Serie A 13/14 (7): JUVENTUS 3-2 Milan
- Giovani
- Juventino
No i bardzo dobrze, że Padoin zagra. Na Islę nie da się patrzeć, nie mam pojęcia co się z nim stało, chociaż... może to kwestia pozycji. MOŻE w 4-4-2 / 4-3-3 sprawdziłby się lepiej. Padoin natomiast szału nie robi, ale moim zdaniem gra bardzo odpowiedzialnie. Co do meczu, to nie wyobrażam sobie kolejnego remisu. Liczę na Teveza.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Skibil pisze:Matri strzela bramkę - bo jak wiadomo, każdy sprzedany z Juve zawodnik strzela później w takim meczu.

Ibrahimović nigdy nie strzelił bramki Juventusowi, przynajmniej jak grał w Interze, chyba jedna wpadła dla Milanu.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
4:0 dla nas, dzien konia bedzie mial Abbiatti.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
9 meczy, 6 zwycięstw, 3 remisy. Czyli dzisiaj przyszła kolej na zwycięstwo
W sumie to zadziwiające jest to że w 7dmej kolejce gramy dopiero po raz 3 u siebie. 8/9 ostatnich spotkań w Seria A na JS wygrywaliśmy. Wiem że w takich meczach statystyki nie mają wiekszego znaczenia, ale nie wyobrażam sobie że w tym meczu nie zainkasujemy trzech punktów...Marzy mi się żebyśmy rozegrali świetny mecz po którym piłkarze udają sie na mecze swoich nacji.

- JuventinoPS
- Juventino
Przecież to równie dobrze mogła być hiperbola ze strony Skibila. Najpierw negujesz Jego wypowiedź, a później, w tym samym zdaniu, przyznajesz rację. Ibrahimović, Henry, Palladino, Marchionni, Di Vaio, Miccoli i wielu, wielu innych.Kimi pisze:Skibil pisze:Matri strzela bramkę - bo jak wiadomo, każdy sprzedany z Juve zawodnik strzela później w takim meczu.![]()
Ibrahimović nigdy nie strzelił bramki Juventusowi, przynajmniej jak grał w Interze, chyba jedna wpadła dla Milanu.
- zahor
- Juventino
No i przede wszystkim największy (choć najmniejszy) z nich, nasz Następca. Ten pamiętny mecz, w którym strzelił dwa gole, był kamieniem milowym w jego karierze. Drugim zresztą, po genialnych zawodach z Chelsea które do tej pory wspominamy z łezką w oku.JuventinoPS pisze: Przecież to równie dobrze mogła być hiperbola ze strony Skibila. Najpierw negujesz Jego wypowiedź, a później, w tym samym zdaniu, przyznajesz rację. Ibrahimović, Henry, Palladino, Marchionni, Di Vaio, Miccoli i wielu, wielu innych.
pumex pisze: Poza tym, coraz bardziej kłóciłbym się z tymi, którzy tak bardzo zachwalają ławkę Juventusu.

Pisałem o tym jakiś czas temu, coraz bardziej waham się czy faktycznie górujemy nad Napoli dłuższą ławką. Piłkarzy, którzy mogą z niej wejść i nie tylko nie spowodować tragedii, ale zmienić coś na plus mamy dosłownie paru, wcale nie wiem czy więcej niż oni. Porównania naszych zapchajdziur z ichnimi zapchajdziurami się póki co nie podejmę.
Tym bardziej zagadkowe są dla mnie kulisy jego nieudanego transferu do Interu, zablokowanego rzekomo przez Conte. Że niby zrezygnował z tych siedmiu (dobrze pamiętam) baniek, które przy budżecie na tegoroczne mercato rzędu kilkunastu milionów naprawdę były sporą kwotą, żeby tak szybko go skreślać? Jedyne wytłumaczenie to takie, że trener chce mu dać jeszcze szanse w mniej prestiżowych meczach, ale i ta wersja jest mocno naciągana. Jeżeli gość jest w klubie od roku i w dalszym ciągu jeżeli tylko przyjeżdża poważniejszy rywal, stawiać trzeba na Padoina, to ogromnych pokładów optymizmu wymaga wiara w to, że z niego jeszcze będzie bardzo dobry gracz.zoff pisze:Cieszę się, że Conte zdał sobie sprawę z tego, że Isla się po prostu nie nadaje.
Ostatnio zmieniony 06 października 2013, 19:03 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mate.G
- Juventino
Marchisio w podstawie, Pogba odpoczywa, tak na oko to chyba rozegrał najwięcej meczy dotychczas.
BTW umie ktoś niemiecki na poziomie szkoły średniej
? Na PW, potrzebuje małej rady
dzięki zahor 
BTW umie ktoś niemiecki na poziomie szkoły średniej

- grande amore
- Juventino
Pirlo ponoc wszedl do autobusu zawodnikow z ACM, zeby ich powitac. Zatesknil czy co? ;-)
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Wojtek
- Juventino
Pewnie poszedł do Allegriego podziękować za to że dziś nie będzie krytygrande amore pisze:Pirlo ponoc wszedl do autobusu zawodnikow z ACM, zeby ich powitac. Zatesknil czy co? ;-)

Skład taki jakiego oczekiwałem, Padoin wirtuozem nie jest, ale napewno koleś zrobi więcej niż Isla. Tevez dawno nie trafił, przedałaby mu sie jakas brama no i Marchisio, który w tym sezonie jeszcze nie trafił. Dzisiaj trafi! ;D
Jeszcze 50 minut, dawać ich!

FORZA!!
- Kubba
- Juventino
Mam nadzieje, że koniec naszej kupy nadszedł! Za dużo było już tego rozwolnienia... Liczę, że Conte i piłkarze odrobili lekcje, a przy okazji oglądali wczoraj Romę, bo to był przykład gry w piłkę, jaką się od topowych klubów oczekuje.
Co do meczu... Milan ma dołek, ale mecz meczowi nie równy, a w dodatku tak prestiżowym. Miło by było ograć ich 4-0, ale liczę na 3pkt - to jest najważniejsze. Oczywiście poprawa gry to mus, bo ile można to co wyprawiamy oglądać...?!
Co do meczu... Milan ma dołek, ale mecz meczowi nie równy, a w dodatku tak prestiżowym. Miło by było ograć ich 4-0, ale liczę na 3pkt - to jest najważniejsze. Oczywiście poprawa gry to mus, bo ile można to co wyprawiamy oglądać...?!
- kosciu88
- Juventino
Roma wygrala, Napoli tez , Milan oslabiony i gramy przy pelnych trybunach, Wygrana musi być, obstawiam 2 0.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Zdenerwowała mnie ta bramka w 20 sekundzie.
Mam dość tracenia bramek po 1 sytuacji. Jak Conte tego nie ogarnie to chyba przestane mecze oglądać, bo klawiatura już pęknięta ...
Mam dość tracenia bramek po 1 sytuacji. Jak Conte tego nie ogarnie to chyba przestane mecze oglądać, bo klawiatura już pęknięta ...