Juventini na wypożyczeniach...
- Eric6666
- Juventino
to jego 16 bramka w Serie A?Mehehehe pisze:Hattrick Niemobilnego, piękne uderzenia zza pola karnego, Bardi bez szans.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Montezuma11
- Juventino
Immobile dzisiaj pokazał pełen wachlarz umiejętności. Gol głową po wrzutce z wolnego, wykonczenie z bliskiej odleglosci i 3 gol czyli piękny strzał zza pola karnego. Ciekaw jestem ile Toro krzyknie za jego połówkę.
FORZA JUVENTUS !!!
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Jeśli są w ogóle przewidziane jakieś pieniądze na wykup Osvlado, to należy je przeznaczyć na wykupienie drugiej połówki Immobile. Ewentualnie przedłużyć o rok współwłasność, żeby Ciro w przyszłym sezonie potwierdził swój potencjał, ale tym razem wpisać kwotę jego wykupu. Podoba mi się jego spryt i odwaga w polu karnym przeciwnika. Atak Tevez, Llorente, Immobile, Giovinco, Vucinić/Gabbiadini - czemu nie? Jeśli nie będzie kasy na żadnych Griezmannów, Cuadradów, Mandzukiców czy innych, to lepiej chyba dać szansę młodym niż tym wszystkim Osvaldom, Borrielom, Gilardinom i im podobnym.
- Robaku
- Juventino
Mam nadzieje, ze styknie cala karta Giovinco. Ciro duzo lepiej stoi na nogach, nie jest taki egoistyczny i nie zapetla sie w dryblingach. Kurcze, naprawde robi się nam niesamowity player i mam nadzieje, że nasi nie wypuszcza go z rak. bo na szanse tak jak Gio zasłuzyl. A nie rozumiem deprecjonowania jego osiganiec na forum, ale cóz... wiele jest tutaj dziwnych zjawisk.. vide - zapowiedz Juve - FioraMontezuma11 pisze:Immobile dzisiaj pokazał pełen wachlarz umiejętności. Gol głową po wrzutce z wolnego, wykonczenie z bliskiej odleglosci i 3 gol czyli piękny strzał zza pola karnego. Ciekaw jestem ile Toro krzyknie za jego połówkę.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Sam zaczynam się wahać po jego wyczynach w tym sezonie, czy nie warto postarać się odzyskać całość jego karty, zbijając cenę piłkarzami na wylocie. Głównie chodzi tu własnie o oszczędzenie kasy, tak by można było wzmocnić skrzydła czy dokupić kogoś na środek. A nie ma się co oszukiwać, trudno będzie znaleźć takich frajerów jak Milan i wyciągnąć większą gotówkę za asów z ataku.
Jako zastępca Llorente mógłby się nadać ( inna spawa, czy po takim sezonie będzie mu odpowiadać ławka na początku ).
Przyznam, że do tej pory byłem trochę pod wpływem forumowych ekspertów, no i rok temu też chłopak sprawił mi wielki zawód, bo po cichu liczyłem, że w końcu wystrzeli po tym znakomitym sezonie w Serie B. A tymczasem tylko początek był obiecujący, później to już padaka. W tym sezonie w dobrze poukładanym Torino pokazuje się z dobrej strony. Może jednak warto zaryzykować, w końcu Osvaldo swoje kosztować będzie ( poniżej 10 mln raczej nie ma szans zejść ), a prochu nie wymyśli, lepiej tą kasę zainwestować w skrzydła.
Jako zastępca Llorente mógłby się nadać ( inna spawa, czy po takim sezonie będzie mu odpowiadać ławka na początku ).
Przyznam, że do tej pory byłem trochę pod wpływem forumowych ekspertów, no i rok temu też chłopak sprawił mi wielki zawód, bo po cichu liczyłem, że w końcu wystrzeli po tym znakomitym sezonie w Serie B. A tymczasem tylko początek był obiecujący, później to już padaka. W tym sezonie w dobrze poukładanym Torino pokazuje się z dobrej strony. Może jednak warto zaryzykować, w końcu Osvaldo swoje kosztować będzie ( poniżej 10 mln raczej nie ma szans zejść ), a prochu nie wymyśli, lepiej tą kasę zainwestować w skrzydła.
