Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- kakojluzak
- Juventino
Mnie osobiście zainteresowała opcja kupna biletu z wizzair z Warszawy do Malmo samego, nie mam tylko pojęcia jak z biletami na mecz, no i oczywiście jak potem na miejscu się organizować, mam nadzieję, że ktoś kto bardziej ogarnia temat udzieli się i pomoże. (Może nawet zebrało by sie kilka osob?)
- michaole
- Juventino
Witam. Po wczorajszym losowaniu wychodzi na to że gramy w CL m.in. z Atletico Madryt. Tak się składa że będę w Madrycie od 29.09 do 02.10, więc pokrywa się to z meczem na wyjeździe w dniu 01.10. Podpowiecie gdzie kupić bilet na taki mecz? Ile to może orientacyjnie kosztować? 
Z góry dzięki

Z góry dzięki

- tzu1991
- Juventino
- royal'ek
- Juventino
Czemu sprawdzasz na viagogo skoro to jest sprzedawane przez 21 pośredników ? Cena biletu będzie ok. 45 Euro.
PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931
Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
- Leon
- Juventino
Panowie mam pytanko do ludzi którzy byli na lotnisku w Mediolan-Bergamo jadę na mecz Milan-Juve mecz przełożony na 20 września dowiedziałem się dopiero teraz bo kumpel z Włoch mi zadzwonił na 20:45, kupiłem sobie bilet z Krakowa wylot o 17:00 przylot ok 18:45 do Med-Berg ma mnie odebrać z lotniska i jedziemy autem czy jest szansa być przed 20:30 ? czy długo wychodzi się z tego terminalu i ile się jedzie do San Siro ?
- kosciu88
- Juventino
Mam pytanie odnosnie organizowanego wyjazdu na mecz z Roma. Czy jak probujecie wejsc na forum Drughi Polska tez wam sie pokazuje:"Wybrane przez Ciebie forum nie istnieje?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a możesz powiedzieć co dalej? tzn jak z powrotem? kiedy?kakojluzak pisze:Mnie osobiście zainteresowała opcja kupna biletu z wizzair z Warszawy do Malmo samego
nie jesteś członkiem stowarzyszeniakosciu88 pisze:Czy jak probujecie wejsc na forum Drughi Polska tez wam sie pokazuje:"Wybrane przez Ciebie forum nie istnieje?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marian.
- Juventino
To kolega z Włoch, odbiera Cie z lotniska samochodem i nie wie czy zdążycieLeon pisze:Panowie mam pytanko do ludzi którzy byli na lotnisku w Mediolan-Bergamo jadę na mecz Milan-Juve mecz przełożony na 20 września dowiedziałem się dopiero teraz bo kumpel z Włoch mi zadzwonił na 20:45, kupiłem sobie bilet z Krakowa wylot o 17:00 przylot ok 18:45 do Med-Berg ma mnie odebrać z lotniska i jedziemy autem czy jest szansa być przed 20:30 ? czy długo wychodzi się z tego terminalu i ile się jedzie do San Siro ?

- donbianchi
- Juventino
Ja na mecz Real - Juventus bilety kupowałem przez viagogo. Niestety masz wtedy przebitkę w stosunku do tego co normalnie (ja płaciłem 80EUR, a na bilecie była cena 50 EUR).
- charles
- Juventino
podeślij mi na priwa swoje dane osobowe sprawdzę to.konradabc pisze:i jak, dołączył ktoś w tym roku do DP? ja wysłałem wszystkie papierki, zrobiłem przelew i... nic. Zero kontaktu, odpowiedzi na maila... Wie ktoś ile może trwać "weryfikacja"?
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- charles
- Juventino
możliwość zawsze jest ale bilet na mecz załatwiasz we własnym zakresie, w tym temacie jest to szczegółowo opisane.Norbi13 pisze:Witam, mam pytanie, czy będzie możliwość wyjazdu na Juve-Roma dla osób które nie należą do stowarzyszenia?
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD