Mercato (2012-2014)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mamy pierwsze słowa Teveza jako piłkarza Juve!
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=145809
Ogólnie rzecz biorąc Tevez wypowiedział się póki co bardzo krótko, więcej na konferencji prasowej. Jest bardzo szczęśliwy, usatysfakcjonowany i zapytany przez dziennikarza potwierdził, że to Juventus chciał go bardziej niż Milan.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=145809
Ogólnie rzecz biorąc Tevez wypowiedział się póki co bardzo krótko, więcej na konferencji prasowej. Jest bardzo szczęśliwy, usatysfakcjonowany i zapytany przez dziennikarza potwierdził, że to Juventus chciał go bardziej niż Milan.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ktoś mu chyba podrzucał linki z JP.blackadder pisze:ale czuł już chyba coraz intensywniejszy zapach benzyny i słyszał po nocach dźwięki ostrzonych wideł.
Teraz Tevez, jeśli tą bombą okaże się Lewandowski w Turynie, to nie starczy chusteczek. Popłakałbym się ze szczęścia.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 20:25 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackadder
- Juventino
Ta, płakał. Ciekawe ile faktycznie mamy na to okienko. Jeśli już uderzamy w sterę marzeń, to ja chcę Jacksona Martineza.Mehehehe pisze: Teraz Tevez, jeśli tą bombą okaże się Lewandowski w Turynie, to nie starczy chusteczek. Popłakałbym się ze szczęścia.

- Lucas87
- Juventino
Numer 10 dla Carlosa idealny.
Myślę, że sam Alex nie miałby nic przeciwko temu.
Wierzę, że nasz Apacz wytrzyma presję, oraz spełni wszystkie oczekiwania.
Wystarczy jeszcze jeden transfer- bocznego obrońcy i śmiem twierdzić, że będziemy dysponowali najmocniejszą ekipą od 2006 roku
Myślę, że sam Alex nie miałby nic przeciwko temu.
Wierzę, że nasz Apacz wytrzyma presję, oraz spełni wszystkie oczekiwania.
Wystarczy jeszcze jeden transfer- bocznego obrońcy i śmiem twierdzić, że będziemy dysponowali najmocniejszą ekipą od 2006 roku

- Mateuszello
- Juventino
OGARNIJCIE JUVESTORE
Tevez będzie grał z numerem 10. To już pewne! :roll:
SiFieSu, mrozzi, Brutalo, prosze bardzo:
http://oi41.tinypic.com/2mcha45.jpg

SiFieSu, mrozzi, Brutalo, prosze bardzo:
http://oi41.tinypic.com/2mcha45.jpg
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 20:57 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 2 razy.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przecież na liście piłkarzy nie ma jeszcze ani Teveza, ani numeru 10.Mateuszello pisze:OGARNIJCIE JUVESTORE

- Brutalo
- Juventino
sFieSu pisze:Nie wiem, nie umiem chyba chodzić po JuveStore, bo nie mogę nigdzie znaleźć na liście Teveza i ogólnie numeru 10.Mateuszello pisze:OGARNIJCIE JUVESTORE

Llorente, Tevez, Ogbonna i Kolarov ? Siny bym był, a fapał, fapaaał...
----
Cytat za Calciobar:
"Carlos Tevez niczym papież pozdrawia z balkonu fanów Juve wymachując koszulką z numerem "10". No właśnie, możemy więc założyć, że właśnie z dychą na plecach występował będzie Argentyńczyk. Niby fajnie, numer prestiżowy, najlepszy marketingowo, pokazujący jakie nadzieje wiąże z Tevezem Stara Dama. Ale gdzieś tam z tyłu głowy, pewnie się mylę, kołacze mi myśl o podwójnej satysfakcji, jaką Andrea Agnelli musiał mieć, gdy przekazywał przybyszowi z Manchesteru ten trykot. Mały kamyczek, mała złośliwość w kierunku Alessandro Del Piero? Kto wie. Młody Agnelli to ktoś, dla kogo Juventus to absolut, sens życia i w związku z tym nikt nigdy nie może być ważniejszy od klubu. Nigdy nie potrafiłem oprzeć się wrażeniu, że sposób w jaki pożegnano Del Piero miał wszystkim, w tym samemu piłkarzowi, pokazać i przypomnieć tę myśl. Szkoda, że Andrea Agnelli nie ma klasy jaką reprezentowali członkowie jego rodziny, którzy niegdyś rządzili potentatem z Turynu."
Coś w tym jest. Ja nigdy nie zapomnę Agnelliemu sposobu, w jaki Alex został pożegnany. Doceniam plusy, ale to zawsze będzie minusem.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 21:08 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved1983
- Juventino
nie przesadzajmy z krytyka 10tki dla Teveza. Pogba gra z 6, wcześniej bodajże GROSSO, a to numer Scirei!
piękny początek okienka, na przekór niedowiarkom. mieliśmy czekać do końca sierpnia na wyrób borriellopodobny a dostaliśmy Apacza, prawie za darmo
piękny początek okienka, na przekór niedowiarkom. mieliśmy czekać do końca sierpnia na wyrób borriellopodobny a dostaliśmy Apacza, prawie za darmo

- Patrol
- Juventino
Wielki plus dla Marotty. Ciekaw jestem dokładnej ceny Teveza, niektóre źródła pisały o kwocie 9 mln + 2 bonusu, inne zaś o 11 mln z 4-5 milionowymi bonusami.
Numer, jak numer. Wcześniej ktoś wspomniał o tym, że ważniejszy jest przód na koszulce, z czym się w zupełności zgadzam
. Lepiej Carlitos niż Seba, który zawodzi jak mało kto.
Czekam jeszcze na zaklepanie Ogbonny, a potem liczę na jakiegoś skrzydłowego, bo tam było sporo braków w poprzednim sezonie. Marzy mi się Nani, o którym ostatnio ucichło, oczywiście w kontekście plotek, bo o boiskowych poczynaniach Portugalczyka nie słyszałem od bardzo dawna. Transfer Jojo, szczególnie po przyjściu Teveza, jest w sferze marzeń.
Numer, jak numer. Wcześniej ktoś wspomniał o tym, że ważniejszy jest przód na koszulce, z czym się w zupełności zgadzam

Czekam jeszcze na zaklepanie Ogbonny, a potem liczę na jakiegoś skrzydłowego, bo tam było sporo braków w poprzednim sezonie. Marzy mi się Nani, o którym ostatnio ucichło, oczywiście w kontekście plotek, bo o boiskowych poczynaniach Portugalczyka nie słyszałem od bardzo dawna. Transfer Jojo, szczególnie po przyjściu Teveza, jest w sferze marzeń.