Serie A 14/15 (19): JUVENTUS 4-0 Hellas Verona
- Tengen
- Juventino
Allegri powinien wejść i na twitterze napisać trenerowi Hellas: easy, noob. Fajnie, że nawet przy murarce udało nam się sztachnąć 4 bramki. Oby tylko wszystko tak śmigało w kolejnych meczach, bo sam nie wiem, co myśleć o Hellasie.
- Principino
- Juventino
Mam nadzieje, że Max szykuje Comana od pierwszej minuty na Chievo, bo innego powodu nie widzę dlaczego nie dał mu dziś pograć.
Morata bardzo fajny występ i mam nadzieje, że w głowie Maxa też coś ruszyło dlaczego powinien grać on, a nie Ferdi.
Morata bardzo fajny występ i mam nadzieje, że w głowie Maxa też coś ruszyło dlaczego powinien grać on, a nie Ferdi.
- Gandalf8
- Juventino
Druga połowa też dobra, wreszcie udaje się "dobić" rywala i nie stracić bramki. Szkoda tylko, że przy prowadzeniu 4:0 Allegri nie daje Comanowi szansy na chociaż 10 minut gry, ale może w meczu z Chievo Francuz dostanie szansę... Świetna asysta Chielliniego :shock: i Pereyra jak i w Pucharze Włoch wpisuje się na listę strzelców a potem jeszcze Marchisio do Teveza i ten strzela swojego drugiego gola w tym meczu.
Jest 5 punktów nad Romą, oby tego nie roztrwonić a wręcz przeciwnie, trzeba budować przewagę teraz, bo później będzie dwumecz z Dortmundem i może się zdarzyć jakieś zgubienie punktów w Serie A.
Jest 5 punktów nad Romą, oby tego nie roztrwonić a wręcz przeciwnie, trzeba budować przewagę teraz, bo później będzie dwumecz z Dortmundem i może się zdarzyć jakieś zgubienie punktów w Serie A.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- PlanetJuve
- Juventino
+5 kolegoMorgesztern pisze:No i co? +4 i prawidłowo.
Morata koncertowo spieprzył tą akcję z Tevezem, ale cóż... Chłopak ma bodaj 2 asysty i bardzo dobrze.
Morata wielki plus

Fajnie, że Robero strzela dwa razy pod rząd i to po takiej asyście mistera dęba
Caseres to mój ulubiony zmiennik bo jest nieomylny w obronie a i coś pogrywa do przodu. Bardzo dobry dzisiaj Evra na swojej stronie i nieźle wchodził w pole karne. Dobry mecz odjechaliśmy płaczkom i do następnego.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Mina trenera Hellasu prze cały mecz:

Jeszcze Hellas odblokuje Prereyre. Nie to, żebym liczył na drugiego Vidala, ale niech chociaż wykorzystuje swoje setki i czyści jako b2b.
Zmian kompletnie nie rozumiem. Nie jestem fanem wystawiania młodych na siłę - "bo młodzi", i tak jak głupotą było forsowanie Beltrama za Matriego/Quaga przez niektórych forumowiczów, bo mu wyszedł jeden strzał, tak w sytuacji z Comanem nie wiem o co chodzi. Nawet jak gość zagra kompletną kupę ( a do tej pory nie grał ) i klub nie będzie miał z niego pożytku w przyszłości, to taki sam brak pożytku będzie z Giovinco i Pepe.
Giovinco jaki rozpromieniony przy wejściu, już widzi przed oczami te dolce z Toronto.

Jeszcze Hellas odblokuje Prereyre. Nie to, żebym liczył na drugiego Vidala, ale niech chociaż wykorzystuje swoje setki i czyści jako b2b.
Zmian kompletnie nie rozumiem. Nie jestem fanem wystawiania młodych na siłę - "bo młodzi", i tak jak głupotą było forsowanie Beltrama za Matriego/Quaga przez niektórych forumowiczów, bo mu wyszedł jeden strzał, tak w sytuacji z Comanem nie wiem o co chodzi. Nawet jak gość zagra kompletną kupę ( a do tej pory nie grał ) i klub nie będzie miał z niego pożytku w przyszłości, to taki sam brak pożytku będzie z Giovinco i Pepe.
Giovinco jaki rozpromieniony przy wejściu, już widzi przed oczami te dolce z Toronto.
- pumex
- Juventino
mnowo pisze:Uff, dobrze, że pod koniec weszli Padoin i Giovinco, bo już się bałem, że Allegri znowu wpuści na boisko Comana...
Nie wiem, co tam jest grane z tym Comanem, ale to już jest naprawdę smutne

