Mercato (Lato 2016)
- Ivory
- Juventino
Łaska forum juvepoland na pstrym koniu jeździ. Najpierw wyrażane wielkie zdziwienie, że czemu to Marotta odpuszcza rynek francuski? A gdy przychodzi co do czego to zaczyna się kręcenie nosem... :lol:Cabrini_idol pisze:RICTOR czyli ten gościu z OM jest praktycznie klepnięty, tylko pojawi się w Juve w przerwie zimowej ? Nie dobrze.
- Cabrini_idol
- Juventino

To ten koleś ? I to ten sam co Moracie chciał pysk obić ? Nie dziękuje

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pogba nie ma konta na facebooku.Olek1987 pisze:Pogba jest obecnie w Londynie ! o co chodzi ?? :roll: :roll: w środku tygodnia na zakupy poleciał ? Chelsea ?
Napoli się mści za Vrsaljko, którego im zablokowaliśmyVincitore pisze:Odnośnie Leminy, to teraz czytam, że jutro ma dojść do spotkania przedstawiciel Napoli z agentem Leminy. Napoli chce wymienić De Guzmana na Francuza, a ten pierwszy już ponoć nawet ustalił warunki kontraktu z Marsylią.
Nie zniosę już tego burdelu, niestety siedzę na L4 i czytam wszystko co jest w internecie, wolę wrócić po robocie i przeczytać w miarę konkretne informacje, niż się taplać w tym szambie informacji.

Cabrini_idol, tak, to ten.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sugoni (Sky): Cuadrado to nie ostatni zakup. Jeśli do jutra Schalke nie zmieni swoich żądań co do Draxlera to odpuszczamy i skupimy się na piłkarzy bardziej defensywnym do pomocy typu Lemina.
Laudisa: rozmowy odnośnie Montolivo się odbyły, ale Milan go nie chce sprzedać; w sprawie Draxlera Schalke żąda 30 mln bez żadnych bonusów; Gundogan jest nie na sprzedaż; Zaza chce zostać we Włoszech.
Laudisa: rozmowy odnośnie Montolivo się odbyły, ale Milan go nie chce sprzedać; w sprawie Draxlera Schalke żąda 30 mln bez żadnych bonusów; Gundogan jest nie na sprzedaż; Zaza chce zostać we Włoszech.
- pablo1503
- Juventino
Cabrini, przynajmniej bądź kreatywniejszym trollem, bo chyba obaj wiemy skąd kopiujesz swoje komentarze. Słowo w słowo z pewnego zagranicznego forum, tyle, że po Polsku
Czuję w kościach, że przyjdzie Draxler.
PS. Nie będziemy grać 4-3-3 ani 4-2-3-1. Mandżukić, Morata i Dybala - nie wierzę, że Max posadziłby dwóch i tylko jednemu dałby grać. Dybala wydaje się być jedynym z wymienionej trójki, który mógłby się nadać na skrzydło, ale tam będzie Cuadrado. Mandżukić to facet, który będzie kluczowym zawodnikiem. Jestem tego pewien. Potrzebuje tylko troszku czasu + jego pressing i waleczność są nieocenione. Morata nie po to odszedł z Madrytu, żeby siedzieć na ławie u Nas. Dybala... wiadomo - szkoda marnować jego potencjału. Nie mówiąc już o kwocie, jaką za niego wyłożyliśmy.

Czuję w kościach, że przyjdzie Draxler.
PS. Nie będziemy grać 4-3-3 ani 4-2-3-1. Mandżukić, Morata i Dybala - nie wierzę, że Max posadziłby dwóch i tylko jednemu dałby grać. Dybala wydaje się być jedynym z wymienionej trójki, który mógłby się nadać na skrzydło, ale tam będzie Cuadrado. Mandżukić to facet, który będzie kluczowym zawodnikiem. Jestem tego pewien. Potrzebuje tylko troszku czasu + jego pressing i waleczność są nieocenione. Morata nie po to odszedł z Madrytu, żeby siedzieć na ławie u Nas. Dybala... wiadomo - szkoda marnować jego potencjału. Nie mówiąc już o kwocie, jaką za niego wyłożyliśmy.

- Cabrini_idol
- Juventino
tak większość info czerpię z VS i juventuz.org, często też przeglądam SKY i GDM, rzadziej mediaset.
Lepsze to niż wypisywać tutaj taktyki,składy koncepcyjne i życzenia osobiste
Lepsze to niż wypisywać tutaj taktyki,składy koncepcyjne i życzenia osobiste

