LM 14/15 (1/4): JUVENTUS 1-0 AS Monaco
- Hypeman
- Juventino
No gdy nie ma Pirlo na boisku to mówi im "faulujcie ich gdzie chcecie, tylko Pirlo potrafi strzelać wolne".Makiavel pisze:Trener może uczulić graczy np. żeby nie faulowali przy polu karnym w obawie przed wolnymi. Wtedy napastnicy mają nieco łatwiej.
Mówi Ci coś nazwisko Tevez w temacie wolnych?

- filippo
- Juventino
Jakby byl na wozku inwalidzkim, tez bys go wystawil? On dopiero wrocil z kilkutygodniowej przerwyBabinicz pisze:Tevez nie ma podjazdu do Pirlo w temacie wolnych.Naprawdę,śmieszą mnie te domagania się Padoina.Pirlo im nie pasuje,niesamowite.
forumowy ujadacz
- Dempsej
- Juventino
Co nie oznacza, że nie jest przygotowany na cały mecz. Skoro był gotowy do gry już w sobotę to dzisiaj nie powinno być problemem z zagraniem nawet 90 minut. Potrzebny nam jest kreatywny zawodnik nie solidny czy waleczny ale jednak wybijak.
- Morgesztern
- Juventino
Padoin z Monaco. :rotfl:
Wszystko z wami w porządku, ludzie?
Padoin to solidny rzemieślnik, a nie jakiś wirtuoz. Zdecydowanie Pirlo w 1. składzie.
Aha, jeszcze jedno. Czy "wy" ("wy" tzn. ci od Padoina z Monaco) powiedzieliście coś dobrego o Pirlo w tym sezonie?
Serio. 
Wszystko z wami w porządku, ludzie?
Aha, jeszcze jedno. Czy "wy" ("wy" tzn. ci od Padoina z Monaco) powiedzieliście coś dobrego o Pirlo w tym sezonie?

- Cabrini_idol
- Juventino
A czy można coś dobrego powiedzieć o Pirlo w tym sezonie ??Morgesztern pisze:Padoin z Monaco. :rotfl:
Wszystko z wami w porządku, ludzie?Padoin to solidny rzemieślnik, a nie jakiś wirtuoz. Zdecydowanie Pirlo w 1. składzie.
Aha, jeszcze jedno. Czy "wy" ("wy" tzn. ci od Padoina z Monaco) powiedzieliście coś dobrego o Pirlo w tym sezonie?Serio.
Żeby, nie było, tez wole Pirlo w wyjściowym składzie niż Padoina, to jednak nie jego poziom.
A co do składów. Kojarzy ktoś chłopa o imieniu Dirar ? który jest awizowany do gry na prawej pomocy. Dla mnie to no-name, pewnie zaraz wpadnie mi ktoś i wyperswaduje, że to talent nie z tej ziemi

- Hypeman
- Juventino
W Monako bardzo mocno w niego wierzyli swego czasu, coś tam może i potrafi ale gra po bardzo długiej kontuzji w poprzednim sezonie. Ogólnie no-nameCabrini_idol pisze:A co do składów. Kojarzy ktoś chłopa o imieniu Dirar ? który jest awizowany do gry na prawej pomocy. Dla mnie to no-name, pewnie zaraz wpadnie mi ktoś i wyperswaduje, że to talent nie z tej ziemiale on ma 29 lat i nigdy o nim nie słyszałem..

- fala33
- Juventino
To będzie dużo trudniejszy dwumecz niż z Borussią, która obecnie spadła do poziomu niemieckiego średniaka.
Wynik rewanżowego spotkania Monaco z Arsenalem jest mylący, bo nie oddaje on w ogóle przebiegu meczu, tam równie dobrze mogło być 2-2. Drużyna na pewno na fali wznoszącej, dużo młodych graczy, którzy będą pewnie grać coraz lepiej, dojrzalej, trochę przypominają w swej grze Atletico - mało efektownie, ale za to efektywnie.
No ale liczę, oczywiście, na zwycięstwo Juve, choć remis jakoś bardzo mnie nie zdziwi.
Wynik rewanżowego spotkania Monaco z Arsenalem jest mylący, bo nie oddaje on w ogóle przebiegu meczu, tam równie dobrze mogło być 2-2. Drużyna na pewno na fali wznoszącej, dużo młodych graczy, którzy będą pewnie grać coraz lepiej, dojrzalej, trochę przypominają w swej grze Atletico - mało efektownie, ale za to efektywnie.
No ale liczę, oczywiście, na zwycięstwo Juve, choć remis jakoś bardzo mnie nie zdziwi.
- JuveGrzesiu
- Juventino
No wybacz, ale równie dobrze mogłoby być 5-1 8)fala33 pisze:To będzie dużo trudniejszy dwumecz niż z Borussią, która obecnie spadła do poziomu niemieckiego średniaka.
Wynik rewanżowego spotkania Monaco z Arsenalem jest mylący, bo nie oddaje on w ogóle przebiegu meczu, tam równie dobrze mogło być 2-2.
Monaco w tamtym meczu grało tylko przez pierwsze 15 minut. Potem tylko murowali bramkę i nieskutecznie wyprowadzali kontry. Arsenal był bardzo bliski awansu. Gdyby nie zlekceważyli Monaco w pierwszym meczu, to nie byłoby ich w ćwierćfinałach.
Oczywiście nie twierdzę, że Monaco jest złe, nic z tych rzeczy! Trzeba grać uważnie i podejść z szacunkiem, ale pisanie, że w rewanżu 1/8 mógł być wynik lepszy dla Monaco to jak pisanie, że w Turynie z Borussią mogło być 2-2

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
O, dzięki.mrowka423 pisze:Mi meczyki.pl działają.AdiJuve pisze:Zna ktoś jakąś stronkę na której będzie skrót zaraz po meczu czy tam rano, który da się odpalić na fonie z windowsem?
Monaco traci mało bramek, ale także Juve traci mało, z tym, że Monaco ostatnio z Arsenalem 3 w plecy a Juve od 4 meczy w LM bez straty gola co napa optymizmem. Bo atut Monaco jest także atutem Juve 8) Kontry też za Allegriego już jakoś wyglądają. Pirlo nam ti wygra

- Palladino
- Juventino
@up Przecież w Turynie z BVB stracili bramkę.
Boję się trochę, że zagra Pirlo, z nim możemy być zbyt przewidywalni i wolni. Zwłaszcza jak jest jeszcze po kontuzji. Postawiłbym jednak na Claudio, który swietnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
Zawsze podchodzę sceptycznie do meczy Juve w LM. Ale Allegri to jednak nie Conte, myślę, że się uda.
Boję się trochę, że zagra Pirlo, z nim możemy być zbyt przewidywalni i wolni. Zwłaszcza jak jest jeszcze po kontuzji. Postawiłbym jednak na Claudio, który swietnie sobie radzi na pozycji Pirlo.
Zawsze podchodzę sceptycznie do meczy Juve w LM. Ale Allegri to jednak nie Conte, myślę, że się uda.