugiej połowie co wystarczy nam do zdobycia zwycięskiego remisu, a tym samym 1 cennego punktu w kontekście walki o Ligę Europy - potwierdzone info.
Zawsze na propsie :koszulka:Smok-u pisze:I zwycięska ścieżka, nie zapominaj o zwycięskiej ścieżce!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
jackop pisze:#pozdroZpodłogi #PRMarotty #Illuminati #eskapizmForzaItanimulli3vujcm pisze:Cuadrado,Morata,Mandzukic,Dybala - Czworo wybitnych graczy ofensywnych - wybrać najlepszych atakujących ze wszystkich klubów z Serie A a im nie dorównają ! (Oprócz Andersona z Lazio - ale to fenomen.
Będziemy cisnąć w drugiej połowie co wystarczy nam do zdobycia zwycięskiego remisu, a tym samym 1 cennego punktu w kontekście walki o Ligę Europy - potwierdzone info.
Wyrwane z kontekstu - chyba wyraźnie piszę o braku zgrania! I o tym że to jest paranoja:
Umiesz czytać - czy koniecznie dogryzać chcesz?
ToForzaItanimulli3vujcm pisze:No ale też kwas!Morata na ten moment kompletnie nie rozumie się z Kolumbijczykiem!
W ostatnim meczu, zagranie Moraty do niego na skrzydło - gdzie Juan stał za narożnikiem - a to podanie wyszło za linię końcową
![]()
- utwierdziło mnie w tym... Po wcześniejszym braku jakiegokolwiek porozumienia
- Każdy gra sobie !:angry
Oraz to jest uzasadnieniemForzaItanimulli3vujcm pisze:) Taki kwartet - wspierany przez (pół ofensywnego pomocnika Pogbę) - Obojętnie kto z niego gra - musi gwarantować gole, groźne sytuację! To musi być gwarancja co najmniej 2 bramek w meczu z takimi ogórami jak Torino - Tak to jest ogór! Przy nas - OK nie muszą wykańczać, niech dobija Bonucci - ale ta grupa musi cisnąć defensywy rywali! Innej opcji nie ma!! !!
Z kim ty mi wyjeżdżasz ? Lepsi są od nas w jednym - są zgrani - do tego zmierzam! ;/ Zaś indywidualnie mogą buty naszym czyścić!jackop pisze: Statystyki goli: Igła 8, Eder 8, Kalinic 6, Insignie 6, Bacca 5, Gervinho 5, Salah 5, Pjanic 5, Baselli, Anderson, Paloschi (sic!), Dybala 4
:

Ale to jest właśnie piłka nożna, a nie boks, skoki narciarskie, rzut czym tam chcesz czy picie na czas - tu rola odgrywa drużyna - a u nas są świetni piłkarze, ale drużyny brak!
:koszulka: :koszulka: :koszulka: :koszulka: :koszulka: :koszulka: :koszulka:
- mcsqrczybyk
- Juventino
Nowe wcielenie Andrzeja Leppera? Tych wybitnych zawodników bez żalu oddawano do nas. Oprócz Dybaly, ale przybył do nas z niezbyt ekskluzywnego w Europie klubu.ForzaItanimulli3vujcm pisze:
Cuadrado,Morata,Mandzukic,Dybala - Czworo wybitnych graczy ofensywnych
A wracając do tematu. Mecz z gatunku tych, które musimy wygrać. Z wielorakich względów.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ten skład to chyba jakaś prowokacja? Nie chce mi się wierzyć, że zamiast Chielliniego zagra... Padoin?!
Atak to kolejny stan umysłu Maxa, bogowie widzicie i nie grzmicie :mad2:

Atak to kolejny stan umysłu Maxa, bogowie widzicie i nie grzmicie :mad2: