Serie A 14/15 (15): JUVENTUS 1-1 Sampdoria
- kacopys
- Juventino
Nie czaje Allegriego. Sampdoria potrafi się zamurować i na pewno to zrobi, a wtedy "przebojowy" Llorente będzie mógł włączyć tryb incognito od 1 minuty. Nie mam nic do Lwa, ale formy to on nie ma i ten jego zabójczy drybling...
Jak Tevez na ŚP będzie próbował kolejny mecz grać to też lipa, ale co ja tam wiem.
Jak Tevez na ŚP będzie próbował kolejny mecz grać to też lipa, ale co ja tam wiem.
- Sorek21
- Juventino
Kto wie , może gdyby Ciro miał więcej jaj aby zostawić to optymalne wtedy ustawienie to jego kariera a także Diego potrwałaby u nas dłużej.Nawet Giovinco miał szansę na poważne granie. Juventus mógł iść w stronę europejskiego ustawienia 4-2-3-1. Niestety wymagało to posadzenia na stałe na ławce dziadka Del Piero a tego nie wolno było zrobić.Machnes pisze:Och to był meczFilippo911 pisze:A sezon 2009/10 i najleprzy mecz Ciro "Rocky" Ferrary 5:1?Vincitore pisze:Nie ma drugiej drużyny w Serie A, która nam tak nie leży jak Sampdoria. Dość powiedzieć, że zeszłoroczne dwa zwycięstwa były premierowymi nad Sampą od czasów naszego powrotu do Serie A. Do tego momentu 5 remisów i 3 porażki.
(czy cos mi umkneło?)
Kolejny mecz ktory trzeba wygrac, nawet jesli Sampa ma forme, nie ma dla nas innej opcji. Zwyciestwo to jedyne co sie liczy.Spełnienie marzeń wszystkich fanów FM
jakoś tak to leciało:
---------------AMAURI------------
GIOVINCO---DIEGO----CAMORANESI
---------MELO----------SISSOKO-----
![]()
diament (?)
Będzie okazja przyjrzeć się Manolo. Koncentracja i grać swoje, teraz możemy się skupić tylko na lidze. Ciśnienie trochę zeszło z Juventich musi być dobrze. nabijać te punkty ile się da
- pan Zambrotta
- Juventino
widzę mit o ribasie dalej żywy. zaraz zaraz, gdzie to on teraz gra? skąd go wypchneli?
Bardzo bym chciał widzieć Moratę od 1 minuty, razem z Padoinem i Marchisio. 3 pkty powinny zostać w domu, dziękuję za uwagę.
Bardzo bym chciał widzieć Moratę od 1 minuty, razem z Padoinem i Marchisio. 3 pkty powinny zostać w domu, dziękuję za uwagę.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Z drużyny, która zdobyła mistrzostwo Hiszpanii, wyprzedzając tak wielkie marki jak Barcelona i Real Madryt ? Z drużyny, która grała w finale LM i tylko sekundy ich dzieliły od zdobycia tego jakże cennego pucharu ?pan Zambrotta pisze:widzę mit o ribasie dalej żywy. zaraz zaraz, gdzie to on teraz gra? skąd go wypchneli?

Gdzie w tym czasie był Juventus ? Czyżby w LE i bił rekord w marnej SerieA ?

- pan Zambrotta
- Juventino
Wszystko fajnie, wiem co Atletico zwojowało sezon temu. A teraz zobacz, jaką rolę pełnił tam ribas, ile się chłopak nagrał, za ile opchnęło go Atletico i do jakiego egzotycznego klubu trafił. A facet ma 29 lat. ribas to piłkarz mocno przeceniany.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nie no ja wiem, po prostu pokazuję, że jednak na to co wyżej napisałeś można z różnej strony patrzeć.pan Zambrotta pisze:Wszystko fajnie, wiem co Atletico zwojowało sezon temu. A teraz zobacz, jaką rolę pełnił tam ribas, ile się chłopak nagrał, za ile opchnęło go Atletico i do jakiego egzotycznego klubu trafił. A facet ma 29 lat. ribas to piłkarz mocno przeceniany.
Sam nie byłem fanboyem Diego i dziwiłem się tym płaczom do okoła.

- PlanetJuve
- Juventino
:shock:pumex pisze:Tak to ma ponoć dziś wyglądać:
Jeżeli tak to ma wyglądać to jestem w ciężkim, pozytywnym szoku
Gramy ostatni mecz w tym roku w Serie A i tym samym ostatni mecz na własnym stadionie, co mam nadzieje pobudzi Naszych do świetnej gry.
Mam nadzieję na dobry wynik. Do boju Stara Dama i jej trzy siostry sukcesu- wiara, nadzieja i miłość!
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Allegri w jednym z wywiadów wspominał, że Pereyra gra za napastnikami, tylko po to, by chronić Pirlo. Liczę na to, że to jednak będzie choinka 
W tym roku jeszcze gramy z Cagliari na wyjeździe w Serie A, we czwartek.
Zdenek już się pewnie nie może doczekać.

W tym roku jeszcze gramy z Cagliari na wyjeździe w Serie A, we czwartek.

Czyli nieźle ich roz...walimy 8)pumex pisze:Tak to ma ponoć dziś wyglądać:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- kawek
- Juventino
Sampa gra dzisiaj bez podstawowej prawej strony swojej obrony szkoda tylko że nie bedzie miał kto w nią "wjeżdzać" bo ciezko spodziewać sie tego po Evrze a jeśli juz to na ogół jego wrzutki trafiają w pierwsza linie obrony albo w ręce bramkarza
Nieobecność Manolo w wyjsciowej jedenastce spowodowana jest dzentelmeńska umową miedzy nami a Sampdoria, obawa o zdrowie przed transferem do Napoli czy ustawieniem taktycznym?
Nie przepadam jakos za meczami w niedziele o 12.30 według mnie dzisiejszym meczem o tej porze powinien byc mecz na szczycie Parma-Cagliari. Pojawia sie okazja żeby powiększyć przewagę nad zespołem złotoustego Francuza
FORZA JUVE!!
Edit MIhajlovic jednak zmienił awizowana od dłuzszego czasu jedenastke
Nieobecność Manolo w wyjsciowej jedenastce spowodowana jest dzentelmeńska umową miedzy nami a Sampdoria, obawa o zdrowie przed transferem do Napoli czy ustawieniem taktycznym?
Nie przepadam jakos za meczami w niedziele o 12.30 według mnie dzisiejszym meczem o tej porze powinien byc mecz na szczycie Parma-Cagliari. Pojawia sie okazja żeby powiększyć przewagę nad zespołem złotoustego Francuza
FORZA JUVE!!
Edit MIhajlovic jednak zmienił awizowana od dłuzszego czasu jedenastke
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2014, 11:53 przez kawek, łącznie zmieniany 1 raz.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ale szron na murawie.pumex pisze:Tak to ma ponoć dziś wyglądać:
Czemu jeszcze nie ma linkow? :x
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Kubba
- Juventino
Fajnie jakby dziś sobie postrzelali, ale najważniejsze 3pkt. Z Sampą może byc ciężko, lecz gramy u siebie więc chyba o wygraną nie ma co się martwic. Fajnie jakby trzy oczka szły razem ze stylem
Co do składu - dla mnie spoko, no może ten Evra.. już wolę Padoina
Co do składu - dla mnie spoko, no może ten Evra.. już wolę Padoina