Mercato (Lato 2016)
- aras
- Juventino

Ponoć De Bruyne ma być ostatnim prezentem.
32mln + Llorente i Isla., ale wydaje mi sie że to za mało.
http://www.calciomercato.com/news/juve- ... ain-614074
- sebatiaen
- Juventino

Hahahaha z tym De Bruyne komedia;)
Bez przesady, przecież oni chcą kosmicznej kwoty za niego której City nie może przeskoczyć, ostatnio odrzucili ich ofertę.
Teraz bardzo dużo nazwisk się pojawi, dziennikarze podłapali style;)
Widzicie jak Bvb nie szło rok temu to nikt się nie wyróżniał, teraz nowy trener trochę świeżości wprowadził a ormianin gra kosmos piłke.
Bez przesady, przecież oni chcą kosmicznej kwoty za niego której City nie może przeskoczyć, ostatnio odrzucili ich ofertę.
Teraz bardzo dużo nazwisk się pojawi, dziennikarze podłapali style;)
Widzicie jak Bvb nie szło rok temu to nikt się nie wyróżniał, teraz nowy trener trochę świeżości wprowadził a ormianin gra kosmos piłke.
- Patrol
- Juventino

Ale tych newsów się posypało. Beppe pozytywnie zaskoczył, ciekawe czy jeszcze ma tego asa w rękawie i sprowadzi trequa.
To już bardziej w Isco wierzę, niż w De Bruyne. Zresztą dzisiaj czytałem gdzieś wypowiedź Belga, który mówił, że w tym sezonie nigdzie się nie ruszy i będzie grał w Volfsburgu.aras pisze:Ponoć De Bruyne ma być ostatnim prezentem.
- Kamex22
- Juventino

aras pisze:Ponoć De Bruyne ma być ostatnim prezentem.
Hahaha. Pumex by chyba konto zwinął wtedy
Alex Sandro. Nie powiem, cieszę się bardzo. Oby dał radę!
- aras
- Juventino

Ja za to cieszę się , że mamy dużą szanse na Cuadrado. W juve się może odrodzić. Świetna alternatywa dla Lichego, zwłaszcza przy 3-5-2
Przypomnijcie sobie tego gracza jak grał jeszcze rok temu dla fiory. Ten transfer to by było mega wzmocnienie jeśli by powrócił do dawnej formy :)
Przypomnijcie sobie tego gracza jak grał jeszcze rok temu dla fiory. Ten transfer to by było mega wzmocnienie jeśli by powrócił do dawnej formy :)
- Patrol
- Juventino

Zależy jak to uargumentuje. Jeżeli ktoś, tak jak piszesz, jest kocurem, to gra świetnie niezależnie od trenera i od stylu gry. Henrik zawodził u Kloppa, teraz się odblokował. Nie byłbym więc pewny czy u nas grałby tak samo jak obecnie w BVB.badecki pisze:Mkhitaryan to jest kocur w tym sezonie. Tuchel go odblokował. Ktoś kto pisze o nim, że jest słabiakiem, kompletnie nie ogarnia.
Końcówka mercato może być naprawdę interesująca. Nawet najwięksi optymiści nie spodziewali się, że Beppe może nas uraczyć świetnym Sandro (tak, wiem, czekamy na oficjalkę), trequiem i może jeszcze Cuadrado, który przeszedłby na wypożyczenie.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2015, 00:07 przez Patrol, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebatiaen
- Juventino

Real sprowadził Kovacica i jest bardzo blisko De Gea.
W sumie może Benitez ich chce trochę poprzestawiać i Isco odejdzie?, kasy Real też potrzebuje pod transfer, oddali Di Marie czy Oezila, poziom piłkarski to tam za rządów Pereza był przeważnie na drugim planie, może się uda hiszpana wyrwać?
W sumie może Benitez ich chce trochę poprzestawiać i Isco odejdzie?, kasy Real też potrzebuje pod transfer, oddali Di Marie czy Oezila, poziom piłkarski to tam za rządów Pereza był przeważnie na drugim planie, może się uda hiszpana wyrwać?
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Henrikh Mkhitaryan - przyszedł do Borussi za 25 mln, według kibiców Borussi rozegrał beznadziejny sezon i ma kosztować tyle samo? 
Gadanie, że się teraz odrodził po pierwszych 4 meczach sezonu (z czego 3 przeciwko kompletnym leszczom)?

Gadanie, że się teraz odrodził po pierwszych 4 meczach sezonu (z czego 3 przeciwko kompletnym leszczom)?
- Virgil
- Juventino

Tak rok zajęło mu ogarnięcie ligi niemieckiej, która jeżeli chodzi o grę w obronie nie powala i jaka jest próbka jego występów ?badecki pisze:Mkhitaryan to jest kocur w tym sezonie. Tuchel go odblokował. Ktoś kto pisze o nim, że jest słabiakiem, kompletnie nie ogarnia.
Cały tamten sezon kopał się w czoło, jeżeli w Serie A też ma rok do siebie dochodzi, aklimatyzować się itd. to ja dziękuję. Gość na razie dobrze grał w Doniecka, kopał się straszliwie w czoło przez cały sezon w Niemczech i teraz na początku sezonu rozegrał kilka bardzo dobrych meczów meczów z leszczami . Super rzeczywiście klasowy dający jakąkolwiek pewność gry zawodnik, jak dla mnie na tą chwilę to bliżej mu do nie wypału i słabiaka.