RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- preclix
- Juventino
Już w najbliższy wtorek, Stara Dama stoczy najważniejszą batalię dotychczasowego sezonu. Przed nami mecz od którego w dużej mierze, zależeć będzie przyszłość Turyńczyków w rozgrywkach Ligi Mistrzów.
Wielki Rewanż!
JUVENTUS - Real
Wtorek(05.11); g.20:45
RED PIZZA Stadium
Serdecznie zapraszam wszystkich kibiców!
Fino alla fine!!!

Wielki Rewanż!
JUVENTUS - Real
Wtorek(05.11); g.20:45
RED PIZZA Stadium
Serdecznie zapraszam wszystkich kibiców!
Fino alla fine!!!

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ok.
Nie mam zbyt sprawnego internetu, a jako, że nie spodziewam się meczu w tv, to szukam miejsca na domówkę. Byłby ktoś w stanie mnie przyjąć za 2 tygodnie?
Nie mam zbyt sprawnego internetu, a jako, że nie spodziewam się meczu w tv, to szukam miejsca na domówkę. Byłby ktoś w stanie mnie przyjąć za 2 tygodnie?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- preclix
- Juventino
Mecz prawdy, pierwotna walka o byt oraz półtorej godziny oporu przed zastępami krwiożerczych i nie znających litości Janczarów ze Stambułu.
Czy Wielki Strateg Antonio Conte, będzie w stanie zaskoczyć wroga na jego własnym, gorącym polu walki i wróci do Italii jak na prawdziwego Cesarza przystało - z tarczą? Czy Turyńscy legioniści swoją dyscypliną taktyczną i z zachowaniem zimnej krwi odeprą barbarzyńskie najazdy i udanie w odpowiednim momencie przeprowadzą ostateczne, rozstrzygające losy wojny kontrnatarcie?
O tym wszystkim przekonamy się już w najbliższy wtorek (20:45). W Red Pizzy, oczywiście.
PS Nie muszę przypominać, że na tak ważne wydarzenie, każdy prawdziwy kibic Starej Damy powinien przywdziać biało-czarne barwy wojenne?
Czy Wielki Strateg Antonio Conte, będzie w stanie zaskoczyć wroga na jego własnym, gorącym polu walki i wróci do Italii jak na prawdziwego Cesarza przystało - z tarczą? Czy Turyńscy legioniści swoją dyscypliną taktyczną i z zachowaniem zimnej krwi odeprą barbarzyńskie najazdy i udanie w odpowiednim momencie przeprowadzą ostateczne, rozstrzygające losy wojny kontrnatarcie?
O tym wszystkim przekonamy się już w najbliższy wtorek (20:45). W Red Pizzy, oczywiście.
PS Nie muszę przypominać, że na tak ważne wydarzenie, każdy prawdziwy kibic Starej Damy powinien przywdziać biało-czarne barwy wojenne?