LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- rad
- Juventino
Kapitalny mecz w wykonaniu Juve. Oby do finału pociągnęli i w finale zagrali jeszcze lepiej.
Zagrali jak na Juve przystało, jak przystało na wielokrotnych mistrzów Włoch, jak za dawnych czasów.
Kapitalny wieczór.
Zagrali jak na Juve przystało, jak przystało na wielokrotnych mistrzów Włoch, jak za dawnych czasów.
Kapitalny wieczór.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jak tam matołki ? Hejterzy ? Serio ale dla mnie obok Teveza na szczególne uznanie zasługuje Pereyra oraz Evra...
Kapitalnie rozegrany taktycznie mecz...brawo Maksiu - mam nadzieję, że pozamykał dzioby krytykom i wielbicielom Antka... :-D
Evra dziś pokazał co to znaczy mieć ogranie w LM...
Kapitalnie rozegrany taktycznie mecz...brawo Maksiu - mam nadzieję, że pozamykał dzioby krytykom i wielbicielom Antka... :-D
Evra dziś pokazał co to znaczy mieć ogranie w LM...

- Antek666
- Juventino
HahahahahaaMorgesztern pisze:fazzi pisze:Śniło mi się, że pojechaliśmy ich 3:0 :shock:![]()
Tyle powiem:
![]()
![]()

Twój avatar, Twój timing i bycie pierwszym po TAKIM MECZU, no i te 3-0 i ten obrazek, mój mistrzuuu!

Wiele można zarzucić ALllegriemu i sam mu wiele do zarzcuenia mam ale podoba mi się, że zrobiłto czego nie dokonał Conte. Kilka meczów tego sezonu włącznie z tym pokazują, że przy Allegrim Juve ze Starej ddamy zamienia się w Zimną Sukę dogłębnie dymającą dużym dildo wypiętego rywala. Lubię to

- Hoffman
- Juventino
W tym dwumeczu widać było ze.chłopaki grają bez żadnych kompleksów, to co chcą, bez chaosu i kopaniny, może w końcu dostaną takiego psychologicznego kopa i będą wychodzić na mecze w LM z takim nastawieniem jak dzisiaj, grazie ragazzi.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 22:41 przez Hoffman, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To jest Juventus do jakiego powinniśmy zawsze porównywać i dążyć, równać.
Koncentracja, mądrość, spokój, wymiana piłki bez przyjęcia, konsekwencja, genialny Tevez, fantastyczny Morata, w cholere szczelna obrona, pewny Gigi... można tak wiele.
CZEKAŁEM NA TO OD WIELU MIESIĘCY, PRZYPIECZĘTOWALI SWOJĄ WARTOŚĆ. FORZAAAAAAAAAAA!!!
Koncentracja, mądrość, spokój, wymiana piłki bez przyjęcia, konsekwencja, genialny Tevez, fantastyczny Morata, w cholere szczelna obrona, pewny Gigi... można tak wiele.
CZEKAŁEM NA TO OD WIELU MIESIĘCY, PRZYPIECZĘTOWALI SWOJĄ WARTOŚĆ. FORZAAAAAAAAAAA!!!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Podania Markiza na 2-0 to sam Pirlo by się nie powstydził
Rajdy Pereyry i Teveza, gdzie Morata nie wykorzystał też przekozackie
Obrona czyściła wszystko
Gigi co miał to obronił
Wychodzenie spod pressingu BvB w wykonaniu graczy Juve
Vidal wojownik
MVP tej kolejki LM Tevez 8)
Teraz dobre losowanie i będzie szansa na półfinał:)

Rajdy Pereyry i Teveza, gdzie Morata nie wykorzystał też przekozackie

Obrona czyściła wszystko

Wychodzenie spod pressingu BvB w wykonaniu graczy Juve

Vidal wojownik

MVP tej kolejki LM Tevez 8)

Teraz dobre losowanie i będzie szansa na półfinał:)
- rad
- Juventino
Dziękujemy. Mam nadzieję, że to nie jest Twój ostatni komentarz na tym forumVolverin pisze:Gratulacje, nie mieliśmy żadnych argumentów w tym dwumeczu. U nas kończy się pewna era i będą potrzebne spore zmiany, jeśli mamy wyjść z tego dołka. Teraz czeka nas dłuższy rozbrat z Ligą Mistrzów. A wam życzę dojścia jak najdalej w tej edycji.

- Principino
- Juventino
Janusze wyeliminowani, teraz losowanie i jak nie trafimy na Barce to awans dalej jest bardzo możliwy. Tevez 

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Kiedy losowanie ?
Genialny mecz
Genialny mecz

- Antek666
- Juventino
Wow, dziękuję, respekt dla Ciebie i jeszcze raz przepraszam za moje przywitanie Ciebie tutaj.Volverin pisze:Gratulacje, nie mieliśmy żadnych argumentów w tym dwumeczu. U nas kończy się pewna era i będą potrzebne spore zmiany, jeśli mamy wyjść z tego dołka. Teraz czeka nas dłuższy rozbrat z Ligą Mistrzów. A wam życzę dojścia jak najdalej w tej edycji.
Nie martw się, wrócicie jeszcze kiedyś, zawsze wracacie

- MCL
- Juventino
Coś pięknego. Dla takich chwil jest się kibicem. To była dominacja. I to dominacja na tym poziomie rozgrywek. Może być tylko lepiej. Teraz iść za ciosem :twisted: mam nadzieję, że w losowaniu dostaniemy jakieś porto czy monaco, bo oni są bardzo w naszym zasięgu :twisted: Choć jak będziemy grać tak perfekcyjnie jak dziś to z każdym możemy walczyć na równi :twisted:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
PS Losowanie 20 marca o 12 CET.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
PS Losowanie 20 marca o 12 CET.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Piękny mecz i wierzę, że chłopaki nabiorą więcej pewności w LM