Mercato (Lato 2016)
- illaracostam
- Juventino
Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Akcja z Zazą wynika zapewne z dwóch rzeczy. Pierwsza to ta że nikt Llorente nie chce, a druga że Zaza jest słaby i nie bardzo chce go Max.
- Piotrekmmz
- Juventino
Skąd Ty wziąłeś to 5,6 mln ?illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
- illaracostam
- Juventino
Zacznij czytać więcej niż podają na juvepoland i onecie, wejdź sobie na temat o Zazie na VS i sprawdź jakie wyliczenia i kwotę podają ludzie, którzy są blisko klubu, na co dzień.Piotrekmmz pisze:Skąd Ty wziąłeś to 5,6 mln ?illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
- naros
- Juventino
Zaza to uniwersalny napastnik, potrafi zdobywać bramki z bardzo trudnych pozycji, piłka go szuka i bardzo dobrze się ustawia. Nie wiem co Allegri widzi w LL ale według mnie ten zawodnik nie ma nic do zaoferowania w momencie gdy do klubu przyszedł Mandzu. LLorente potrafi grać głową, tyłem do bramki, zastawić się odegrać lub odwrócić się i strzelić jednak nie takiego napastnika nam potrzeba na ten moment a przynajmniej tak mi się wydaję. Jeśli odejdzie Zaza a zostanie Lorek to będzie najgorsza decyzja tegorocznego mercato.
A może to jest tak że zrobił się tłok w atak i nikt nie chce kupić LL z wysokim kontraktem który sam wielokrotnie podkreślał że nie chce odchodzić a klub nie chce utrzymywać 6 napastników i po porstu trzeba kogoś opchnąc.. hm?
A może to jest tak że zrobił się tłok w atak i nikt nie chce kupić LL z wysokim kontraktem który sam wielokrotnie podkreślał że nie chce odchodzić a klub nie chce utrzymywać 6 napastników i po porstu trzeba kogoś opchnąc.. hm?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Cabrini_idol
- Juventino
Spoko , nie będę się kłócił. I nie brałem info z onetu czy JP. Dlatego jak możesz i masz chwilę to powiedz mi jak Ci wyszło 5,6 mln ? Z ciekawości, bo sam kiedyś liczyłem dokładnie wszystkie transakcje związane z Zazą i wyszło mi 9,5 mln.illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.

- kamil-8853
- Juventino
Czyżby zrodziła się szansa na "Marjo Gyce?" hmmm ...
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/k ... idze/16910
Fakt - Bild to bild ale kto wiem

http://www.bayern.munchen.pl/art/show/k ... idze/16910
Fakt - Bild to bild ale kto wiem

- Piotrekmmz
- Juventino
No to jaśnie oświecony kolego mógłbyś przedstawić te liczby tutaj na forum?illaracostam pisze:Zacznij czytać więcej niż podają na juvepoland i onecie, wejdź sobie na temat o Zazie na VS i sprawdź jakie wyliczenia i kwotę podają ludzie, którzy są blisko klubu, na co dzień.Piotrekmmz pisze:Skąd Ty wziąłeś to 5,6 mln ?illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
Lemina nie byłby taki zły.
- Arbuzini
- Juventino
Niet kolego, tak nie dyskutujemy na tym forum i fejmu w ten sposób nie zyskasz 
Zaza jest jaki jest, ale Llorente wcale się lepiej nie prezentuje. Trzeba wypchnąć Hiszpana z klubu, bo za dużo zarabia i jest już niemłody. W pewnym momencie przestał pasować do Juventusu.

Zaza jest jaki jest, ale Llorente wcale się lepiej nie prezentuje. Trzeba wypchnąć Hiszpana z klubu, bo za dużo zarabia i jest już niemłody. W pewnym momencie przestał pasować do Juventusu.
- attyla7
- Juventino
A nie przyszło Ci do głowy że istnieje coś takiego jak gentelman agreement i transakcja może być powiązana z Berardim, Vrsaljko czy kogo tam jeszcze mają w Sassuolo? Poza tym wszystko pewnie było uzgodnione w momencie gdy Zaza był na ustach wszystkich i dostał powołanie do reprezentacji.slay_mac pisze:To prawda ale zasadniczo bez tej akcji mielibyśmy 18 w kieszeni.illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
Też nie wkurza wieczny płacz na Simone "18 mln" Zaze tym bardziej że nie zagrał jeszcze żadnego oficjalnego meczu. Dajcie mu coś spartolić w meczu o stawke najpierw ok?
- zahor
- Juventino
Swoja droga ciekawe czy to jedynie ustna umowa, czy tez moze prezes Sassuolo ma gdzies w szufladzie jakis dokument, ktorym moglby sie posluzyc gdyby Marotta probowal sie z niej wycofac.attyla7 pisze: A nie przyszło Ci do głowy że istnieje coś takiego jak gentelman agreement
- rydwadydwa
- Juventino
Wie ktoś o której dziś są te prezentacje?
- slay_mac
- Juventino
Zasadniczo bolą mnie transfery wszystkich Martinezów, Almironów, Melów, utopione pieniądze, których często potem brakuje, ale to się zdarza nie tylko u nas, nic szczególnego. 18 mln żeby podtrzymać dobre stosunki z Sassuolo i za rok wyciągnąć naszego Berardiego, jestem ostatni od siania pesymizmu ale Zaza się nie sprawdzi. Nie będziemy grać trójką w ataku, a on jest 5 w kolejce, wyłączając nawet Llorente.attyla7 pisze:A nie przyszło Ci do głowy że istnieje coś takiego jak gentelman agreement i transakcja może być powiązana z Berardim, Vrsaljko czy kogo tam jeszcze mają w Sassuolo? Poza tym wszystko pewnie było uzgodnione w momencie gdy Zaza był na ustach wszystkich i dostał powołanie do reprezentacji.slay_mac pisze:To prawda ale zasadniczo bez tej akcji mielibyśmy 18 w kieszeni.illaracostam pisze:Nie, nie kosztował nas ani 18, ani 9,5, tylko 5,6 mln.
Też nie wkurza wieczny płacz na Simone "18 mln" Zaze tym bardziej że nie zagrał jeszcze żadnego oficjalnego meczu. Dajcie mu coś spartolić w meczu o stawke najpierw ok?