Stroje na sezon 2014/15
- PrzemasJuve
- Juventino
JEEEEEEP wkomponowany tragicznie!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Oprócz loga Juventusu, nic mi się w niej nie podoba, okropna jest, wygląda jak kupiona na chińskim bazarku, a do tego irytujący kołnieżyk. Nike by mogło zakończyć z przytupem, to sfrajerzą się po raz kolejny. Może to jednak nie to

- Tobor
- Juventino
Jeśli tak ma wyglądać nasza domówka przez cały następny sezon, to niech chłopaki grają w "szwedzkich" wyjazdówkach. Przynajmniej żółto-niebieski strój ma klasę.
Gdyby nie logo Juve to taka "koszulka" nadawałaby się wyłącznie do czyszczenia podłóg. Mam nadzieję, że to jakiś głupi żart - wszak nie ma znaczka Nike + tarczy.
- Maku
- Juventino
Ta koszulka wygląda niesamowicie tandetnie :doh:
Najprostszy krój kołnierzyka jaki dało się wymyślić, do tego z przodu czarny, a z tyłu zlewający się z pasami
Gdyby trochę go dopracować, zmienić kolor na biały to byłaby całkiem ok (tak jak domówka z sezonu 2006/07), ale tak to kaszana.
Rozumiem, że jesteśmy biedni, ale nie musimy grać w szmatach
Najprostszy krój kołnierzyka jaki dało się wymyślić, do tego z przodu czarny, a z tyłu zlewający się z pasami

Gdyby trochę go dopracować, zmienić kolor na biały to byłaby całkiem ok (tak jak domówka z sezonu 2006/07), ale tak to kaszana.
Rozumiem, że jesteśmy biedni, ale nie musimy grać w szmatach

- kangurekm
- Juventino
Jestem prawie pewny że to będą nasze koszulki w przyszłym sezonie - zwróćcie uwagę na zakończenie kołnierzyka z przodu - do trójkąta tak samo jak w nowych koszulkach Barcelony, które zostały już potwierdzone ...
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
etam kołnierzyk, plecy to dopiero kaszana...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- blackadder
- Juventino
Adidas akurat teraz zaczął robić odważniejsze zmiany w swoich projektach. Nowe stroje Bayernu czy Milanu niezbyt mi się podobają.
Nike niech lepiej też nie kombinuje za bardzo, stroje z obecnego i poprzedniego sezonu są ok.
Nike niech lepiej też nie kombinuje za bardzo, stroje z obecnego i poprzedniego sezonu są ok.

- pumex
- Juventino
..przecież to właśnie szczegóły zazwyczaj decydują o 'ładności'Ouh_yeah pisze:Dodali do obecnej koszulki kołnierzyk, przesunęli trochę pasy i nagle z fajnej zrobiła się tandetna?
Nie bardzo wiem, za co biorą pieniądze ci projektanci czy designerzy w Nike. Są oni kompletnie wyprani z ciekawych pomysłów, niczym gra Juve ostatnimi czasy. Zazwyczaj albo idą w oczywistą oczywistość, albo próbują coś wymodzić, ale wychodzi im to jak taniec Pudzianowi. Tam istnieje w ogóle jakiś dział projektowy?
Adidas raz zrobi stroje ładniejsze, raz brzydsze, ale każdy ich projekt wygląda na przemyślany i dopracowany w szczegółach, natomiast 'dzieła' Nike coraz częściej wyglądają jak połączenie taniej masówki z chałupniczą robótką cioci Jadzi.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, 10:18 przez pumex, łącznie zmieniany 3 razy.