Zazdrościmy Manchesterowi casusu Pogby.
Uważam, że na wychwalanie Pereyry jest stanowczo zbyt wcześnie, natomiast jeśli Argentyńczyk w następnych meczach grałby tak jak w tych przeciwko Weronie, to Vidal miałby porządnego konkurenta.
Fajniutkie były te mecze przeciwko Hellasowi

- Robaku
- Juventino
ja sie nie zdziwie jesli to było jednak pożegnanie Seby. To wyrzucenie piłki przez Buffona na aut, zeby Seba mógł wczesniej wejsc, czy te strzał od razu po wejsciu, jak gdyby za wszelką cenę chciał strzelić bramkę.
Co do Comana to spokojnie, zagrał 15 minut w czwartek, dzisiaj odpoczywał, jeśli za tydzien bedzie podobnie w 70minuie 3:0 to zapewne wejdzie. Szkoda mi np. Matiello, ze nie wszedł bo uważam, ze mógł spokojnie zastąpić Markiza, ale o zmiany personalnie nie ma co się czepiać, ew. o to, że Max podobnie jak Conte robi je zbyt późno. Bo przy 2:0 lub 3:0 w 75 minucie spokojnie można przeprowadzić z dwie naraz a nie czekac do 85 i 4:0 jeśli przeciwnik nie gra w ogole.
Co do Comana to spokojnie, zagrał 15 minut w czwartek, dzisiaj odpoczywał, jeśli za tydzien bedzie podobnie w 70minuie 3:0 to zapewne wejdzie. Szkoda mi np. Matiello, ze nie wszedł bo uważam, ze mógł spokojnie zastąpić Markiza, ale o zmiany personalnie nie ma co się czepiać, ew. o to, że Max podobnie jak Conte robi je zbyt późno. Bo przy 2:0 lub 3:0 w 75 minucie spokojnie można przeprowadzić z dwie naraz a nie czekac do 85 i 4:0 jeśli przeciwnik nie gra w ogole.
- Smolwin
- Juventino
Macie racje, Morata dał popis w 58 minucie...
Strzał w 63 również godny podziwu.
Naskakujecie na człowieka wyrażającego swoją opinie jakbym wam wybił rodzinę, moim zdaniem Hiszpan nic nadzwyczajnego nie pokazał.
Pochwalić go można jedynie za jedną asystę i za powrót do obrony.
Niestety w drugiej części spotkania nie dość, że był mało widoczny to jeszcze w momentach gdy miał piłkę, albo ją tracił, albo niedokładnie odgrywał.
Nie rozumiem więc za co miałyby mu się należeć pochwały dzisiejszego wieczoru, ale skoro tak uważacie to macie do tego prawo zarówno jak ja mam do stwierdzenie, że w pierwszej części spotkania grał przeciętnie a w drugiej wręcz słabo.
Może wynika to z braku pewności siebie, albo z niemocy strzeleckiej z gry, gołym okiem jednak widać, że czegoś mu brakuje.
Strzał w 63 również godny podziwu.
Naskakujecie na człowieka wyrażającego swoją opinie jakbym wam wybił rodzinę, moim zdaniem Hiszpan nic nadzwyczajnego nie pokazał.
Pochwalić go można jedynie za jedną asystę i za powrót do obrony.
Niestety w drugiej części spotkania nie dość, że był mało widoczny to jeszcze w momentach gdy miał piłkę, albo ją tracił, albo niedokładnie odgrywał.
Nie rozumiem więc za co miałyby mu się należeć pochwały dzisiejszego wieczoru, ale skoro tak uważacie to macie do tego prawo zarówno jak ja mam do stwierdzenie, że w pierwszej części spotkania grał przeciętnie a w drugiej wręcz słabo.
Może wynika to z braku pewności siebie, albo z niemocy strzeleckiej z gry, gołym okiem jednak widać, że czegoś mu brakuje.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Meczyk na luzik - tak jak powinno być z takim przeciwnikiem...nie wiem tylko po jakiego grzyba Max wpuszcza jeszcze Gio na boisko skoro ten postanowił się wypiąć i odejść za darmo z Juve...lepiej w takim razie ogrywać Comana a Gio wywalić do głębokich rezerw bo i tak do niczego nie jest nam potrzebny...odchodzący za darmo Gio spędza na boisku więcej czasu niż nasza perełka Coman...absurd :!:

- Wojttek
- Juventino
Co Wy macie z tym Comanem... Podobnie na tym forum było, jak graliśmy w Serie B, ludziom odibjało na punkcie Bojinova, nawet do tego względu że padały teksty "nieważne że remis, grunt że Bożo zagrał", z tym Comanem do tego samego zmierza.
A mecz fajny.
A mecz fajny.
- Gandalf8
- Juventino
Niby mówi się, że ma przejść do Toronto po zakończeniu sezonu, ale skoro i tak nic na nim Marotta nie zarobi to może rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron już teraz, tylko wtedy pewnie będzie musiał poszukać kogoś na piątego napastnika... Osvaldo?Robaku pisze:ja sie nie zdziwie jesli to było jednak pożegnanie Seby. To wyrzucenie piłki przez Buffona na aut, zeby Seba mógł wczesniej wejsc, czy te strzał od razu po wejsciu, jak gdyby za wszelką cenę chciał strzelić bramkę.

P.S. Jeszcze takie małe spostrzeżenie - Pepe wchodząc na boisko miał większą owację niż Marchisio i Tevez, gdy schodzili - widać, że kibice lubią naszą "7". Jak nie złapie kontuzji do końca sezonu to może by z nim przedłużyć kontrakt np. o rok?

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- Robaku
- Juventino
Nie wydaje się to ani konieczne ani logiczne. Już teraz pojawiło się info, ze chcemy wysłać go do Sassuolo za Zaze. A jesli Gio odejdzie to tez sie nie zdziwie jesli Marotta nacisnie ich na taką opcje, że przedłuzymy kontrakt z Simone i sprzedamy go na Mapei Stadion, a Comana wypozyczymy.Gandalf8 pisze: P.S. Jeszcze takie małe spostrzeżenie - Pepe wchodząc na boisko miał większą owację niż Marchisio i Tevez, gdy schodzili - widać, że kibice lubią naszą "7". Jak nie złapie kontuzji do końca sezonu to może by z nim przedłużyć kontrakt np. o rok?
Pepe jest słodziak, fajny, ale to już nie wiek, ani nie skills na Juve. Ale niech chłop sobie wróci po skończonej karierze i jakąs funkcje w Juve złapie -nie mam nic przeciwko.
Za tydzień mecz z Chievo tez transmitowany na Orange.
- Wojtek
- Juventino
Mimo wszystko ma bardzo ważną funkcję w Juve. Dba o dobrą atmosferę w szatniRobaku pisze:Pepe jest słodziak, fajny, ale to już nie wiek, ani nie skills na Juve. Ale niech chłop sobie wróci po skończonej karierze i jakąs funkcje w Juve złapie -nie mam nic przeciwko.

- Robaku
- Juventino
Zdecydowanie to jest plus, któremu cięzko zaprzeczyć, podobnie jak Storari. I może niepokoić próba pozbycia się obu, wierze jednak, że da się ich zastapić innymi.Wojtek pisze:Mimo wszystko ma bardzo ważną funkcję w Juve. Dba o dobrą atmosferę w szatniRobaku pisze:Pepe jest słodziak, fajny, ale to już nie wiek, ani nie skills na Juve. Ale niech chłop sobie wróci po skończonej karierze i jakąs funkcje w Juve złapie -nie mam nic przeciwko.przedłużałbym.
- Cabrini_idol
- Juventino
Za ponad bańke euro rocznie, ja też mógłbym być nadwornym pajacykiem w Juve.
Po sezonie zegnamy Pepe i Storariego, na ich miejsce Berardi i jakiś młody bramkarz który za 2 sezony zastąpi Buffona.
Po sezonie zegnamy Pepe i Storariego, na ich miejsce Berardi i jakiś młody bramkarz który za 2 sezony zastąpi Buffona.