Pre-season sparing (29.07.2015): Lechia 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 22:45

Wojtek pisze:No i będziemy mieli wreszcie świetnego wykonawce rożnych ;) Khedira sprawia wrażenie bardzo ociężałego i wolnego zawodniego, bardziej niż Pirlo!! ;O

Eeee? Wreszcie? Świetnego? W dwóch sparingach żadnego fajnego wolnego, a przepraszam, zagranie do Mandzu z Borussią, nie pokazał Dybala, jeśli o nim mówisz. Mecz zagrał fajny, ale z wolnymi przesadzasz. Khedira wolniejszy niż Pirlo? Ojacie.
:angry:

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 22:48

kdzr pisze:
Wojtek pisze:No i będziemy mieli wreszcie świetnego wykonawce rożnych ;) Khedira sprawia wrażenie bardzo ociężałego i wolnego zawodniego, bardziej niż Pirlo!! ;O

Eeee? Wreszcie? Świetnego? W dwóch sparingach żadnego fajnego wolnego, a przepraszam, zagranie do Mandzu z Borussią, nie pokazał Dybala, jeśli o nim mówisz. Mecz zagrał fajny, ale z wolnymi przesadzasz. Khedira wolniejszy niż Pirlo? Ojacie.
:angry:
Może przeczytaj jeszcze raz co napisałem ;)

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 22:52

Buahaha, edytowane są spoko. :v co typ. Btw. źle je bił Pirlo, czy Tevez, że piszesz "w końcu" "wreszcie"?

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 22:54

edytowane? to zobacz co sobie zacytowałes;) wyraźnie piszę o rożnych ;) Dybala bije je świetnie, no i zaliczył jedną asystę przy jednym z nich. Będzie z niego pociecha ;)
kdzr pisze:Buahaha, edytowane są spoko. :v co typ. Btw. źle je bił Pirlo, czy Tevez, że piszesz "w końcu" "wreszcie"?
Noo Pirlo bił je słabo, przynajmniej w ostatnim sezonie ;)
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2015, 22:56 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 22:55

kdzr pisze:Buahaha, edytowane są spoko. :v co typ. Btw. źle je bił Pirlo, czy Tevez, że piszesz "w końcu" "wreszcie"?
W mojej opinii Pirlo słabo wykonywał rożne. :wink:

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:06

Morgesztern pisze:
W mojej opinii Pirlo słabo wykonywał rożne. :wink:
Zadziwiająco słabo, jak na to, co wyprawiał z wolnych.

Dybala natomiast robi to - póki co - wybornie. :whistle:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:14

Jednak Principino to jest swoj chłop.
Jako jedyny po meczu z tych co grali w 2 połowie podszedł do sektora 'swoich' podziekować, zwołując reszte.

Amore.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:18

Nie ma cudów tutaj potrzeba czasu. Nie napalam się na sparingi, zwłaszcza gdy dopiero zaczęli jako tako przygotowywać się przed sezonem, jednak wydaje mi się, iż w tej układance czegoś brakuje.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:23

Po obejrzeniu tego meczu przypomniałem sobie dlaczego nie oglądałem nigdy meczów sparingowych. Takie pikniki bez emocji.

Trudno jest oceniać, gdy nogi nie niosą, a kondycji brak. Dziwie się, że niektórzy starają się oceniać poszczególnych zawodników.

PS: Dybala fajnie pokazuje się do gry, gdy dotrenują do niego podania i zgranie z nim będzie z niego pożytek. Fajnie patrzeć jak rośnie nam nowy obrońca na lata -> Rugani.

Kruczenzo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:32

Adrian27th pisze:Jednak Principino to jest swoj chłop.
Jako jedyny po meczu z tych co grali w 2 połowie podszedł do sektora 'swoich' podziekować, zwołując reszte.

Amore.

Za co dostał największe brawa zresztą ;)

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:37

O nim od dawna się mówi, że jest idealnym materiałem na kapitana.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:37

A tyle było tu ostrzeżeń odnośnie nieubierania koszulki Juve :lol: było nas chyba więcej, niż fanów Lechii.

Wracając samochodem natrafiłem na gościa ubranego w barwy Lechii z przywiązanym do buta szalikiem Juve, którym szorował chodniki. Buraczany chłopek, tak samo przyśpiewki po wyrównującym golu "jazda z k...", trochę to jednak słabe, zawsze muszą zdarzyć się takie incydenty w naszym kibicowskim światku.

Co do meczu, świetnie Dybala, będziemy mieć z niego dużo pociechy.

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:42

A ja mam odczucie ze Max nie ma pomysłu jak ma grać i wyglądać Juventus w tym sezonie. Gra bardzo sie zmieniła bez teveza i vidala...za kilka dni mecz z Lazio a gramy tak jakbyśmy 3 miechy piłki nie widzieli. Zamiast sie zgrywać-Morata dybala Mandżu to wstawia 5 małolatów...tello, cerri, clemenza, ale nam potrzeba ogrania

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:53

Zagrali dopiero drugie spotkanie, martw się dopiero po Super Pucharze Włoch 8 sierpnia, bo już wtedy przygotowania powinny iść w decydującą fazę.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2015, 23:58

Amore.
wszystko w temacie, na rozgrzewce zawołany spojrzał, pokiwał, jedynie Evra udawał jakby nie słyszał...ale Claudio jeszcze bardziej zyskał w moich oczach
squinter pisze:A tyle było tu ostrzeżeń odnośnie nieubierania koszulki Juve :lol: było nas chyba więcej, niż fanów Lechii.
widać dlatego gołym okiem jakiego typu to był mecz, dla fanów Juve święto, dla kibiców Lechii ot mecz ze znanym przeciwnikiem, o wiele ważniejsze spotkanie biało-zielonych czeka w piątek

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Zablokowany