Mercato (Lato 2015)
- pumex
- Juventino
Głupoty gadasz. Przy całej, nieco wygasłej sympatii do Conte, on o tym wszystkim nie wiedział? Klubowa legenda spuszcza drużynę wraz z naciśnięciem spłuczki - tak do dla mnie wygląda. Chciał zrezygnować, mógł to zrobić z klasą dwa miesiące temu.sebatiaen pisze:Ci co krytykują Antka to trochę radze się wstrzymać.
On chciał spasować jakiś czas temu, jeżeli nasz zarząd nie wywiązał się z obietnicy to wybaczcie ale bardzo dobrze zrobił (...) do tego gracze z kadry wróca dopiero za jakiś czas, jak on miał ich przygotować w 4-3-3 do sezonu? no panowie troche obiektywizmu, bardzo dobrze zrobił, jesteśmy w pupie ale to ci pseudoznawcy z zarządu za to odpowiadają.
Nie wyobrażam sobie, że podczas jednego mercato tracimy trenera, który trzymał wszystko w kupie i Vidala - najlepszego zawodnika drużyny

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Po prostu brak mi słow.
Mam dość.
Mam dość.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- sebatiaen
- Juventino
Pumex a może właśnie nasi chcą sprzedać Vidala?
Umowa była między Juve a Conte dowiemy się na dniach co poszło nie tak, on też podczas wywiadu nie wyglądał jak by miał to w d...
Zobaczymy na dniach o co chodziło ale mniej więcej chyba wiadomo....
Umowa była między Juve a Conte dowiemy się na dniach co poszło nie tak, on też podczas wywiadu nie wyglądał jak by miał to w d...
Zobaczymy na dniach o co chodziło ale mniej więcej chyba wiadomo....

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Conte to frajer i niepoważny typ...zawsze go krytykowałem to nie hejtowali i okazuje się, że miałem rację choć ostatnio ucichłem w tej sprawie...teraz oświadcza, że ucieka a my zostajemy z Moratą ? Co dalej ? Mógł przynajmniej wcześniej to zrobić kiedy Prandelli był dostępny...
Coś czuję, że teraz ten spokojny domek z kart się posypie...
Nie dziękuję temu frajerowi za nic...w tym momencie jest już dla mnie nikim a tak naprawdę to Juve go wypromowało...
Coś czuję, że teraz ten spokojny domek z kart się posypie...
Nie dziękuję temu frajerowi za nic...w tym momencie jest już dla mnie nikim a tak naprawdę to Juve go wypromowało...
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2014, 20:36 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mateuszello
- Juventino
A tyle się w tym temacie hipotetycznie zakładało co będzie z Moratą bez Conte... Śmialiśmy się i kpiliśmy z Interu w zimie, nie możemy sobie pozwolić na coś i to jeszcze z Realem.
LIPA.
LIPA.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak tylko czekam na to co zrobią nasi Tifosi w Turynie.
Czy zareaguja jak Interisci przy sprzedazy Guarina?
To sie nie dzieje...
Czy zareaguja jak Interisci przy sprzedazy Guarina?
To sie nie dzieje...
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jareckik
- Juventino
- Meraviglioso
- Juventino
Dobra, Panowie. To co teraz z transferami beznadziejnych i przeplaconych Morat i Iturbów? Mam nadzieję, że zarząd pójdzie po rozum do głowy i ich nie kupi (przynajmniej nie za taką cenę). Vidal? Ok, jeśli odjedzie za 50-55 jakoś to przeżyję, ale kto w zamian? Taki Fellaini byłby nawet ok, ale w życiu nie odejdzie do Serie A. Juve i Serie A są jakie są. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i kontynuować taktykę transferową 'Pirlów i Pogbów', a nie szastać kasę na ryzykowne transfery.
I przede wszystkim kto następcą? Jest kilku konkretnych wodzów (Klopp, Simeone) pytanie tylko czy byliby chętni trenować w Serie a. ;p
I przede wszystkim kto następcą? Jest kilku konkretnych wodzów (Klopp, Simeone) pytanie tylko czy byliby chętni trenować w Serie a. ;p