LM 14/15 (gr. A) [3]: Olympiakos 1-0 JUVENTUS
- @D@$
- Juventino
Jak swoimi wolnymi nam mecze ratował, to tez był koń trojański?Gotti pisze:Od półtora roku mówię, że tego dziada Pirlo powinno się w pierwszej kolejności wywalić z klubu. Zaczyna mi gość działać bardziej na nerwy niż Vucinic. Normalnie koń trojański.
Nie pamiętam tak słabej połowy w pucharach za Conte. Schematy schematami, ale przynajmniej była jakaś konsekwencja w defensywie, a akcja bramkowa to wypisz wymaluj to ta sama żenada co w okresie przygotowawczym, myślałem, że w sezonie się pozbierali w tym elemencie...
Kurde jakby po meczach reprezentacji zapomnieli jak się gra w piłkę, jak nawet Tevez traci piłkę w środku pola to jest źle.
Atletico nie umie póki co strzelić Szwedom bramki u siebie, trzeba to wykorzystać i chociaż ten punkt z Pireusu przywieźć.
edit, ktoś chciał linka: http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 67700.html Też się naszukałem.
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:45 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Lichego niestety nie ma kim zastąpić, ale za Pirlo musi wejść Marchisio, bo Andrea dziś ma tyle strat, że nie można na to patrzećmateelv pisze: Lichy, Pirlo... po prostu dno.

Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:46 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- pumex
- Juventino
Pressing jest - zgoda. Akcja bramkowa dość ładna - racja - choć bez przesady. Takie coś w nowoczesnym futbolu nie jest jakąś wielką mecyją (nie mówię o drużynach paralitycznych). Ale wystarczy spojrzeć ile błędów popełnia Olympiakos i ile wolnych stref za sobą zostawia obrona i pomoc Greków, by przekonać się, że każdy inny rywal bez zespołu downa zaaplikowałby im przez to minimum jednego gola.ewerthon pisze:Kompletnie się nie zgadzam. Nie chce tutaj bronić Juventusu, ale Olympiakos gra dzisiaj dobrze, a taką akcję bramkową skleciliby przeciętniacy? Mam przede wszystkim na myśli stosowany przez nich pressing.pumex pisze:Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo

- kuba2424
- Juventino
Dokładnie, tu trzeba kogoś, kto wybije naszym te słodkie pierdzenie i samozachwyt w SA! Problem w tym, że władzom taki układzik o jakim pisze Lord pasuje!LordJuve pisze:Nigdy nie uważałem, że Conte to trener bardzo dobry. Co więcej, jestem pewien, że nie dałby nam sukcesów w LM.Gotti pisze: Za Conte było to samo. Chyba nie rozumiesz, że problem jest w składzie.
Co do składu. Czy skandynawskie tuzy, ewentualnie drużyny w stylu Galaty czy naszego dzisiejszego przeciwnika, mają lepszy skład od Juve? Śmiem wątpić.
Problem jest w motywacji, podejściu do spotkania, priorytetach (jestem pewien, że w zarządzie klubu panuje następujące przekonanie: "przede wszystkim Serie A, a w LM będzie jak wyjdzie...").
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Co zaczęło wyglądać bo nie wiem o czym piszesz...ze strony Juve choćby przez chwilę nic nie wyglądało...ewerthon pisze:W ostatnich minutach zaczęło to jakoś wyglądać.

- kacopys
- Juventino
Tylko 2 rzeczy denerwują.
Żałośnie słaby po kontuzji Pirlo gra za najrówniejszego w dobrym słowa znaczeniu Marchisio.
Klepiemy 4 sezon tą samą taktykę która dla przeciwnika grającego skrzydłami to kaszka z mleczkiem. Nawet słabiutki murzynek robi nam koło pióra na skrzydle ;/
Niech się zacznie coś zmieniać nawet jakby miało to być sfinansowane sprzedażami.
Żałośnie słaby po kontuzji Pirlo gra za najrówniejszego w dobrym słowa znaczeniu Marchisio.
Klepiemy 4 sezon tą samą taktykę która dla przeciwnika grającego skrzydłami to kaszka z mleczkiem. Nawet słabiutki murzynek robi nam koło pióra na skrzydle ;/
Niech się zacznie coś zmieniać nawet jakby miało to być sfinansowane sprzedażami.
- LordJuve
- Juventino
Jest przerwa - czyli czas dla trenera. Po grze naszych w drugiej połowie będziemy mogli powiedzieć, czy Maksiu radzi sobie z trudnymi sytuacjami, ma charyzmę i respekt wśród piłkarzy, a w konsekwencji potrafi zmienić obraz zespołu.
Śmiem wątpić, ale mam szczerą nadzieję, że nie mam racji i końcowy wynik się odwróci.
Śmiem wątpić, ale mam szczerą nadzieję, że nie mam racji i końcowy wynik się odwróci.
- delarudii
- Juventino
Dokładnie. Problem leży w beznadziejności Juve, a nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Olympiakosu. Ciężko się ogląda i zaczynam tracić wiarę, że w tym sezonie LM będzie lepiej niż w poprzednim.pumex pisze:Pressing jest - zgoda. Akcja bramkowa dość ładna - racja - choć bez przesady. Takie coś w nowoczesnym futbolu nie jest jakąś wielką mecyją (nie mówię o drużynach paralitycznych). Ale wystarczy spojrzeć ile błędów popełnia Olympiakos i ile wolnych stref za sobą zostawia obrona i pomoc Greków, by przekonać się, że każdy inny rywal bez zespołu downa zaaplikowałby im przez to minimum jednego gola.ewerthon pisze:Kompletnie się nie zgadzam. Nie chce tutaj bronić Juventusu, ale Olympiakos gra dzisiaj dobrze, a taką akcję bramkową skleciliby przeciętniacy? Mam przede wszystkim na myśli stosowany przez nich pressing.pumex pisze:Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie no, nie chce mi się wierzyć, że po ubiegłorocznej kompromitacji nie mamy w sobie choć odrobiny motywacji, aby zmyć taką plamę na honorze.LordJuve pisze:Problem jest w motywacji, podejściu do spotkania, priorytetach (jestem pewien, że w zarządzie klubu panuje następujące przekonanie: "przede wszystkim Serie A, a w LM będzie jak wyjdzie..
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- RuTeK
- Juventino
Powoli szykujemy się na LE

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wojtek
- Juventino
OD 75 minuty ciśliśmy ich niemiłosiernie i tylko dzięki Roberto, który miał dzień konia wygrali, tak więc przynajmniej na remis dziś zasłużyliśmy, ale nasi muszą sobie przypomnieć, że mecz trwa 90, a nie 15 minut, wtedy mogą wracać do LM...
- Morgesztern
- Juventino
Mam pomysł! Zatrudnimy Zemana i wreszcie będziemy strzelać! :rotfl: A tak serio to... poprzeczka :płaczę:
- deszczowy
- Juventino
To jak, panowie, pociśniemy jakąś małą bekę z Romy?
Wyłączyłem to żenujące widowisko w 70 minucie. Po raz pierwszy od bardzo dawna nie miałem ochoty dooglądać meczu do końca. Zły znak.
Wyłączyłem to żenujące widowisko w 70 minucie. Po raz pierwszy od bardzo dawna nie miałem ochoty dooglądać meczu do końca. Zły znak.