To jest jak na razie tylko plotka, więc nie ma sensu nawet nad tym dyskutować.Bobeknaklo pisze:I Marotta nadal ma zamiar oddać Immobile za 5 mln bo się po "koleżeńsku" umówili z największym rywalem? To jakiś żart. Dajemy ponad 10 baniek za polówkę Giovinco a teraz Immobile młodszy niż Seba wtedy i równie albo bardziej obiecujący za 5?
Ostatnio zmieniony 22 marca 2014, 23:29 przez Marat87, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bobeknaklo
- Juventino
I Marotta nadal ma zamiar oddać Immobile za 5 mln bo się po "koleżeńsku" umówili z największym rywalem? To jakiś żart. Dajemy ponad 10 baniek za polówkę Giovinco a teraz Immobile młodszy niż Seba wtedy i równie albo bardziej obiecujący za 5? 

- naros
- Juventino
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć ale coraz bardziej Ciro mnie przekonuję. Ciężkie zadanie będzie miał latem Marotta jeśli chodzi o napad. Decyzję w sprawie Zazy, Berardiego, Immobile, Boakye, Osvaldo, Quagliarelli, Vucinica... Myslę że Gio, LL i Carlitos to jest 3 która na 100% nie odejdzie. OSvaldo bym wykupił ale nie za kwotę którą oczekują anglicy. PRzyjści Immobile i i odejście Mirko i niestety Fabio są chyba nieuniknione.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Niech matka boska ma nas w swojej opiece, jeśli Ciro ma zasilić Juve.
Typowy piłkarz do włoskiego średniaka, a nie do Juve...

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Dobry piłkarz do włoskiego średniaka. Chciałbym go, bo jest Włochem, praktycznie naszym wychowankiem i ma dopiero 24 lata, a już zaliczy sezon z ok. 20 bramkami w Serie A. Idealnie byłoby go zostawić jeszcze na rok w Torino i zobaczyć czy powtórzy ten wyczyn, ale skoro już teraz wiadomo, że Quagliarella odejdzie, Osvaldo możemy nie wykupić, to nie mamy zmiennika dla Llorente i Immobile wydaje się ciekawym kandydatem do tej roli. Zaza i Boakye nic obecnie nie pokazują. Gabbiadini i Berardi to inny typ napastnika, a Immobile gra już w Torino w 3-5-2 jako ten bardziej wysunięty napastnik.Sila Spokoju pisze:Typowy piłkarz do włoskiego średniaka
- Robaku
- Juventino
Ciro nie bedze wpierwszej 11, ale wydaje mi się, że bysmy mieli z niego wiecej pociechy niz z Giovinco czy Fabio, poza tym jako wychowanek, po prostu zasluguje na 2 sezony szansy, jak Gio czy DeCeglie.Sila Spokoju pisze:Niech matka boska ma nas w swojej opiece, jeśli Ciro ma zasilić Juve.
- Arbuzini
- Juventino
Wychowankowie przydają się w pucharach. Obecnie tylko Marchisio prezentuje dobry poziom, ale Immobile ma szanse stać się cennym uzupełnieniem kadry. O wiele bardziej niż Giovinco. Konus pod względem umiejętności jest lepszy, ale wiadomo, że to nie tylko o to chodzi na tym poziomie.
Fakt, kiedyś w wieku 24 lat Rolando Bianchi zaliczył 18 trafień w Serie A, a teraz nikt o tym już nie pamięta, ale Ciro pokazuje o wiele więcej niż tylko dobitki w polu karnym. Wierzę w jego przydatność dla Juventusu.
Fakt, kiedyś w wieku 24 lat Rolando Bianchi zaliczył 18 trafień w Serie A, a teraz nikt o tym już nie pamięta, ale Ciro pokazuje o wiele więcej niż tylko dobitki w polu karnym. Wierzę w jego przydatność dla Juventusu.
- pablo1503
- Juventino
Nie znoszę takiego wróżenia z fusów. Chłopak nawet nie dostał szansy w wielkim klubie, ale już wiadomo, że to dobry piłkarz w średnik klubie, a słaby w wielkim? Bzdura. Stawiając na niego nic nie stracimy. A nuż wypali. Gorzej, jak podkupi go jakiś Inter czy inne Napoli i tam będzie ładował seryjnie bramki.Sila Spokoju pisze:Typowy piłkarz do włoskiego średniaka, a nie do Juve...
Tutaj Berardi jest odpierany jako ogromny talent, który przypominam, że połowę swoich bramek zdobył z rzutów karnych, a Immobile jako typowy średni bramko-wpychacz. :doh: