Mercato (2012-2014)
- Orkos
 - Juventino

Faktycznie. Nawet nie popatrzyłem. Mój błąd. Już wolałbym poczekać do przyszłego roku i wziąć go za darmo.Dante93 pisze:Nie wiem, czy ja tu czegoś nie zrozumiałem ale jak na moje oko to MY proponujemy Napoli takie warunki. Warunki z kosmosu, bo ani Vucini ani Matri nie są warci więcej od Zunigi. A na pewno nie o 10 mln.Orkos pisze:Podejrzanie dobrze wyglądają te oferty jak na moje oko. Choć znając naszych to nie wiedzieć czemu odmówią i powiedzą, że to za tych tuzów za niska kwota.
- piotrinho1234...
 - Juventino

Prawdziwy Argentyńczyk nie zagra w Juve, hej!sebinho86 pisze:Ciekawą informację (pewnie to plotka) podał Sports Direct informując o tym, iż w ekipie Man City w ataku zrobiło się ciasno i Kun Aguero chce odejść. Serwis podaje, że piłkarz chciałby pójść za Carlosem Tevezem i dołączyć do drużyny Juve. Wiadomo, że jeśli taka opcja byłaby brana pod uwagę to Conte musiałby pozbyć się nie jednego a dwóch napastników.
Tym bardziej, jeśli jest się zięciem slynnego Diego
- francois
 - Juventino

Pierwszy raz słyszę o Sport Direct i od razu mocny tekstsebinho86 pisze:Ciekawą informację (pewnie to plotka) podał Sports Direct informując o tym, iż w ekipie Man City w ataku zrobiło się ciasno i Kun Aguero chce odejść. Serwis podaje, że piłkarz chciałby pójść za Carlosem Tevezem i dołączyć do drużyny Juve. Wiadomo, że jeśli taka opcja byłaby brana pod uwagę to Conte musiałby pozbyć się nie jednego a dwóch napastników.
Aguero nikt by nie pogardził, ale City go nie odda za frytki, tak jak wcześniej Teveza.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
						tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Mate.G
 - Juventino

Bo mają mało kasy ?francois pisze: Pierwszy raz słyszę o Sport Direct i od razu mocny tekst
Aguero nikt by nie pogardził, ale City go nie odda za frytki, tak jak wcześniej Teveza.
Jeśli City pokłóciło by się z jakimkolwiek piłkarzem nie stawiałoby oporu tak jak np Fiorentina. Choć sam Aguero jest na pewno droższy niż Tevez, ale sądzę po prostu, że cena była by w miarę normalna
edit
Jasne, że transfer Aguero to fejk, nie mamy tyle kasy
					Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2013, 14:06 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lucas87
 - Juventino

Chyba prędzej Ronaldo do nas przyjdzie. Wątpliwe żeby Aguero chciał odejść z City, ponieważ jest najlepszy ze wszystkich napastników jakich posiadają i nie widzę innej opcji jak pierwszy skład dla Argentyńczyka.
Ponadto musimy jeszcze sprzedawać zawodników aby pomyśleć nad transferem wingabcka, więc transfer Aguero to marzenia.

Ponadto musimy jeszcze sprzedawać zawodników aby pomyśleć nad transferem wingabcka, więc transfer Aguero to marzenia.
- Piti
 - Juventino

City dało za niego 45 mln, naprawde sądzisz że sprzedaliby go nam za 30? chyba az tak bardzo nie stoczył się jeszcze by mieli go nam sprzedawać za mniej za ile go kupili(juz pomijam to ile by sobie zażyczył tygodniowo). Była realna szansa na sprowadzenie go kilka lat temu z Atletico, ale City wkroczyło do akcji, zaoferowali 10 mln za sezon. Aguero mozecie zapomniec o tym transferze no chyba że przyjdzie w wieku 29 lat (jak Tevez) i zgodzi się na obniżkę pensji (jak Tevez) i będzie mu się kończył kontrakt (jak Tevezowi)Orkos pisze:Nawet jeśli byłaby taka możliwość to Aguero nie wyciągniemy za mniej jak 30 kilka mln, a tyle to nasi za zawodnika nie dadzą.
Zastanawiam się, czy to trolling? :doh:Lucas87 pisze:Chyba prędzej Ronaldo do nas przyjdzie. Wątpliwe żeby Aguero chciał odejść z City, ponieważ jest najlepszy ze wszystkich napastników jakich posiadają i nie widzę innej opcji jak pierwszy skład dla Argentyńczyka.
					Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2013, 14:13 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.

