Sezon 2013/2014
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jezeli wyniki pozostaną bez zmian to Sassuolo pozostaje w Serie A.
W przypadku nawet remisu już moga świetować (Catania musi wygrac Bologna)
A jak wygraja to juz wszystko maja gdzieś i swietuja
W przypadku nawet remisu już moga świetować (Catania musi wygrac Bologna)
A jak wygraja to juz wszystko maja gdzieś i swietuja

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kamex22
- Juventino
Na kilka Minut przedkoncem Sassuolo wygrywa 4-2 a bologna remisuje. Chyba nasza kolonia się utrzyma.
Edit: Catania strzela na 1-2 więc Sassuolo w ostatnich kolejkach przechyla szalę utrzymania na swoją stronę.
Edit: Catania strzela na 1-2 więc Sassuolo w ostatnich kolejkach przechyla szalę utrzymania na swoją stronę.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2014, 16:48 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Wszołek strzela pierwszą bramkę w Serie A. Berardi dwie asysty i duży udział przy czwartym golu dla Sassuolo.
"Nasza kolonia" utrzymyje się w lidze .

- mati888
- Juventino
No i głupio zrobił, że się wykartkował na ostatnią kolejkę. Jeśli dziś Carlos coś wsadzi, to będzie szansa, że zostanie nawet samodzielnie capocannoniere.Hoffman pisze:Tytuł króla strzelców oddala się od Teveza, Immobile wykorzystał komedie pomyłek w wykonaniu Parmy.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No to w Serie A wszystko wyjaśnione. Całkiem fajna paczka drużyn na Europie. Sassuolo się utrzymuje, dzięki świetnej końcówce sezonu (4-1-1). Rekord dla Juve. Bardzo mi się te rozstrzygnięcia podobają.
- Kucharius1
- Juventino
Sansone to dla mnie drugi Insigne . W Parmie jest Donadoni, który dość dziwnie prowadzi swoje zespoły, i młody nie mógł złapać płynności. Btw. Ponoć Roberto jest już po słowie z Milanem.Marat87 pisze:Sansone w połowie należy do Parmy? Już rok temu miał fajne epizody ( pamiętam mecz Parma - Inter ), warto by Juventus się nim zainteresował.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Czy ja wiem? Generalnie ciekawa polityka transferowa, plus kilku rzetelnych zawodników wyszło spod jego oka i ta drużyna ma jakiś kształt, a nawet nieźle się ją ogląda. Gdyby grał tam taki Giovinco to na bank mieli by puchary.Kucharius1 pisze:[
Sansone to dla mnie drugi Insigne . W Parmie jest Donadoni, który dość dziwnie prowadzi swoje zespoły, i młody nie mógł złapać płynności. Btw. Ponoć Roberto jest już po słowie z Milanem.
Parmę lubię bo jak zakochiwałem się w Calcio to mieli dobrą ekipę i lubiłem grać w nimi w CM 98. Kojarzy mi się z dobrobytem w Serie A.
- pumex
- Juventino
Pewnie chodzi o to, że Viola o nic nie walczy - ma pewne 4. miejsce niezależnie od wyniku niedzielnego meczu. Tymczasem Torino gra o sporą stawkę, bo o awans do Ligi Europy - jeśli przerżną, przegonić ich może Milan.pablo1503 pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego kursy na Fiorentine są aż tak wysokie? Przecież grają u siebie, a kurs nie schodzi poniżej 3,5...

- D-Rose
- Juventino
Kibice Violi przyjaznia sie z Torino wiec z cała pewnoscią dadzą piłkarzom do zrozumienia, ze BARDZO byliby zadowoleni gdyby to Torino wraz z Fiołkami zagrało w Europie a nie Parma czy tez Milan ktory w zeszłym sezonie dzieki pomocy sedziów oszwabił Viole z Ligi Mistrzów. 8)pablo1503 pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego kursy na Fiorentine są aż tak wysokie? Przecież grają u siebie, a kurs nie schodzi poniżej 3,5...
Postawiłem na ich w takim przypadku i liczę, że się nie przejadę.