LaLiga
- jarmel
- Redaktor
Boże co za frajer :doh: :rotfl:Pavciooo pisze: https://www.youtube.com/watch?v=OQ_ZgHwPd04
No nieźle Barcelona sobie skomplikowała sprawę, byłem pewien, ze po odpadnięciu z LM zniszczą najbliższych rywali kilkoma bramkami. Meczu nie oglądałem, ale sądząc po statystykach to Granada miała najzwyczajniej w świecie farta, ale bywa i tak.
#AllegriOut
- juvemaroko
- Juventino
Atletico idzie za czosem i nie zmarnowac ta okazja zeby sie oddalic i zblizyc sie do koncowego zwyciestwo w lidze.
Po 45 minut gry Atletico prowadzi z Getafe 1-0
Po 45 minut gry Atletico prowadzi z Getafe 1-0
- Lucas87
- Juventino
Paulo pisze:Ale dramat Atletico a jeszcze większy Diego Costykontuzja wygląda masakrycznie. Strzelenie gola okupił chyba kontuzją która eliminuje Go z gry na amen w tym sezonie. Szkoda.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
No kiepsko, kiepsko. Ale dzięki temu, prawdopodobnie zachowają go w składzie na następny sezon.Paulo pisze:Ale dramat Atletico a jeszcze większy Diego Costykontuzja wygląda masakrycznie. Strzelenie gola okupił chyba kontuzją która eliminuje Go z gry na amen w tym sezonie. Szkoda.
Tutaj sytuacja --->
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zemsta losu za wybieranie sobie reprezentacji?Paulo pisze:Ale dramat (...) Diego Costykontuzja (...) eliminuje Go z gry na amen w tym sezonie. Szkoda.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Lucas87
- Juventino
Maly, a Ty pewnie na miejscu Diego Costy nie chciałbyś sam wybrać sobie reprezentacji, tylko wolałbyś, żeby ktoś to zrobił za Ciebie. To w Hiszpanii, się rozwinął i eksplodował jego talent. Właściwie już 7 lat - istnieje on na tamtejszych boiskach. To całkiem niemało. Wybór zatem logiczny.
- Wojtek
- Juventino
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Na tym zdjęciu to wygląda jakby mu blizna pękał czy coś.Coś co fatalnie wygląda wizualnie może nie być żadną groźną kontuzją zobaczymy co z nim będzie.
Ale Atleti pokaząło,że i bez niego dają radę, mają Ville,Garcię czy Adriana w ataku:)
Ale Atleti pokaząło,że i bez niego dają radę, mają Ville,Garcię czy Adriana w ataku:)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Lucas87: ale on wybrał reprezentacje i była to reprezentacja Brazylii ;] a że ta gra od 2 lat tylko mecze towarzyskie...? ten nowy przepis FIFAy jest tak głupi, że taki januzaj może zagrać dla 7 reprezentacji (w meczach towarzyskich) zanim się "zdecyduje" na tę właściwą... brawa dla chłopaka, że nie robi sobie z gęby dupy i póki co wstrzymuje się z decyzją aż do niej dojrzeje
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alex96
- Juventino
Jakby to byl Neymar to bramke by zdyskwalifikowali przynajmniej do konca sezonuWojtek pisze:Na sam widok mnie boliOby rzeczywiście to było nic poważnego.

- Marianb
- Juventino
Dziś Puchar Króla
Jak myślicie, kto wygra? Barcelona, która jest bez formy i przegrała w lidze 1:0, czy Real z formą, lecz bez Cristiano Ronaldo 
Ja uważam, że wygra Real, dzięki formie, bez dogrywki.
Tak w ogóle to fajnie, że te dwie drużyny spotkały się w finale, ponieważ bywało już tak w poprzednich latach, że przez zrządzenie losu spotykały się np. w ćwierćfinale.

Ja uważam, że wygra Real, dzięki formie, bez dogrywki.
Tak w ogóle to fajnie, że te dwie drużyny spotkały się w finale, ponieważ bywało już tak w poprzednich latach, że przez zrządzenie losu spotykały się np. w ćwierćfinale.
- Lucas87
- Juventino
To ja już wolę żeby Barca wygrała, ponieważ w dalszym ciągu istnieje niebezpieczeństwo wygrania przez Hala Madrid - potrójnej korony. A chyba nie przeżyje rozpływania się w mediach i gazetach nad kolejną niedoścignioną i jedyną w swoim rodzaju drużyną tysiąclecia.
Podobno w sztabie Barcy starają się, żeby w tym meczu mógł zagrać Puyol.
Podobno w sztabie Barcy starają się, żeby w tym meczu mógł zagrać Puyol.