LE 13/14 (1/2): Benfica 2-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Brak argumentów? Powinno być 1-1 bo Lichtsteiner zmarnował setkę, spalonego nie było. Sędzia pokazywał chorągiewką że zaczynamy z 5 metra a nie że spalony
Benfica oprócz gola nic.

Benfica oprócz gola nic.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2014, 22:03 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antek666
- Juventino
Pewnie to jedno z tych facebookowych wyzwań,co to moda teraz na nie. Jeden wypija przed kamerą litra piwa,drugi wystawia najslabszego napastnika w najważniejszym meczu sezonu.mnowo pisze:W życiu nie zrozumiem, skąd Vucinić dzisiaj w podstawie, Conte przegrał jakiś zakład czy co?
Ogólnie to... tyle ostatnio "echam" i żalę się,że już mi się nie chcę

Forza Juve i do przodu,strzelić chociaż jedną i przede wszystkim nic nie stracić...
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 28 razy
- Otrzymał podziękowanie: 54 razy
,,Bonucci zaliczył 14 strat w pierwszej połowie"
Ja pierniczę ...
Ja pierniczę ...

- kuba2424
- Juventino
Nie to że chwalę Teveza, ale "przelecieć" całe boisko a dłubać sobie w nosie i jeszcze mieć pretensję do wszystkich i wszystkiego wokół to jednak ciut inny kaliber! Nic się nie stało Mirko, jest jeszcze druga połowa!wagner pisze:Vucinic ? Za co mam Teveza wyróżnić ? Że przeleciał całe boisko i nic nie zrobił.
- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Swoim nieróbstwem i impotencją zaraża innych graczy.Hołek pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć,czemu wszystkiemu winien jest Vucinić? Jakby reszta zespołu coś grała..
Jak Tevez widzi Vucinicia z piłką, to mu szramy z twarzy spierdzielają ze wstydu.
PS: To co zrobił Bonucci, geniusz.
- @D@$
- Juventino
Często bronie Vucinicia, ale przy tamtej akcji mnie wnerwił bo leciał cały czas po spalonym i Tevezem nie miał jak podać.wagner pisze:Vucinic ? Za co mam Teveza wyróżnić ? Że przeleciał całe boisko i nic nie zrobił.
Ten półfinał to taki przedsmak LM za rok, ciężko to widzę. Trzeba tego gola strzelić dzisiaj, bo nawet 2:1 dla Benfici byłoby dla Juve lepsze niż 1:0
- wagner
- Juventino
Skutek ten sam..kuba2424 pisze:Nie to że chwalę Teveza, ale "przelecieć" całe boisko a dłubać sobie w nosie i jeszcze mieć pretensję do wszystkich i wszystkiego wokół to jednak ciut inny kaliber! Nic się nie stało Mirko, jest jeszcze druga połowa!wagner pisze:Vucinic ? Za co mam Teveza wyróżnić ? Że przeleciał całe boisko i nic nie zrobił.
Otwórzcie ślepka...
Mamy 11 Vuciniców. Tyle.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2014, 22:05 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
W rewanżu możemy ich puknąć. Tylko musimy zagrać tak, jak w drugiej połowie - bez Vucinicia.
- rad
- Juventino
Nic ująć. Straty są do odrobienia. W drugiej połowie Juve o klasę lepsze. Vidal wróci, Vucinić zejdzie - będzie moc.deszczowy pisze:W rewanżu możemy ich puknąć. Tylko musimy zagrać tak, jak w drugiej połowie - bez Vucinicia.