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czyli co, dobrze rozumiem, że Lemina ma być alternatywą dla Draxlera? Nie da się połapać już w tym wszystkim, mam nadzieję, że chociaż w głowie Marotty układa się to jakoś logicznie.
Abstrahując już od tego w jakiej roli miałby ten Lemina do nas przyjść... Nie rusza mnie aż tak to, że potrafi celnie uderzyć w jajca (przypominam, że nasz wojownik Sturaro, z którym wiążemy takie nadzieje, dwa miesiące temu w równie głupi sposób osłabił włoską młodzieżówkę w jednym z meczów na ME), jeżeli posiada odpowiednie na Juve umiejętności. Skoro nasi obserwatorzy po dogłębnej analizie uznali, że ten mudżin jest w stanie, w bliższej lub dalszej perspektywie, wnieść coś do naszego zespołu to bardzo chętnie go przywitam w Juve.
Dlatego chętniej niż po raz enty o biciu po jądrach wolałbym coś usłyszeć o jego umiejętnościach (niestety chyba wszyscy tutaj wiedzą o nim tyle co ja).
Abstrahując już od tego w jakiej roli miałby ten Lemina do nas przyjść... Nie rusza mnie aż tak to, że potrafi celnie uderzyć w jajca (przypominam, że nasz wojownik Sturaro, z którym wiążemy takie nadzieje, dwa miesiące temu w równie głupi sposób osłabił włoską młodzieżówkę w jednym z meczów na ME), jeżeli posiada odpowiednie na Juve umiejętności. Skoro nasi obserwatorzy po dogłębnej analizie uznali, że ten mudżin jest w stanie, w bliższej lub dalszej perspektywie, wnieść coś do naszego zespołu to bardzo chętnie go przywitam w Juve.
Dlatego chętniej niż po raz enty o biciu po jądrach wolałbym coś usłyszeć o jego umiejętnościach (niestety chyba wszyscy tutaj wiedzą o nim tyle co ja).
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Przypominam, ze jest jeszcze Caceres, ktory po przyjsciu Alexa Sandro i Ruganiego nie za bardzo ma gdzie wystepowac. Jasne, Martin troche zapomnial jak sie gra w pilke, ale i tak jest o lata swietlne przez wynalazkiem z Chile (wiem, ze juz inni to napisali i sam sie zlapales na zapomnieniu o Urusie, ale musialem to napisac).aras pisze:Isla natomiast będzie grał przy 4 obrońców jako zmiennik Lichego. Myślę że będzie on dobrym zmiennikiem., tym bardziej że nie będzie on tak często używany w ofensywie, bo jest Kolumbijczyk.
Isla musi zostać, bo inaczej musielibyśmy na szybko sprowadzać prawego obrońcę, którego teraz nie mamy prócz Lichego. Ja bym mu dał szanse. Zły nie jest, może przy Maxie się odrodzi.
Pogba zapewne, bo 120melnów :lol: sie nie odrzuca, ale Morata? Watpie, ze sie narabie i spowoduje wypadek samochodowy.aras pisze:A bardzo prawdopodobne, że Pogba i Morata niebawem opuszczą Turyn, patrząc na obecne okienko.
Ja uwazam, ze powinien przyjsc ktos w typie Quagliarelli, tj. napastnik, ktory z powodzeniem zagra i na szpicy i jako cofniety. No ale to nie w to mercato.Cabrini_idol pisze:Dlatego pogonilbym Zaze i Llorente i wypożyczył Matriego.
To i ja sie wtrace. Z Comana, jak na razie slaby kreatywny (z naciskiem na slowo 'kreacja') napastnik. Cos tam poda, cos tam odegra, ale nie sa to zagrania, w ktorych widzisz polot, finezje i medżik (z Dybałą, to bez porownania). Coman tylko i wylacznie na skrzydlo ataku, bo motorek w tylku, to jego najwiekszy atut. Ja, jak juz wielokrotnie to pisalem, oddalbym go do Bajernu za Gyce.playmaker pisze:Wg mnie w naszej kadrze powinniśmy mieć 2 takich kreatywnych napastników, jest Coman i Dybala, więc Coman musi zostać. I w ewentualnym 4-3-3 nadawałby się na lewe skrzydło.ozi(Forza_Juve) pisze:z innej beczki na stronce bajernu jarają się Comanem, ja bym go im za nic nie oddał, będą jeszcze ludzie z Francuza...
Nie wiem czy jest sens bawic sie w Monto i tego Lemine, bo (daj Bog) Markiz i Sami nie beda chyba kontuzjowani caly sezon, a Riccardo hajsy by i tak pobieral, no i pewnie dostalby kontrakt na dwa lata, co znowu powoduje, ze mamy w druzynie balast do wypchniecia. Gosc z Marsylii w meczu z nami jakos in plus sie nie wyroznial, a tez jego nazwisko pierwszy raz w zyciu ujrzalem. Nie mowiac juz o cenie za niego, o ktorej sie czyta - to jakis kiepski trol.
Gotze, Calha, Drax (kolejnosc nieprzypadkowa). Everything is possible

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- annihilator1988
- Juventino
Premium Sport podaje, że Draxle nie przejdzie do Juve
Czyli co, Nasri?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Filippo911
- Juventino
ten Lemina wyskoczył jak królik z kapelusza (tak jak Monto, gdzie już ACM zdementował plotkę).
nie mówię że to ściema, moze jest jakieś ziarno prawdy, ale podejrzewam że to zasłona dymna, a raczej wymysł dziennikarzy, żebyśmy my, kibice mieli o czym pisać.
Marotta coś pewnie planuje, gdyby czytał to forum, miał by niezły ubaw.
nie mówię że to ściema, moze jest jakieś ziarno prawdy, ale podejrzewam że to zasłona dymna, a raczej wymysł dziennikarzy, żebyśmy my, kibice mieli o czym pisać.
Marotta coś pewnie planuje, gdyby czytał to forum, miał by niezły ubaw.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
skoro bajern chce Comana to niech dawają w zamian Gotzego 

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- wojokamil
- Juventino
uważam, że jednak mamy to szczęscie, że jakby dali taki wybór Allegriemu, jak Siwemu, to Maks bardziej ogarnie.Gamber pisze:Ten cały kołowrotek nazwisk łączonych z Juve, przypomina mi jak mieliśmy kupić Alonso, a przyszedł Poulsen... oby nie było powtórki
Taka rada od wujka- jak denerwuje Was pseudo trolling, to nie czytajcie. Ja już dawno odpuściłem posty niektórych użytkowników. Niektórzy po prostu chcą zwrócić na siebie uwagę.
Cieszy Cuadrado. Jestem ciekaw czy zamiast trequartisty nie dostaniemy kogoś bardziej na wzór registy, gdy nie wypali Draxler.