Reprezentacja Polski - sparingi
- FelekJUVE
- Juventino
Del Piero! Dwa Ddwa Dwa!!!pan Zambrotta pisze:do dzisiaj mu pamiętam: "młodziutki Grosso bohaterem Italii"Antek666 pisze: Ale nie mówcie,że nie lubicie tego:
nie dość,że wspomnienia piękne i udział przy bramkach aż 3 Juventinich to i komentarz Szpaka zabawny,durny i z pomyłkami ale kto tym się wtedy przejmował![]()
żal słuchać tego gościa.
Aj aż ciary przechodzą

A potem finał z Francją ogląany w Bibione i feta do białego rana. Aj piękne wspomnienia...
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zacznę oglądać, ale bardziej nastawiam się na Niemcy-Chile, Isla w podstawowym składzie na prawej obronie
i oczywiście Vidal na b2b w 433.
Co do naszej repry to raczej luzik dzisiaj, dziwi Peszko w pierwszym składzie, osobiście myślałem, że to będzie Mierzejewski bądź Grosicki.

Co do naszej repry to raczej luzik dzisiaj, dziwi Peszko w pierwszym składzie, osobiście myślałem, że to będzie Mierzejewski bądź Grosicki.
- Kruczenzo
- Juventino
Isla jak narazie beznadziejne z przodu. Mecz ogólnie bardzo fajny i szybki. A nasz mecz? To jest przepaść. Obstawiałem 0:0 i się raczej nie zawiodę.Mehehehe pisze:Zacznę oglądać, ale bardziej nastawiam się na Niemcy-Chile, Isla w podstawowym składzie na prawej obroniei oczywiście Vidal na b2b w 433.
Ogólnie Chile fajna reprezentacja, ale brak jeszcze trochę kultury gry, wszystko tak na dziko trochę, no i brakuje precyzji bo mogli z 2,3 razy dobrze skontrować rywala.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2014, 21:34 przez Kruczenzo, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ustawienie 4-3-3, które kompletnie nam nie wychodzi i nie umiemy nim grać. Może przy innych skrzydłowych inaczej by to wyglądało, ale na dłuższą metę nie daję szansy temu ustawieniu, bo przy rywalu niekoniecznie już o wiele lepszym od nas po prostu nie będziemy mogli realizować tych założeń, które chce Nawałka.
- jarmel
- Redaktor
Ech, najgorsze jest to, że od lat ta drużyna nie ma żadnego stylu, żadnej taktyki, wygląda to tak jakby chłopaki spotkali się godzine przed meczem i wybiegli sobie na boisko.
A ten Brzyski to jakieś jaja chyba. Koleś ma 32 lata, jaki jest cel powoływania takiego zawodnika? Ekstraklapy nie oglądam, on tam wymiata czy coś, że został powołany?
A ten Brzyski to jakieś jaja chyba. Koleś ma 32 lata, jaki jest cel powoływania takiego zawodnika? Ekstraklapy nie oglądam, on tam wymiata czy coś, że został powołany?
#AllegriOut
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Zamiast szukać piłki, każdy chowa się za plecami rywala, gra na własną rękę...Del Neri przynajmniej grał wrzutami, Polska nie gra niczym. W sumie Szkoci też niczym nie imponują, ale no błagam...ileż można ziewać powstrzymując się od zaśnięcia przed TV.
- zahor
- Juventino
Skoro już odbiegamy od tematu, ogląda ktoś Szwajcaria - Chorwacja? Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem Lichego grającego taką kupę w obronie. Właśnie zawalił gola, wcześniej ze dwa razy akcja poszła jego stroną po tym jak zaspał, raz też wyłapał kartkę za spóźnioną interwencję, pierwsza bramka zresztą po rożnym którego sprowokował (a którego być w sumie nie powinno). Na plus z kolei jego gra z przodu, miałby asystę gdyby któryś z kolegów dołożył nogę.Mehehehe pisze:Zacznę oglądać, ale bardziej nastawiam się na Niemcy-Chile, Isla w podstawowym składzie na prawej obroniei oczywiście Vidal na b2b w 433.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie będąc na bieżąco w sprawach polskiej kopanej, chciałem zapytać kiedy kontraktowany był ten sparing ze Szkocją? Bo nie bardzo rozumiem idee kopania się teraz z nimi po kostkach, skoro to rywal grupowy.
Jeżeli kontrakt był przed losowaniem, to nie mogli pomyśleć o kimś z tego samego koszyka?
Jeżeli kontrakt był przed losowaniem, to nie mogli pomyśleć o kimś z tego samego koszyka?
- Gotti
- Juventino
Jak napisałem po losowaniu, że Szkocja to zespół na poziomie lub lepszy od Polski - czy jakoś tak to niejaki Szikit:
Meczu oczywiście nie oglądam, bo masochistą już nie jestem. Skończyłem nim być w 2012 roku wiadomo po jakiej błazenadzie.
Komentarza to raczej nie wymaga.
Trzeba być niesamowitym znawcą, żeby stwierdzić, że Szkocja jest lepsza albo równa Laughing Ja rozumiem, że może nam nie pasować ich styl, ale stwierdzenie, że są lepsi to idiotyzm. Serio.
Meczu oczywiście nie oglądam, bo masochistą już nie jestem. Skończyłem nim być w 2012 roku wiadomo po jakiej błazenadzie.
- Szilgu
- Juventino
Gotti, chcesz powiedziec, ze oceniasz sile reprezentacji po meczu towarzyskim, pierwszym w ktorym Nawalka postawil na, w teorii, optymalny sklad? W dodatku bez lewandowskiego i blaszczykowskiego? Powodzenia. Mysle, ze sile rep. bedzie mozna ocenic najszybciej w polowie eliminacji.
PS: wybacz, ze ostatnio Ci nie odpisalem, ale nie mam zbyt wiele czasu na forum. Jak bede mial chwile to chetnie pokloce sie dalej
PS: wybacz, ze ostatnio Ci nie odpisalem, ale nie mam zbyt wiele czasu na forum. Jak bede mial chwile to chetnie pokloce sie dalej