Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:50

Chyba koniec mercato.
Isla i Dj na wypozyczeniu w OM, u nas na wyp. Lamina i definitywnie Hernanes. Teraz pewnie ruchy z primki itp.

Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:51

pumex pisze:
eastsider pisze:We Włoszech kibice aż na ulice wyszli a tu siedzą tęgie głowy na forum zadowoleni z mercato i jeszcze zdziwieni co się ludziom nie podoba.
Szach i mat. Piękne podsumowanie :ok:
Zaraz, ci sami kibice którzy rok temu brali z buta auto Maxa i Beppe? Nie wiem o czym ma świadczyć ich niezadowolenie w tym roku.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:52

Oficjalnie Milan poinformował na swoim kanale TV że zakończyli mercato i nikogo więcej nie kupią czyt: droga do Witsela otwarta !!

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:55

Paya pisze:
pumex pisze:
eastsider pisze:We Włoszech kibice aż na ulice wyszli a tu siedzą tęgie głowy na forum zadowoleni z mercato i jeszcze zdziwieni co się ludziom nie podoba.
Szach i mat. Piękne podsumowanie :ok:
Zaraz, ci sami kibice którzy rok temu brali z buta auto Maxa i Beppe? Nie wiem o czym ma świadczyć ich niezadowolenie w tym roku.
Ty tak na serio czy udajesz ? :D

Do momentu zakontraktowania Sandro mercato spokojnie można było ocenić na 8/10 czyli na bardzo ok. A na koniec dwie bomby chemiczne, jeden murzyn bez mózgu i brazol po 30-stce. Mercato spada do 5/10.

Poziom spadł do zeszłego roku, ale mogliśmy się tego spodziewać, tyle, że każdy miał nadzieję, że jednak zostaną sprowadzeni piłkarze na miarę Juve. Lamina i Hernanes nimi nie są i nie muszę czekać pół roku aby to potwierdzić ;)

Obrazek
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

MishaAveJuve pisze:Oficjalnie Milan poinformował na swoim kanale TV że zakończyli mercato i nikogo więcej nie kupią czyt: droga do Witsela otwarta !!
Zamknięta. Marotta potwierdza Brazylijczyka.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

W ostatecznym rozrachunku, najlepiej wyszedł na tym.... Pumex. :cooler:

Miał być Goetze. Miał być Isco. Miał być Draxler lub przynajmniej Mikhtyryan. Jest Hernanes.
Czasem sobie myślę, że być kibicem Juventusu to nieustająca lekcja pokory.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:57

deszczowy pisze:Czasem sobie myślę, że być kibicem Juventusu to nieustająca lekcja pokory.
Ja bym powiedzial, ze to nieustanne przyjmowanie sliny na pysk, no ale jak zwal, tak zwal :smile:

Ej, ten Lemina moze byc spoko, ale nie za takie piniondze :doh:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 20:59

Zemsta Marotty...dymają go wszyscy - Turasy, Niemcy a on pociupciać nie może bo nikt mu nie chce dać...więc podstępem wydupczył kibiców klubu w którym jest zatrudniony i zrobił pośmiewisko z tegoż klubu jak i jego kibiców...

inter wydymał go podczas dealu Vucinić/Guarin a ten teraz bierze od nich pasożyta w postaci Hernanesa, który okazał się kompletnym niewypałem w żenująco słabym interze...na dodatek bierze tego, który publicznie obrażał Juve...Bayern, którego dostojnicy także obrażali Juve nie raz w przeszłości oraz jego zawodników, przychodzi tutaj jak po swoje i bierze dwóch zawodników na których miejsce nie mamy nikogo...Vidala wzięli sobie w promocji a Comana nie z obowiązkowym wykupem tylko z opcjonalnym...
Nieudacznik Marotta bierze Hernanesa na zasadzie transferu deninitywnego więc znowu ochoczo nadstawia rów...inter wiedząc, że cep jest przyparty do muru, używa sobie na całego osiągając swój cel...miałem nadzieje, że z tymi złodziejami nigdy nie będziemy robili żadnych deali ale cep uszczęśliwił nas na siłę...po ostatnim sezonie było mi głupio, że na niego najeżdżałem ale teraz straciłem do tego typa resztki szacunku...nie rozumiem tylko jednego - jak taki zakochany w Juve Agnelli mógł na to pozwolić...pozwolić odpadowi z Sampdorii rozpieprzyć hajs na przeciętniaków, które dla niego sa zawodnikami z wyższej półki...

