Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Najgorsze ze jeszcze nie ma zadnego potwierdzenia odnosnie wypożyczenia, a w Pucharze TIM gra Storari zamiast Lealiego. Dziwne to ;/Eric6666 pisze:dodając do tego, że był najlepszym bramkarzem Serie B i jest uznawany za jednego z najbardziej utalentowanych młodych bramkarzy to jest kpina, że kolejny sezon będzie siedział w Serie B. Mając 20 lat spokojnie mógłby powalczyć o miejsce w zespołach "środka" Serie A, ale tak j.w. zarząd pewnie obawia się sadzania go na ławce rezerwowych, co zdarza się niestety sporej części naszych zawodników.mixery pisze:Ja tam się cieszę że nadarzy się okazja pooglądać wielu młodych tudzież drugoplanowych graczy, niby to tylko pre-season, ale zawsze to jakieś odniesienie.
A z tym Lealim to jestem zawiedziony, skoro jest taki utalentowany to powinien próbować w A, zainteresowani pewnie byli, ale myślę że nasz zarząd chciał gwarancji występów.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Prezes
- Juventino
Myślę , że co do Lealiego to będzie jego ostatni sezon w Serie B , a od następnego to jeżeli nie będzie już u nas na stałe to na pewno zostanie wypożyczony do klubu z Serie A . A co do dzisiejszego turnieju to Juve powinno go spokojnie zwyciężyc
, skład mamy lepszy od Milanu mimo iż brakuje połowy pierwszej jedenastki
.
Stawiam na 3-1 z Milanem i 2-0 z Sassuolo
FORZA JUVE

Stawiam na 3-1 z Milanem i 2-0 z Sassuolo

FORZA JUVE

- wojczech7
- Juventino
Pamiętasz, że grają po 45 min mecz, prawda? Z Milanem będzie na styku moim zdaniem.Prezes pisze:Stawiam na 3-1 z Milanem i 2-0 z Sassuolo![]()
FORZA JUVE
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Prezes
- Juventino
wojczech7 pisze:Pamiętasz, że grają po 45 min mecz, prawda? Z Milanem będzie na styku moim zdaniem.Prezes pisze:Stawiam na 3-1 z Milanem i 2-0 z Sassuolo![]()
FORZA JUVE
Wiem że grają tylko 45min , ale jakoś myślę że lepiej wypadnie im mecz z Milanem niż z Sassuolo . Może wynik lekko zawyżyłem , ale i tak pozostanę przy swoim typie 8)
- Alfa i Omega
- Juventino
Książęta złoci, misiowie puszyści, pytanie: kto mi powie na którym kanale znajduje się na dekoderze Polsatu Canale 5?
- Gajowy Marucha
- Juventino
w temacie sprzed roku napisane ze na 504, choc ja nic tam nie mam 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie chcę wprowadzać w błąd (bo nie jest to sprawdzona informacja), ale Canale 5 nie jest już w ofercie Cyfrowego Polsatu. Wprowadzili za to jakiś inny kanał.
Milan wystąpi w niemal najmocniejszym składzie, nice.
Milan wystąpi w niemal najmocniejszym składzie, nice.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli, jeśli wycofali Canal 5 z Cyfrowego Polsatu, to na Orange pewnie też nie znajdę... no nic szkoda. Ważniejszą sprawą jest jakieś porozumienie w sprawie praw do transmisji Serie A w Polsce. WIe ktoś może cos więcej na ten temat ?? Czy jakaś stacja w końcu się zdecyduje ?
Co do tego turnieju, nie ukrywam, że będę oglądał go ze względu na naszą nową dwójkę z przodu, jeszcze trochę mi materiału genetycznego zostało po sprowadzeniu ich, więc chcę go do końca opróżnić
.
Na młodych nie liczę za bardzo, bo raczej pewne jest, że żaden młody wilk nie dołączy do kadry na przyszly sezon, a zostaną powypożyczani. Isla oraz Pepe to dwoje piłkarzy na których zwrócę uwagę ze względu na plotki transferowe łączące nas z ,,Boltem'' Parmy. Jeśli Pepe zdoła wrócic do formy z przed 2 lat lub Isla, Biabany będzie zbędny, w innym przypadku, trzeba będzie zrobić roszadę na prawej stronie również, nie zapominająć o deficycie na lewej.
Co do tego turnieju, nie ukrywam, że będę oglądał go ze względu na naszą nową dwójkę z przodu, jeszcze trochę mi materiału genetycznego zostało po sprowadzeniu ich, więc chcę go do końca opróżnić

Na młodych nie liczę za bardzo, bo raczej pewne jest, że żaden młody wilk nie dołączy do kadry na przyszly sezon, a zostaną powypożyczani. Isla oraz Pepe to dwoje piłkarzy na których zwrócę uwagę ze względu na plotki transferowe łączące nas z ,,Boltem'' Parmy. Jeśli Pepe zdoła wrócic do formy z przed 2 lat lub Isla, Biabany będzie zbędny, w innym przypadku, trzeba będzie zrobić roszadę na prawej stronie również, nie zapominająć o deficycie na lewej.

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
http://livefootball.ws/12213-milan-juventus.html
Z Milanem będzie u ruskich. Z Sassuolo nie widzę, ale może jestem ślepy, albo będzie na tym samym kanale.
Z Milanem będzie u ruskich. Z Sassuolo nie widzę, ale może jestem ślepy, albo będzie na tym samym kanale.
- jarmel
- Redaktor
Pewnie cały turniej będzie na tym samym kanale, głupotą moim zdaniem byłoby dzielenie tego na osobne "mecze".Marat87 pisze:http://livefootball.ws/12213-milan-juventus.html
#AllegriOut
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To by wiele wyjaśniało w kontekście planów niejakiego Mazzarriego i brak Interu w tegorocznym turnieju. Spryciarze nie chcieli ryzykować, że mogliby dziś wygrać pierwsze i ostatnie trofeum w tym sezonie. A tak... Nie wygrają żadnegoRobaku pisze:Czy to ten turniej, w którym zwyciezca prawie nigdy nie zostaje mistrzem wloch?

- pogrzebacz
- Juventino
Polecam stronkę http://sportnazywo.tv posiada chyba najwięcej linków do wszystkich meczów. Do dzisiejszego również całkiem sporo.