Wszystko o Interze
- pablo1503
- Juventino
Ale strzela, a za to się rozlicza napastników. Na siłę próbujesz stawiać Morate ponad Icardim.sebatiaen pisze:Icardi poza strzelaniem do pustej bramki i pukaniem Wandy za wiele narazie nie pokazał.
Icardi ma 21 lat, strzela w miarę regularnie i wcale bym się nie zdziwił, gdyby faktycznie jakiś klub sypnął za niego grubo ponad 20 baniek. Jest to typ napastnika, których za bardzo nie toleruje, ale nie mnie to oceniać. Na pewnie znajdzie jakiś kupieć.

- Makiavel
- Juventino
Gdyby Morata był naszym podstawowym napastnikiem to też miałby już ok. 10 bramek spokojnie, więc trudno tu porównywać.pablo1503 pisze:Ale strzela, a za to się rozlicza napastników. Na siłę próbujesz stawiać Morate ponad Icardim.sebatiaen pisze:Icardi poza strzelaniem do pustej bramki i pukaniem Wandy za wiele narazie nie pokazał.
Icardi ma 21 lat, strzela w miarę regularnie i wcale bym się nie zdziwił, gdyby faktycznie jakiś klub sypnął za niego grubo ponad 20 baniek. Jest to typ napastnika, których za bardzo nie toleruje, ale nie mnie to oceniać. Na pewnie znajdzie jakiś kupieć.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Dizzee
- Interista
Co pokazał Icardi? To, że oprócz bycia drewniakiem, ma znakomity instynkt strzelecki i wystarczy mu jedno podanie i jedna sytuacja, w ciągu meczu, żeby strzelić bramkę, co udowodnił chociażby w meczach z Juventusem, któremu regularnie ładuje bramy. Icardi to finisher, potrafi przechodzić pół spotkania i zdobyć bramkę, krytykuję go, bo jest człapakiem pokroju Vucinica a w Interze gdzie przy pozycyjnym klepaniu piłki i odcięciu od podań taki napastnik się często nie sprawdza. Ale strach się bać, ile bramek strzelałby Mauro w lepszym klubie z lepszym rozgrywającym i mając nie jedną sytuację w dwóch spotkaniach, tylko kilka w meczu.sebatiaen pisze:Morate zostaw w spokoju on jeszcze swoje pokaże, gra coraz lepiej.
Ile on meczy zaliczył od początku sezonu?
Icardi poza strzelaniem do pustej bramki i pukaniem Wandy za wiele narazie nie pokazał.
Morata z meczu na mecz gra coraz lepiej, przechodził z hiszpanii i z Realu, to wymaga czasu.
Mi się podoba to co pokazuje w ostatnich meczach.
Morata tez mi się zaczyna podobać, ale nadal 20 milionów to sporo. Chociaż tak jak wyżej pisałem takie są ceny za młodych piłkarzy i za 10 milionów można sobie co najwyżej jakiegoś młodzika z Chievo czy Empoli ściągnąć.
- sebatiaen
- Juventino
Szanowałem Palacio z Interu, szanowałem wielu napastników tej drużyny ale Icardi jak dla mnie jest przereklamowany.
To moje zdanie i tyle w temacie, to młody zawodnik i napewno się rozwinie ale dla mnie nie jest wart 30 mln euro.
Morata to podobna bajka tyle że wydaje mi się mieć to coś...
On ma przyśpieszenie, potrafi grać głową i zawsze miał świetne statystyki dot. bramek.
Podoba mi się co ostatnie prezentuje, jest waleczny i ma to przyśpieszenie jakiego w napadzie już dawno nie mieliśmy, jeżeli tylko poprawi skuteczność, lepsze podanie końcowe to będzie kozak.
Nie zapominaj że Icardi w Interze jest główną postacią w przodzie, Morata przychodził jako melodia przyszłości, na ten moment do rotacji.
Co nie zmienia faktu że Zaza przyjdzie i hiszpan wróci na ławkę.
To moje zdanie i tyle w temacie, to młody zawodnik i napewno się rozwinie ale dla mnie nie jest wart 30 mln euro.
Morata to podobna bajka tyle że wydaje mi się mieć to coś...
On ma przyśpieszenie, potrafi grać głową i zawsze miał świetne statystyki dot. bramek.
Podoba mi się co ostatnie prezentuje, jest waleczny i ma to przyśpieszenie jakiego w napadzie już dawno nie mieliśmy, jeżeli tylko poprawi skuteczność, lepsze podanie końcowe to będzie kozak.
Nie zapominaj że Icardi w Interze jest główną postacią w przodzie, Morata przychodził jako melodia przyszłości, na ten moment do rotacji.
Co nie zmienia faktu że Zaza przyjdzie i hiszpan wróci na ławkę.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Właśnie to Icardi ma to coś co pozwala mu mimo słabej gry i tak strzelać bramki a tego się wymaga od napastnika, tak kibice Interu na niego narzekają a chłopak ma 11 bramek w tym sezonie, co jest wynikiem co najmniej dobrym patrząc po grze całej drużyny.
- sebatiaen
- Juventino
Jak dla mnie dostawianie nogi do piłki i strzelanie na pustą to trochę za mało.
Zobaczymy jak się rozwinie, ja wcześniej krytykowałem Morate, śmiałem się z tej decyzji ale na ten moment bardziej mi się podoba hiszpan, ma trochę więcej do zaoferowania a bramki też przyjdą z czasem, już ostatnio strzelił.
Wszędzie gdzie grał strzelał jak na zawołanie.
Zobaczymy jak się rozwinie, ja wcześniej krytykowałem Morate, śmiałem się z tej decyzji ale na ten moment bardziej mi się podoba hiszpan, ma trochę więcej do zaoferowania a bramki też przyjdą z czasem, już ostatnio strzelił.
- AdiJuve
- Juventino
Wszędzie to znaczy gdziesebatiaen pisze:Jak dla mnie dostawianie nogi do piłki i strzelanie na pustą to trochę za mało.

- PlanetJuve
- Juventino
http://transfery.info/73388,icardi-do-k ... dupy-wideo
Icardi i Guarin jadą po kibicach po tym jak oni pojechali po nich
Inter to stan "ómysłu"
Icardi i Guarin jadą po kibicach po tym jak oni pojechali po nich

Inter to stan "ómysłu"
- Szilgu
- Juventino
Morata miał chyba najlepszy stosunek czasu do strzelonych bramek. I nie była to jedna bramka. Nie jestem fanem Moraty, ale trzeba mu oddać, że do momentu przyjścia do Juve, strzelał naprawdę sporo bramek. Inna sprawa, że w Realu mimo tylu bramek, zasłynął z kiepskiej skuteczności. Wchodził na 30 minut na zmęczonego rywala, dostawał od kolegów cztery stuprocentówki, z czego kończył jedną. Ale strzelać strzelał.AdiJuve pisze:Wszędzie to znaczy gdziesebatiaen pisze:Jak dla mnie dostawianie nogi do piłki i strzelanie na pustą to trochę za mało.
Wszędzie gdzie grał strzelał jak na zawołanie.? W u19 czy u21 ? Bo chyba nie w Realu:D
- AdiJuve
- Juventino
No nie jedną tylko w pierwszej drużynie Realu strzelił ich 9 w drugiej 12 przez dwa lata. Statystycznie też ja tam szału nie widzę w pierwszej drużynie Realu, idealnie podsumowałeś wszystko w przedostatnim zdaniu:)Szikit pisze:Morata miał chyba najlepszy stosunek czasu do strzelonych bramek. I nie była to jedna bramka. Nie jestem fanem Moraty, ale trzeba mu oddać, że do momentu przyjścia do Juve, strzelał naprawdę sporo bramek. Inna sprawa, że w Realu mimo tylu bramek, zasłynął z kiepskiej skuteczności. Wchodził na 30 minut na zmęczonego rywala, dostawał od kolegów cztery stuprocentówki, z czego kończył jedną. Ale strzelać strzelał.AdiJuve pisze:Wszędzie to znaczy gdziesebatiaen pisze:Jak dla mnie dostawianie nogi do piłki i strzelanie na pustą to trochę za mało.
Wszędzie gdzie grał strzelał jak na zawołanie.? W u19 czy u21 ? Bo chyba nie w Realu:D
- Dizzee
- Interista
W końcu dobry mecz Interu, Icardi 12 i 13 gol w lidze, a Brozović w drugim swoim występie w pierwszej jedenastce, drugi raz jest najlepszym graczem spotkania. Jak narazie najmniej medialny z zimowych transferów, najwięcej daje drużynie, może być z niego czołowy b2b calcio. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, przy formie Lazio będzie trudno o czwórkę, ale top5 i dobry występ w LE uważałbym za fajny rezultat, przy bagnie jakie zostawił w Interze Mazzarri.
- zbysioJuve
- Juventino
Cóż można powiedzieć, że każdemu może zdarzyć. Swoją drogą nie ma to jak dobre dośrodkowanie