Stroje na sezon 2014/15
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie...Ouh_yeah pisze:Dodali do obecnej koszulki kołnierzyk, przesunęli trochę pasy i nagle z fajnej zrobiła się tandetna?

- wagner
- Juventino
Mam dokładnie takie samo zdanie. Przeżyliście te pasy skośno jakieś tam nie wiadomo co nie tak dawno temu, a teraz biadolenie, że dano nam tak prosty model.Ouh_yeah pisze:Dodali do obecnej koszulki kołnierzyk, przesunęli trochę pasy i nagle z fajnej zrobiła się tandetna? Jak dla mnie to jedno i to samo. Grunt, że powoli żegnamy już Nike.
- smigi
- Juventino
u nas to zawsze trzeba się bawić w przecieki i domysły odnośnie nowych strojów inne kluby jak Inter czy Milan o innych nie wspominając, mają już stroje znane,czemu u nas nie może tak byc,tylko każa sobie czekać niewiadomo ile
- rufi8
- Juventino
W większości przypadków są to koszulki od Adasia, więc pewnie i u nas nastanie taka tradycja, że nowe stroje będą prezentowane na koniec sezonu.smigi pisze:u nas to zawsze trzeba się bawić w przecieki i domysły odnośnie nowych strojów inne kluby jak Inter czy Milan o innych nie wspominając, mają już stroje znane,czemu u nas nie może tak byc,tylko każa sobie czekać niewiadomo ile
- 15Kowal
- Juventino
Właściwie to uzupełnienie zdjęć koszulki ostatnio dodanej przez bendzamina, tyle że z innego źródła i z łyżwą Nike.
Widać "połączenie" przodu z tyłem, mam na myśli pasy. IMO trochę dziwnie to wygląda ale pewnie się przyzwyczaję.

Edit:

Widać "połączenie" przodu z tyłem, mam na myśli pasy. IMO trochę dziwnie to wygląda ale pewnie się przyzwyczaję.

Edit:

Ostatnio zmieniony 25 maja 2014, 15:45 przez 15Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
- naros
- Juventino
Beznadziejne te białe plecy teraz z czarnym tłem i białymi napisami wygląda bardzo dobrze. Kołnierzyk powinien być biały i tyle w temacie. Mam nadzieję że nie dadzą nam czarnych spodenek... Boję się Adidasa i to bardzo ale również boję się że Nike odwali nam babola na koniec współpracy.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- stf
- Juventino
Fatalna jest ta koszulka, i to pod każdym względem. Kołnierzyk tragiczny, pomysł z lat 80-90, przekładanka pasów to chyba żart, białe plecy... 
Nie rozumiem dlaczego Nike zrobiło świetne koszulki Romie, a nam znów spartolili ...
Kupujcie domówki z obecnego sezonu lub poprzedniego póki jeszcze są...

Nie rozumiem dlaczego Nike zrobiło świetne koszulki Romie, a nam znów spartolili ...
Kupujcie domówki z obecnego sezonu lub poprzedniego póki jeszcze są...
- pumex
- Juventino
"Przekładanka" pasów to element pojawiający się w strojach Juve w miarę regularnie. Pamiętam trykoty jeszcze z czasów Zidane'a i sponsora "Liberta Digitale", więc do tego nie mam większych pretensji, choć raczej mnie się to nie podoba. Natomiast głównie mam problem z wykończeniem koszulki, bo to jest fatalne. Każda część - tj rękawy, kołnierz, główna część - jest jakby projektowana i doszyta oddzielnie, zero spójności. Tak jak robota "na odwal się" 

- Skibil
- Redaktor
Co do koszulek Kappy z Liberta Digitale, to były moim zdaniem najlepsze koszulki jakie kiedykolwiek Juventus miał.pumex pisze:"Przekładanka" pasów to element pojawiający się w strojach Juve w miarę regularnie. Pamiętam trykoty jeszcze z czasów Zidane'a i sponsora "Liberta Digitale", więc do tego nie mam większych pretensji, choć raczej mnie się to nie podoba. Natomiast głównie mam problem z wykończeniem koszulki, bo to jest fatalne. Każda część - tj rękawy, kołnierz, główna część - jest jakby projektowana i doszyta oddzielnie, zero spójności. Tak jak robota "na odwal się"
A wracając do tych przecieków na nowy sezon. Wydaje mi się, że wyglądają na taką niedorobioną chińszczyznę, bo to prototypy - koszulki które mają tylko dać wyobrażenie - a nie finalny produkt.
I nie marudź znowu!