- Orkos
 - Juventino

To był tylko taki mój przykład z największym optymizmem jaki mógłby dać nam los. Przykładowa sytuacja gdzie i City i Aguero mają już siebie dość i chcą za wszelką cenę się rozejść. Na rabaty nie ma co liczyć i napisałem 30 kilka mln. Nasi nie dadzą tyle za jednego zawodnika choćby pchał się do nas drzwiami i oknami i przy takich okolicznościach, że nikt inny go nie będzie chciał.Bazyliszek pisze:City dało za niego 45 mln, naprawde sądzisz że sprzedaliby go nam za 30? chyba az tak bardzo nie stoczył się jeszcze by mieli go nam sprzedawać za mniej za ile go kupili(juz pomijam to ile by sobie zażyczył tygodniowo)Orkos pisze:Nawet jeśli byłaby taka możliwość to Aguero nie wyciągniemy za mniej jak 30 kilka mln, a tyle to nasi za zawodnika nie dadzą.
- Lucas87
 - Juventino

A znasz w ogóle takie słowo IRONIA miętowy chłopczeBazyliszek pisze:Zastanawiam się, czy to trolling? :doh:
Z innej beczki.
http://sport.interia.pl/klub-wisla-krak ... google.com
Ciekawe czy coś z tego zainteresowania wyniknie, czy skończy się jak z plotkami o Zielińskim.
					Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2013, 14:36 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.

- Krystek
 - Juventino

Mówi się o nim że to nowy Błaszczykowski, albo też nowy Piszczek. Samo to że ma 17 lat i już jest podstawowym piłkarzem Wisły świadczy o jego talencie. Moim zdaniem powinniśmy go kupić i zostawić w Wiśle na wypożyczenie na 2 lata, potem Serie B albo jakiś beniaminek Serie A i jeśli będzie się rozwijał to powinien być wtedy wystarczająco dobry na Juventus. Jeśli byśmy dalej grali dalej 3-5-2 to akurat on byłby idealny na bok.Lucas87 pisze:Z innej beczki.
Ciekawe czy coś z tego zainteresowania wyniknie, czy skończy się jak z plotkami o Zielińskim.
Forza Juve!
						- sebastian10
 - Juventino

z tym Kunem to może byc prawda go juz kiedys ciagło do juve nowy trener mC widac stawia bardziej na Dzeko i tego drugiego woli wysokich napastników

- StaryDobryNedved
 - Juventino

Przecież jakby oddali Kuna w City choćby i za te 35 melonów dajmy na to, to interes im się w ogóle nie opłaca. Kun to zawodnik nieobliczalny, ma wszystko co potrzebne do gry na najwyższym poziomie. 
Tevez - Llorente - Kun (bo to chyba lewa noga?) w 433, jak dla mnie kozak.
A przecież Conte wspominał, że brakuję mu jednego gracza do 433.

Tevez - Llorente - Kun (bo to chyba lewa noga?) w 433, jak dla mnie kozak.
A przecież Conte wspominał, że brakuję mu jednego gracza do 433.
Na prawdę sądzisz, że Ekstraklasa>>>Serie B? Ja myślę, że grając od początku w Serie B, nawet siedząc na ławie, zyskałby więcej niż w Wiśle grając przez choćby 5 lat.Krystek pisze:Mówi się o nim że to nowy Błaszczykowski, albo też nowy Piszczek. Samo to że ma 17 lat i już jest podstawowym piłkarzem Wisły świadczy o jego talencie. Moim zdaniem powinniśmy go kupić i zostawić w Wiśle na wypożyczenie na 2 lata, potem Serie B albo jakiś beniaminek Serie A i jeśli będzie się rozwijał to powinien być wtedy wystarczająco dobry na Juventus. Jeśli byśmy dalej grali dalej 3-5-2 to akurat on byłby idealny na bok.Lucas87 pisze:Z innej beczki.
- francois
 - Juventino

To, że gra w podstawowym składzie Wisły nie świadczy jeszcze o niczym. Wisła niestety jest tak słaba, że nawet na środku pomocy gra nominalny stoper bez doświadczenia w Ekstraklasie.Krystek pisze:Mówi się o nim że to nowy Błaszczykowski, albo też nowy Piszczek. Samo to że ma 17 lat i już jest podstawowym piłkarzem Wisły świadczy o jego talencie. Moim zdaniem powinniśmy go kupić i zostawić w Wiśle na wypożyczenie na 2 lata, potem Serie B albo jakiś beniaminek Serie A i jeśli będzie się rozwijał to powinien być wtedy wystarczająco dobry na Juventus. Jeśli byśmy dalej grali dalej 3-5-2 to akurat on byłby idealny na bok.Lucas87 pisze:Z innej beczki.
Stolarski ma talent, temu nie zaprzeczam, ale jeszcze przyjdzie na niego czas.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
						tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”