Serie A 15/16 (8): Inter 0-0 JUVENTUS
- albertcamus
- Juventino
Ze zdrowym i w formie środkiem Pogba, Khedira, Marchisio wrócimy na dobre. Ciekawe jaką decyzję odnośnie Pogby, Marchisio i Moraty podejmie nasz sztab szkoleniowy... Wyjdą w pierwszym czy też nie... Z Khedirą ryzyko się opłaciło, ale jak będzie teraz... Trzeba trzymać kciuki i być dobrej myśli 

- Haris
- Juventino
Mam nadzieję, że rozjedziemy ich tak jak Fiorentina.
Dla urozmaicenia zabawy, nie goliłem się od kilku tygodni i postanowiłem sobie, że zrobię to dopiero gdy Juve wygra z Interem, albo wygramy, albo będę się dalej męczył.
Dla urozmaicenia zabawy, nie goliłem się od kilku tygodni i postanowiłem sobie, że zrobię to dopiero gdy Juve wygra z Interem, albo wygramy, albo będę się dalej męczył.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Tak z ciekawości wlazłem na stronę Interu i spotyka mnie taki o to kwiatek.

Ja rozumiem, że dawno nie byli przed nami w tabeli, ale ten komentarz jest niemal tak samo prawdziwy jak słynny już artykuł ,,nachodzą mistrzowie"

Ja rozumiem, że dawno nie byli przed nami w tabeli, ale ten komentarz jest niemal tak samo prawdziwy jak słynny już artykuł ,,nachodzą mistrzowie"

- Cabrini_idol
- Juventino
Siło Spokoju uspokój się !!
Ten post pewnie pochodzi od człowieczka wychowanego na postapokaliptycznej erze calciapoli i trzepaniu się przy scudettach wygranych bez udziału prawdziwego Juve ( w sumie w 2006 roku bez Juve fizycznie )

Ten post pewnie pochodzi od człowieczka wychowanego na postapokaliptycznej erze calciapoli i trzepaniu się przy scudettach wygranych bez udziału prawdziwego Juve ( w sumie w 2006 roku bez Juve fizycznie )

Ostatnio zmieniony 14 października 2015, 22:48 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
No mają w swoich szeregach psychopatycznego Felipe Melo, jest się czego obawiać. Faktycznie z nim w składzie mają najlepsiejszą pomoc na świecie.
Pozwalam panikować :dance2:
Pozwalam panikować :dance2:
- szymek87eh
- Juventino
Tylko zwycięstwo! :dance2:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wiele wskazuje na to, że doczekam się trójki Khedira, Marchisio, Pogba w środku. W poprzednich sezonach była to nasza kluczowa formacja, więc wiążę z nimi ogromne nadzieje. Jeżeli zagra Morata, to skład może być bliski ideału.
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pokazać merdom gdzie jest ich miejsce, w tamtym sezonie miałem przyjemność być na tym meczu w którym wygraliśmy 1-2 będąc już mistrzem SA, mam nadzieje że chłopaki zagrają z pełnym zaangażowaniem i pełnym skupieniem i powtórzą wynik z tamtego sezonu, obstawiam 1-2, dla nas Alvaro/Sami, dla merdaczy Icardi.
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- albertcamus
- Juventino
Juventus dodał 25 zdjęć z treningu i... Morata, Pogba, Marchisio, a nawet Pereyra wyglądają dobrze...
- wagner
- Juventino
Na zdjęciach nie widać Mandzukica. Jest on już do dyspozycji Allegriego ? Sam zawodnik został powołany na mecze reprezentacji Chorwacji, ale nie rozegrał żadnego meczu, ławka i trybuny (?/ lub odesłanie do klubu).albertcamus pisze:Juventus dodał 25 zdjęć z treningu i... Morata, Pogba, Marchisio, a nawet Pereyra wyglądają dobrze...
PS: Teraz nieważne czy Inter, Fiorentina, Carpi czy Empoli, te mecze trzeba po prostu zacząć wygrywać seriami jeśli chcemy się jeszcze liczyć w jakikolwiek sposób.
- albertcamus
- Juventino
Mandzukic poleciał na reprę, zbadali go i stwierdzili, że nie nadaje się do gry. Wrócił więc do klubu i coś o nim ucichło. Może jego dojście do pełnej sprawności trochę potrwać.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
meinnameistlothar 16.10.2015, 13:55Sila Spokoju pisze:Tak z ciekawości wlazłem na stronę Interu i spotyka mnie taki o to kwiatek.
"Gładkie zwycięstwo, 3:0/4:1, inaczej tego nie widzę. Aha, no i Juventus nie jest silniejszy niż wskazuję na to ich 12 lokata, są właśnie tak słabi, że lokata w pierwszej 10 to na ten sezon max. "
:rotfl:

Hehe niech w niedziele cierpią :C Mam nadzieję, że zjedziemy ich bez mydła. Wydaje się, że możemy zobaczyć w końcu praktycznie najsilniejszy skład. Trzeba im pokazać miejsce w szeregu :cwaniak:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Cabrini_idol
- Juventino
Już chyba z rok nie byłem tak spokojny przed meczem jak jestem obecnie, JESTEM PRZEKONANY, że ogramy interem zdecydowanie. inter gra baaardzo siermiężną piłkę, dosyć dobrze ułożoną taktycznie ale baaardzo siermiężną. Tutaj będzie liczyła się jakość poszczególnych zawodników, których mamy po prostu lepszych. Zadecydują indywidualności, których u nas nie brak, praktycznie każdy u nas może przesądzić o wyniku. U nich widzę tylko Guarina i Joveticia. Icardi to bardzo dobry napastnik ale jednak puncher, który potrzebuję dobrych asystentów a ja ich nie widzę za wiele w pomocy interu, poza chimerycznym Guarinem.
Jeśli inter wyjdzie pomoca w składzie Guarin Medel Melo, to współczuję interistą... albo w sumie nie :cwaniak:
Jeśli inter wyjdzie pomoca w składzie Guarin Medel Melo, to współczuję interistą... albo w sumie nie :cwaniak:

- annihilator1988
- Juventino
Tylko ten Icardi :head: Boję się Melo,a właściwie o Cuadrado
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG