Premier League
- Tobor
- Juventino

Pedro - najpierw strzela od nogi przeciwnika i piłka trafia idelanie przy słupku, teraz strzela i nabija Coste. Bramka i asysta w 30minCrunny pisze:I to jaki gol! Jak przymierzył skubany przy słupku!artur_89 pisze:Taaa Pedro już gol w debiucie
2:0 Dzieci Barcy płaczą
- Principino
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No miałem złe przeczucie jednak, ten karny zepsuł wszystko 
Ale teraz ładnie się odgryźli, jest nadzieja
Ale teraz ładnie się odgryźli, jest nadzieja
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 15:05 przez Principino, łącznie zmieniany 1 raz.
- artur_89
- Juventino

- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Dzieci Barcy płaczą i ManU, bo im go Czelsi z przed nosa zwinęła
Miałem dylemat co do tego meczu, żeby postawic 1x, ale dałem czyste 2.
Edit: już 1-2 xD
Edit: już 1-2 xD
- Cabrini_idol
- Juventino

Liverpool dużo lepszy niż Arsenal na Emirates. Couthinho - właśnie takiej 10 nam brakuje. Super piłkarz.

- Patrol
- Juventino

Z kolei Ozil pokazuje, że jest graczem, który na przemian może wygrać mecz lub być kompletnie niewidocznym i knocić wszystkie podania. Firmino za długo holuje piłkę i jest niezdecydowany. Coutinho jest kompletnym zawodnikiem, z tym że w formie jest dzisiaj CzechCabrini_idol pisze:Liverpool dużo lepszy niż Arsenal na Emirates. Couthinho - właśnie takiej 10 nam brakuje. Super piłkarz.
- mazi12
- Juventino

Też oglądam. Ale to są mecze :shock: ZERO przestoju, cały czas od bramki do bramki, najwyższa intensywność i mimo wyniku 0:0, cudownie się na to patrzy. A Coutinho
Coś jak Giovinco, tylko, że z jego akcji przychodzą efekty i nie przewraca się przy najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem.
- pablo1503
- Juventino

Szczerze? Jakoś mam przesyt tą ligą angielską od jakiegoś czasu. Tzn. naprawdę dobrze ogląda mi się te mecze, ale nie mam już takich wypieków na twarzy, jak choćby 2-3 lata temu. Nie wiem od czego to zależy. Może jestem po prostu fanboyem Serie A i nie dopuszczam do siebie myśli, że BPL jest lepszy pod niemalże każdym względem.mazi12 pisze:Też oglądam. Ale to są mecze :shock: ZERO przestoju, cały czas od bramki do bramki, najwyższa intensywność i mimo wyniku 0:0, cudownie się na to patrzy. A CoutinhoCoś jak Giovinco, tylko, że z jego akcji przychodzą efekty i nie przewraca się przy najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem.
Coutinho jest super!

- wojczech7
- Juventino

Nam jak nam, ale w takim Interze byłby na wagę złota...Cabrini_idol pisze:Liverpool dużo lepszy niż Arsenal na Emirates. Couthinho - właśnie takiej 10 nam brakuje. Super piłkarz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino

Tez jestem fanboyem Serie A. Szlagier PL w HD na TV w poniedziałkowy wieczór z piwkiem zawsze na propsie 
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2015, 22:27 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- wagner
- Juventino

Porównanie Coutinho do Giovinco, me serce krwawi..mazi12 pisze:Też oglądam. Ale to są mecze :shock: ZERO przestoju, cały czas od bramki do bramki, najwyższa intensywność i mimo wyniku 0:0, cudownie się na to patrzy. A CoutinhoCoś jak Giovinco, tylko, że z jego akcji przychodzą efekty i nie przewraca się przy najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem.
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 46 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Myślałem, że Juventus wczoraj grał padakę, ale dzisiejsza gra Arsenalu i Lpoolu
Uspokoiłem się.
Uspokoiłem się.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- mazi12
- Juventino

Spokojnie, to tylko luźne porównanie tak na szybko. Chodziło o posturę i sposób poruszania się a nie o umiejętności czysto piłkarskiewagner pisze:Porównanie Coutinho do Giovinco, me serce krwawi..mazi12 pisze:Też oglądam. Ale to są mecze :shock: ZERO przestoju, cały czas od bramki do bramki, najwyższa intensywność i mimo wyniku 0:0, cudownie się na to patrzy. A CoutinhoCoś jak Giovinco, tylko, że z jego akcji przychodzą efekty i nie przewraca się przy najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem.
Oczywiście też jestem fanem Serie A i 7 na 10 meczów oglądam właśnie włoskiej ligi, ale dobrze sobie usiąść i pooglądać coś szybkiego, intensywnego. Meczyk zdecydowanie pozytywny :tancze:
- wagner
- Juventino

Wczoraj oglądałem mecz Evertonu z Man City, w trakcie którego doszło do dziwnego zajścia, komentarz miałem wyciszony więc nie wiedziałem o co dokładnie chodzi. Okazało sie że jeden z fanów Evertonu dostał ataku padaczki, Sergio Aguero zauważył całe zajście i wezwał pomoc medyczną.
Film z zajścia:
Film z zajścia:
- spejson1989
- Juventino

Widziałem wczoraj ten film. Bardzo ładne zachowanie Aguero