Mercato (2012-2014)
- Mate.G
- Juventino
Arturo Vidal
Alessio Cerci
Paul Pogba
Borja Valero
Gervinho
Fantasyseriea prawdę Ci powie
Alessio Cerci
Paul Pogba
Borja Valero
Gervinho
Fantasyseriea prawdę Ci powie

- Il Fenomeno
- Juventino

nie usuwac post, wole ostrzezenie.

- zahor
- Juventino
Można się spierać co do kolejności, dla mnie w zasadzie tylko pierwsze miejsce jest bezdyskusyjne, ale powiedziałbym że: Vidal, Pirlo, Strootman, Borja Valero, De Rossi. Jeżeli Hamsika liczymy w tej kategorii, to on wskakuje gdzieś na drugie, trzecie miejsce.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zahor , sorry ale De Rossi to jest cień zawodnika z przed 2 lat i wstecz. W tym sezonie gra bardzo przeciętnie i nawet Romaniści są zawiedzeni nim w tym sezonie. Wg mnie również gra bardzo slabo.
Aktualnie w serie A jest Vidal i Strootman patrząc na statystyki i jakość w tym sezonie pozniej jest dlugo dlugo nic i gdzis tam wynurza sie Valero i Pogba.
Aktualnie w serie A jest Vidal i Strootman patrząc na statystyki i jakość w tym sezonie pozniej jest dlugo dlugo nic i gdzis tam wynurza sie Valero i Pogba.

- zahor
- Juventino
Fakt, z De Rossim trochę się zagalopowałem, w tym sezonie faktycznie trochę cieniuje, zamiast niego umieściłbym w takim razie Dzemailiego - aktualnie chyba najlepszy z trójki Szwajcarów w środku pola Napoli. Pogba przed Pirlo?Cabrini_idol pisze:Zahor , sorry ale De Rossi to jest cień zawodnika z przed 2 lat i wstecz. W tym sezonie gra bardzo przeciętnie i nawet Romaniści są zawiedzeni nim w tym sezonie. Wg mnie również gra bardzo slabo.

- Il Fenomeno
- Juventino
bardzo slabo to mozesz sobie uzyc w stosunku do Matriego w Milanie, a nie De Rossiego. Daniele gra w kratkę. Jeden mecz świetny, inny niestety przeciętny, ale poniżej pewnego poziomu nie zejdzie, swoje odbierze i zabezpieczy i wraz ze Strootmanem i Pjaniciem tworzy najlepszy obok Juventusu srodek we Wloszech.Cabrini_idol pisze:W tym sezonie gra bardzo przeciętnie i nawet Romaniści są zawiedzeni nim w tym sezonie. Wg mnie również gra bardzo slabo.

- Marian.
- Juventino
Że niby Dzemailli przed Pogbą? :shock:zahor pisze:Fakt, z De Rossim trochę się zagalopowałem, w tym sezonie faktycznie trochę cieniuje, zamiast niego umieściłbym w takim razie Dzemailiego - aktualnie chyba najlepszy z trójki Szwajcarów w środku pola Napoli. Pogba przed Pirlo?Cabrini_idol pisze:Zahor , sorry ale De Rossi to jest cień zawodnika z przed 2 lat i wstecz. W tym sezonie gra bardzo przeciętnie i nawet Romaniści są zawiedzeni nim w tym sezonie. Wg mnie również gra bardzo slabo.
zahor, musisz mieć dobry dostęp do narkotyków.

- pablo1503
- Juventino
Nie wiem dlaczego pomijacie chociażby Pjanicia, który rozgrywa fenomenalny sezon. Jeżeli miałbym wskazywać piłkarza, który stałby obok Vidala, to właśnie Bośniak, a nie Strootman.
Dzemaili przed Pogbą? Dobrze przeczytałem?
Nie, nie i jeszcze raz nie
Dzemaili przed Pogbą? Dobrze przeczytałem?

- Kruczenzo
- Juventino
Nie mogę ominąć takiej wyliczanki
Jak dla mnie pierwsza trójka na ten sezon jest tylko bezdyskusyjna - w kolejności Vidal,Strootman,Valero. Miejsca 4-5 to naprawdę ciężko zdefiniować, bo tu są jeszcze gracze z wahaniami - do tej grupy bym zaliczył Pogbę, Pirlo, De Rossiego,Romulo,Jorginho,Pjanicia czy Alvareza. Żeby nie było Hamsika nie zaliczam, bo to jest skrajnie ofensywny pomocnik
Wracając do poprzedniego wątku, wujek Mino już o to zadba, żeby kwota za Pogba była odpowiednio spektakularna.

Jak dla mnie pierwsza trójka na ten sezon jest tylko bezdyskusyjna - w kolejności Vidal,Strootman,Valero. Miejsca 4-5 to naprawdę ciężko zdefiniować, bo tu są jeszcze gracze z wahaniami - do tej grupy bym zaliczył Pogbę, Pirlo, De Rossiego,Romulo,Jorginho,Pjanicia czy Alvareza. Żeby nie było Hamsika nie zaliczam, bo to jest skrajnie ofensywny pomocnik

Wracając do poprzedniego wątku, wujek Mino już o to zadba, żeby kwota za Pogba była odpowiednio spektakularna.
- zahor
- Juventino
Marian. pisze:Że niby Dzemailli przed Pogbą? :shock:
zahor, musisz mieć dobry dostęp do narkotyków.
Gdyby policzyć ile udanych spotkań miał w tym sezonie Szwajcar, a ile Francuz, to obawiam się że Pogba w tym zestawieniu nie byłby górą. Mówimy cały czas o całościowej przydatności dla zespołu, o tym ile zawodnik jest w stanie dać przez cały czas przebywania na boisku - a nie o stu minutach w sezonie. Dlatego tak jak Balotelli nie jest najlepszym napastnikiem w Serie A (chociaż umie rzeczy, których nie potrafi nikt inny), tak Pogba nie mieści się w pierwszej piątce środkowych pomocników.pablo1503 pisze: Dzemaili przed Pogbą? Dobrze przeczytałem?
Swoją drogą, zastanawiam się jeszcze jak ocenić De Jonga - na tle tragicznego Milanu prezentuje się bardzo dobrze, ale jak to się ma do piłkarzy z najsilniejszych drużyn

- Machnes
- Juventino
Hamsik gra na pozycji ofensywnego pomocnika.
Nie rozumiem naprawdę jak można aż tak nie doceniać Pogby. Chłopak daje nam swoją grą wymierne korzyści (8 bramek we wszystkich rozgrywkach, 7 asyst w serie a). Mało tego - potrafi wozić przeciwników w sposób efektowny, ubarwiając nam mecz. W defensywie też daje o wiele więcej niż niektórzy tu twierdzą. Teraz faktycznie gra słabiej ale jego dyspozycja w I części sezonu była wspaniała i moim zdaniem jest lepszym piłkarzem niż np. Strootman
Nie rozumiem naprawdę jak można aż tak nie doceniać Pogby. Chłopak daje nam swoją grą wymierne korzyści (8 bramek we wszystkich rozgrywkach, 7 asyst w serie a). Mało tego - potrafi wozić przeciwników w sposób efektowny, ubarwiając nam mecz. W defensywie też daje o wiele więcej niż niektórzy tu twierdzą. Teraz faktycznie gra słabiej ale jego dyspozycja w I części sezonu była wspaniała i moim zdaniem jest lepszym piłkarzem niż np. Strootman