LM 14/15 (gr. A) [3]: Olympiakos 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:44

Gotti pisze:Od półtora roku mówię, że tego dziada Pirlo powinno się w pierwszej kolejności wywalić z klubu. Zaczyna mi gość działać bardziej na nerwy niż Vucinic. Normalnie koń trojański.
Jak swoimi wolnymi nam mecze ratował, to tez był koń trojański?

Nie pamiętam tak słabej połowy w pucharach za Conte. Schematy schematami, ale przynajmniej była jakaś konsekwencja w defensywie, a akcja bramkowa to wypisz wymaluj to ta sama żenada co w okresie przygotowawczym, myślałem, że w sezonie się pozbierali w tym elemencie...
Kurde jakby po meczach reprezentacji zapomnieli jak się gra w piłkę, jak nawet Tevez traci piłkę w środku pola to jest źle.

Atletico nie umie póki co strzelić Szwedom bramki u siebie, trzeba to wykorzystać i chociaż ten punkt z Pireusu przywieźć.

edit, ktoś chciał linka: http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 67700.html Też się naszukałem.
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:45 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

Kiss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:45

Tak odnośnie trudnego terenu w Grecji/Turcji to Borussia wlasnie goli sobie Galate 0:3....:/

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mateelv pisze: Lichy, Pirlo... po prostu dno.
Lichego niestety nie ma kim zastąpić, ale za Pirlo musi wejść Marchisio, bo Andrea dziś ma tyle strat, że nie można na to patrzeć :/
Ostatnio zmieniony 22 października 2014, 21:46 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

ewerthon pisze:
pumex pisze:Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo
Kompletnie się nie zgadzam. Nie chce tutaj bronić Juventusu, ale Olympiakos gra dzisiaj dobrze, a taką akcję bramkową skleciliby przeciętniacy? Mam przede wszystkim na myśli stosowany przez nich pressing.
Pressing jest - zgoda. Akcja bramkowa dość ładna - racja - choć bez przesady. Takie coś w nowoczesnym futbolu nie jest jakąś wielką mecyją (nie mówię o drużynach paralitycznych). Ale wystarczy spojrzeć ile błędów popełnia Olympiakos i ile wolnych stref za sobą zostawia obrona i pomoc Greków, by przekonać się, że każdy inny rywal bez zespołu downa zaaplikowałby im przez to minimum jednego gola.

Obrazek
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:46

LordJuve pisze:
Gotti pisze: Za Conte było to samo. Chyba nie rozumiesz, że problem jest w składzie.
Nigdy nie uważałem, że Conte to trener bardzo dobry. Co więcej, jestem pewien, że nie dałby nam sukcesów w LM.

Co do składu. Czy skandynawskie tuzy, ewentualnie drużyny w stylu Galaty czy naszego dzisiejszego przeciwnika, mają lepszy skład od Juve? Śmiem wątpić.

Problem jest w motywacji, podejściu do spotkania, priorytetach (jestem pewien, że w zarządzie klubu panuje następujące przekonanie: "przede wszystkim Serie A, a w LM będzie jak wyjdzie...").
Dokładnie, tu trzeba kogoś, kto wybije naszym te słodkie pierdzenie i samozachwyt w SA! Problem w tym, że władzom taki układzik o jakim pisze Lord pasuje!

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

ewerthon pisze:W ostatnich minutach zaczęło to jakoś wyglądać.
Co zaczęło wyglądać bo nie wiem o czym piszesz...ze strony Juve choćby przez chwilę nic nie wyglądało...

Obrazek
kacopys

Juventino
Juventino

Tylko 2 rzeczy denerwują.
Żałośnie słaby po kontuzji Pirlo gra za najrówniejszego w dobrym słowa znaczeniu Marchisio.
Klepiemy 4 sezon tą samą taktykę która dla przeciwnika grającego skrzydłami to kaszka z mleczkiem. Nawet słabiutki murzynek robi nam koło pióra na skrzydle ;/
Niech się zacznie coś zmieniać nawet jakby miało to być sfinansowane sprzedażami.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:47

Jest przerwa - czyli czas dla trenera. Po grze naszych w drugiej połowie będziemy mogli powiedzieć, czy Maksiu radzi sobie z trudnymi sytuacjami, ma charyzmę i respekt wśród piłkarzy, a w konsekwencji potrafi zmienić obraz zespołu.

Śmiem wątpić, ale mam szczerą nadzieję, że nie mam racji i końcowy wynik się odwróci.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

pumex pisze:
ewerthon pisze:
pumex pisze:Podsumujmy: Olympiakos gra dziś przeciętnie, momentami po prostu słabo
Kompletnie się nie zgadzam. Nie chce tutaj bronić Juventusu, ale Olympiakos gra dzisiaj dobrze, a taką akcję bramkową skleciliby przeciętniacy? Mam przede wszystkim na myśli stosowany przez nich pressing.
Pressing jest - zgoda. Akcja bramkowa dość ładna - racja - choć bez przesady. Takie coś w nowoczesnym futbolu nie jest jakąś wielką mecyją (nie mówię o drużynach paralitycznych). Ale wystarczy spojrzeć ile błędów popełnia Olympiakos i ile wolnych stref za sobą zostawia obrona i pomoc Greków, by przekonać się, że każdy inny rywal bez zespołu downa zaaplikowałby im przez to minimum jednego gola.
Dokładnie. Problem leży w beznadziejności Juve, a nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Olympiakosu. Ciężko się ogląda i zaczynam tracić wiarę, że w tym sezonie LM będzie lepiej niż w poprzednim.

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

LordJuve pisze:Problem jest w motywacji, podejściu do spotkania, priorytetach (jestem pewien, że w zarządzie klubu panuje następujące przekonanie: "przede wszystkim Serie A, a w LM będzie jak wyjdzie..
Nie no, nie chce mi się wierzyć, że po ubiegłorocznej kompromitacji nie mamy w sobie choć odrobiny motywacji, aby zmyć taką plamę na honorze.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 21:48

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 22:37

Powoli szykujemy się na LE :) :dance:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 22:38

OD 75 minuty ciśliśmy ich niemiłosiernie i tylko dzięki Roberto, który miał dzień konia wygrali, tak więc przynajmniej na remis dziś zasłużyliśmy, ale nasi muszą sobie przypomnieć, że mecz trwa 90, a nie 15 minut, wtedy mogą wracać do LM...

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mam pomysł! Zatrudnimy Zemana i wreszcie będziemy strzelać! :rotfl: A tak serio to... poprzeczka :płaczę:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

To jak, panowie, pociśniemy jakąś małą bekę z Romy?

Wyłączyłem to żenujące widowisko w 70 minucie. Po raz pierwszy od bardzo dawna nie miałem ochoty dooglądać meczu do końca. Zły znak.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zablokowany