LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Jeszcze się dobrze Liga Mistrzów nie zaczęła, a już mam jej dosyć. Niech Chiellini idzie kręcić lody w tej Kopenhadze, bo na razie wygląda na sabotażystę, a nie na piłkarza Juve.
Jestem tak gigantycznie wściekły, że chyba powstrzymam się od dłuższego komentarza. Dodam jedynie, że gramy jakieś flegmatyczne, długie, górne piłki przeciwko gościom, którzy są od nas 100 razy lepsi w grze w powietrzu. Czy my do cholery nie mamy na tyle techniki, żeby tym aspektem stworzyć przewagę grając przeciwko 10-tej (słownie - dziesiątej!) drużynie ligi duńskiej?!?!
45 minut na uniknięcie KOMPROMITACJI, którą będzie zarówno przegrana, jak i remis.
Jestem tak gigantycznie wściekły, że chyba powstrzymam się od dłuższego komentarza. Dodam jedynie, że gramy jakieś flegmatyczne, długie, górne piłki przeciwko gościom, którzy są od nas 100 razy lepsi w grze w powietrzu. Czy my do cholery nie mamy na tyle techniki, żeby tym aspektem stworzyć przewagę grając przeciwko 10-tej (słownie - dziesiątej!) drużynie ligi duńskiej?!?!
45 minut na uniknięcie KOMPROMITACJI, którą będzie zarówno przegrana, jak i remis.

- Mate.G
- Juventino
Ogbona do Peluso albo do Foresta a ci dośrodkowania na... kolano? ewentualnie na rzut rożny... Oni przecież są do rozklepania to bawimy się w jakieś dośrodkowania.... mistrzostwo.
TO JEST KU$@!^*($!@%$!@ NIE POJĘTE
TO JEST KU$@!^*($!@%$!@ NIE POJĘTE
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 21:34 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Czy my mamy inny pomysl na gre niz dluga pilka na teveza/ w kierunku lichtsteinera? zenada, z taką grą nie ma szans nawet na remis
- Kubba
- Juventino
Tak żałosnego Juventusu nie widziałem dawno... Wiedziałem, że kolorowo nie będzie, ale przez większość meczu to wygląda jakbyśmy grali w 10, bo przeciwnik ma masę miejsca i biega jak chce,
Szkoda mi słów na Pirlo.
PS. Nadchodzą miszczowie(LM)!
Szkoda mi słów na Pirlo.
PS. Nadchodzą miszczowie(LM)!

Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 21:35 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- filippo
- Juventino
No i balonik pt. Juve daleko w CL pękł. Niestety niektórzy zawodnicy powinni dostać po ryju za 1. połowe, a najbardziej Chiellini, który się po prostu skompromitował. Z taką grą nie wyjdziemy z grupy.
Najbardziej jednak skompromitował się Conte, który nie wyciągnąl w ogóle wniosków z poprzedniego meczu w Danii i także pokpił sprawę wystawiąjąc parodystę Peluso zamiast będącego w niezłej formie i robiącego różnice Asamoaha.
Żal dupe ściska oglądając taką grę
Najbardziej jednak skompromitował się Conte, który nie wyciągnąl w ogóle wniosków z poprzedniego meczu w Danii i także pokpił sprawę wystawiąjąc parodystę Peluso zamiast będącego w niezłej formie i robiącego różnice Asamoaha.
Żal dupe ściska oglądając taką grę
forumowy ujadacz
- Nedved1983
- Juventino
szczyt frajerstwa i kompletny brak profesjonalizmu. zarabiają grube miliony a wyszli jak na piknik. do tego znowu Pirlo, Chiellini w "formie". ciężko wskazać kogoś, kto w tym meczu zasługuje na noszenie naszej koszulki.
atak nie istnieje, Quagliarella już dawno powinien być poza klubem.
w takiej formie za 2 tyg. dostaniemy baty od Galaty i LM się skończy.
Conte musi pokazać w szatni, że ma jaja. niektórzy powinni oberwać całą zgrzewką wody. tylko 3 punkty, inaczej niech zwrócą klubowi różnicę do miliona i wracają pieszo.
atak nie istnieje, Quagliarella już dawno powinien być poza klubem.
w takiej formie za 2 tyg. dostaniemy baty od Galaty i LM się skończy.
Conte musi pokazać w szatni, że ma jaja. niektórzy powinni oberwać całą zgrzewką wody. tylko 3 punkty, inaczej niech zwrócą klubowi różnicę do miliona i wracają pieszo.