Wszystko o Interze
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Gola. W grupowym meczu z juesej. Nie chce mi się sprawdzać, ale w finale chyba nawet nie wszedł z ławkizahor pisze:znakomita większość piłkarzy o jego umiejętnościach nie strzelała goli na mundialu

Nie da się ukryć, że Twoje argumenty w ogóle do mnie nie trafiają, ale każdy ma własne zdanie. Włoscy biznesmeni robią dużo głupich rzeczy, może faktycznie zakochali się w Gilardino na mundialu.
Inter zaoferował Eto'o tak niski kontrakt, że już zamienił Porszaka na rower 8)
- Bruce Badura
- Juventino
On ma już 32 lata. Naturalna kolej rzeczy, że nabrał trochę masy.francois pisze:Czy ja mam wrażenie, czy jego rosyjskie rozpasanie przełożyło się na jego sylwetkę?
- Vimes
- Juventino
Przypadek? Nie sądzę. Pewnie przygotowuje się do startu w Giro d'Italia, bo w Interze chyba grać nie będzie.orzeu pisze:a tymczasem Samuel Eto'o od kilku dni w Mediolanie. Przypadek? Oby nie
- orzeu
- Interista
no tak, dzisiaj ma być spotkanie i jeśli Chelsea zostanie przy swoim (7 mln euro kontrakt ale na rok), to Eto'o nie podpisze (chce 2 letni kontrakt).Vimes pisze:
Przypadek? Nie sądzę. Pewnie przygotowuje się do startu w Giro d'Italia, bo w Interze chyba grać nie będzie.
Z drugiej strony Inter proponuje 4,5 mln euro kontrakt na 2 lata. Za Interem przemawia fakt, że jego rodzina ponoć mieszka w Mediolanie.
- francois
- Juventino
Nie wierzę, że woli 4.5 mln na dwa lata niż 7 mln na rok. Brzmi absurdalnie.orzeu pisze:no tak, dzisiaj ma być spotkanie i jeśli Chelsea zostanie przy swoim (7 mln euro kontrakt ale na rok), to Eto'o nie podpisze (chce 2 letni kontrakt).Vimes pisze:
Przypadek? Nie sądzę. Pewnie przygotowuje się do startu w Giro d'Italia, bo w Interze chyba grać nie będzie.
Z drugiej strony Inter proponuje 4,5 mln euro kontrakt na 2 lata. Za Interem przemawia fakt, że jego rodzina ponoć mieszka w Mediolanie.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- D-Rose
- Juventino
Dokładnie. 7M za rok w Chelsea a pozniej szybka ewakuacja do Chin za podobno kwote(jak nie wiekszą)francois pisze:Nie wierzę, że woli 4.5 mln na dwa lata niż 7 mln na rok. Brzmi absurdalnie.orzeu pisze:no tak, dzisiaj ma być spotkanie i jeśli Chelsea zostanie przy swoim (7 mln euro kontrakt ale na rok), to Eto'o nie podpisze (chce 2 letni kontrakt).Vimes pisze:

Pozatym z Chelsea Liga Mistrzów(całkiem realna walka o ostateczny tryumf) a z Interem? Coppa Italia? A w wielka miłosc do Interu jakos nie wierze.

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Do tego trenerem Chelsea jest przeciez Mourinho. Nie da sie ukryc, ze inter wzmocniony o Eto'o bylby duzo grozniejszy, ale jakos nie wierze w ten transfer. Obym mial racje.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- D-Rose
- Juventino
Spoko. Eto'o podobno juz wylądował w... LondynieNadziej pisze:Do tego trenerem Chelsea jest przeciez Mourinho. Nie da sie ukryc, ze inter wzmocniony o Eto'o bylby duzo grozniejszy, ale jakos nie wierze w ten transfer. Obym mial racje.

- FelekJUVE
- Juventino
http://fcinter.pl/news/21387-vidal-i-as ... -z-interem
Ja nie moge... Merdacze maja najzalosniejsza strone klubowa pod sloncem:/
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
To tylko pokazuje jak zakompleksione osoby piszą artykuły na owej stronie.FelekJUVE pisze:http://fcinter.pl/news/21387-vidal-i-as ... -z-interem
Wspominać jakąś śmieszną sytuację w notabene wygranym meczu to już szczyt głupoty i totalnego cebulactwa.

- FelekJUVE
- Juventino
O widze że już i tak usuneli... Pierwotnie przy cytacie Asamoah byłoSila Spokoju pisze:To tylko pokazuje jak zakompleksione osoby piszą artykuły na owej stronie.FelekJUVE pisze:http://fcinter.pl/news/21387-vidal-i-as ... -z-interem
Wspominać jakąś śmieszną sytuację w notabene wygranym meczu to już szczyt głupoty i totalnego cebulactwa.
Natomiast Kwadwo Asamoah wypowiadał się dla Juventus TV.
- Inter to silna drużyna i szykuje się nielada wyzwania, ponieważ dobrze zaczęli ten sezon. Ale nie myślimy o nich - skupiamy się na sobie i będziemy robić to, co umiemy najlepiej (czyli kraść przyp. red.) - zakończył
- grande amore
- Juventino
Trojki nie dostali, ale jest kara za rasistowskie przyspiewki - http://football-italia.net/39587/inter% ... -nord-shut.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- orzeu
- Interista
jakiś czas temu toczyła się tu rozmowa nt. sprzedaży Interu.
Okazauje się, że Moratti dostanie za Inter do swojej kieszeni 50 mln euro.
http://fcinter.pl/news/21450-lgds-thohi ... onow-za-70
Okazauje się, że Moratti dostanie za Inter do swojej kieszeni 50 mln euro.
http://fcinter.pl/news/21450-lgds-thohi ... onow-za-70
- mephisto
- Juventino
Inter robi miazgę z Sassuolo. 65' minuta i beniaminek dostaje już 0-5. Szczerze, liczyłem, że zieloni będą spisywać się lepiej, najlepiej z beniaminków, a tu pupa blada. Może jeszcze się ogarną, ale Inter Mazzarriego to w ogóle inna bajka niż za Stramy. Szybko zrobił z nich drużynę, choć kto wie, sezon jeszcze długi