Acha...i mam w doopie swoich hejterów, czyli dwóch Panów, którzy mnie hejtowali za to, że ja hejtuję Marottę...znajdzie się i trzeci, który ochoczo wciska karteczki ale i tego cepa mam gdzieś...on wie, że to chodzi o niego...
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2015, 21:03 przez MRN, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:00

Tylu nowych bardzo dobrych graczy przyszło, odmłodziliśmy solidnie skład a wy takie głupoty piszecie.
Ten Hernanes jeszcze pokaże na co go stać, to bardzo dobry player i coś czuję że da nam bardzo dużo.
Dobrze że mercato się zakończyło, teraz to zgrajmy.

Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:03

Cabrini_idol pisze:
Paya pisze: Zaraz, ci sami kibice którzy rok temu brali z buta auto Maxa i Beppe? Nie wiem o czym ma świadczyć ich niezadowolenie w tym roku.
Ty tak na serio czy udajesz ? :D
Do momentu zakontraktowania Sandro mercato spokojnie można było ocenić na 8/10 czyli na bardzo ok. A na koniec dwie bomby chemiczne, jeden murzyn bez mózgu i brazol po 30-stce. Mercato spada do 5/10.
Bardziej mi chodziło o to, że żadnym wyznacznikiem nie jest gniew ludu juventusowego w Turynie. Jestem zdania, że jest trochę za wcześnie, żeby oczekać merkato, poczekajmy przynajmniej do 3 kolejki LM. Nie mówiąc już o tym, że Hernanes nie jest takim ogórasem jak sie sporej liczbie osób tutaj wydaje. Problemem były rozbudzone nadzieje (Oscar, Isco, Goetze).

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:04

Nie rozumiem, robienie idola, guru, bóstwa z Padoina i gardzenie Hernanesem. Jasne, że jak się marzy o Gotze, Isco, Draxie to spoglądanie na Brazola, to tak jak porównywać Magnuma do Cortiny, ale Kaktus to nie jest.
Najważniejsze to zgrać, jak pokazał przez dwa mecze Pereyera, chłopak jest gotowy pociągnąć naszą ofensywe. Podobal mi się dużo bardziej niż Pogba. Jeśli Max to mądrze ułoży to się to uda.

TheWitcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:04

Jak to możliwe, że Inter który był przez nas wyśmiewany i nie miał nas dogonić przez najbliższe 10 lat, na papierze ma skład lepszy od nas ?
Buffon > Handanovic
Bonucci > Murillo
Chiellini < Miranda
Lichsteiner = Santon
Alex Telles = Evra
Padoin <<<<<<<<<Kondogbia
Pogba >Melo; w tej formie to jest ten sam poziom
Lemina,Sturaro,Pereyra<<<<<<<<<<<<<<Jovetic
Mandzukic<<<<<<Icardi
Cuadrado=Perisic
Dybala=Ljajic

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:06

TheWitcher pisze:Jak to możliwe, że Inter który był przez nas wyśmiewany i nie miał nas dogonić przez najbliższe 10 lat, na papierze ma skład lepszy od nas ?
Buffon > Handanovic
Bonucci > Murillo
Chiellini < Miranda
Lichsteiner = Santon
Alex Telles = Evra
Padoin <<<<<<<<<Kondogbia
Pogba >Melo; w tej formie to jest ten sam poziom
Lemina,Sturaro,Pereyra<<<<<<<<<<<<<<Jovetic
Mandzukic<<<<<<Icardi
Cuadrado=Perisic
Dybala=Ljajic
Lekkie przegięcie taka opinia.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:06

Nie wiem dlaczego dużo osób uważa, że Hernanes to dobry piłkarz. Był w formie to fakt ale dawno temu. Teraz ma 30 lat - 2 lata kompletnie bez formy. Nie widzę w nim kogoś kto nam pomoże, on młodszy nie będzie. Pereyra ma jeszcze dużo miejsca na progres i to właśnie on powinien grać za napastnikami.

Hernanes nas wyniesie prawie 40 mln brutto z pensją. Mniam.

Obrazek
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2015, 21:07

Janusze JP w formie :lol: Widzieli Lemine na jednym filmiku i meczu towarzyskim i stwierdzili że typ ma siano w mózgu xD.

Lemina przez ostatnie 54 mecze zarobił tylko 5 żółtych kartek, a jest uważany za boiskowego chama XD. Tak dla porównania:
Vidal - 46 występów - 12 żółtych
Lemina - 54 występy - 5 żołtych

Zablokowany