Mercato (2012-2014)
- @D@$
- Juventino
Nie wiem ile dostanie ostatecznie Tevez, ale naprawdę nie widać na oko, że Włoch zarabiałby co najmniej 2-3 razy mniej niż reprezentant Argentyny? Jakby dostawał w MC np. koło 3 mln rocznie to tak łatwo by nie poszło, chętnych byłoby zdecydowanie więcej a i Manchester miałby łatwiejszą pozycję negocjacyjną, bo nie mieliby takiego ciśnienia by pozbyć się tak wysokiego kontraktu.pumex pisze:Tak sobie teraz pomyślałem:
- Diamanti (30 lat, ligowa średniaczyna, Ligi Mistrzów niet, 24/26 [all gole/asysty w lidze]) - 10 baniek minimum.
- Tevez (29 lat, zwycięstwo w LM, 84/43 [all gole/asysty w lidze], ponad 60 występów w reprezentacji] - 9 baniek + bonusy
Tak, przypomnę, że Zlatan to przy okazji zdrajca megalomanwhite_wolv pisze:Tak mnie tylko jedno ciagle zastanawia.
Jak mowilo sie o powrocie Ibry to tyle bylo gadania w gazetach i na forum ze Ibra ze swoim charakterem moglby zburzyc cala harmonie i wspaniala rodzinna atmosfere w Juve. Ile to userow pisalo jaki ten Ibra krnabrny i niedobry...

W sumie to bardziej od tego czy zapłaci się 9, 12 czy 15 mln interesuje mnie wysokość jego kontraktu.
Jest różnica między "bad boys" typu Gattuso, Davids czy Vidal którzy zostawiają serducho na boisku przy wszystkich swoich wadach a typowymi świrami, ja bym nie wrzucał wszystkich z różnymi odpałami do jednego wora.Lypsky pisze:O tak, do końca świata kupujmy "grzecznych chłopców".
Ten Galliani to ma chyba jakąś mentalność Sampdorii 8)Bazyliszek pisze:Na stronie milanu jak rozswcieczeni kibice wyzywaja Gallianiego ze odpuscil Teveza a jak uslyszeli ze za marne 9 mln to placze jeszcze wieksze. A na stronie Interu to samo:-D
Nie bardzo rozumiem skąd nagle wychodzi temat Jojo, jak dla mnie szansa na niego była bardzo lipna a po zakupie Teveza jeszcze spadła. Chyba że mamy jakiś mega budżet na to mercato.
W sumie chyba główna wada przyjścia Carlosa jest taka, że pewnie i Igła teraz się oddala, ale Llorente+Tevez to całkiem przyjemniej wygląda. Ciekawe kto odejdzie z pozostałej czwórki napastników, każdego jakoś tam lubię, coś czuje że padnie na Quagliarellę, zobaczymy.
Jak dla mnie Abate jest cienki w defensywie, zwłaszcza jak na wizję Conte. Poza tym mimo wszystko przykro byłoby oglądać Matriego w czerwono-czarnych pasach...Murzin pisze:Wymiana Matri - Abate jak dla mnie byłaby dobra. Byłby dobrym zmiennikiem Lichta, jeśli Isla dalej grałby tak tragicznie.
Zgrabnie ominąłeś Amauriego, dalej jesteś jego fanem?deszczowy pisze:Ostatnimi czasy przewinęły się przez nasz klub takie tuzy, jak Bendtner, Anelka (obecny), Borriello czy Iaquinta. Naprawdę uważasz, że na ich tle Tevez "nie robi furory"? Serio?

- Lypsky
- Juventino
Jak można podpisywać kontrakt przed przejściem testów medycznych? A jeśli okaże się, że ma problemy z uzębieniem, co wtedy? :>mrozzi pisze:19:05 -
Zawodnik ma podpisać kontrakt jeszcze dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 19:12 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli brać tylko pod uwagę umiejętności dlaczego nie? Ale z drugiej strony jak już to 10 oddałbym Juveticovi pograłby w Juve pewnie dłużej aniżeli CarlitoLypsky pisze:Tevez ma dostać dychę :shock:

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 19:11 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ba. Potwierdza to nawet Sky. Ja jestem na nie, ale jeśli będzie grał na miarę tej 10, chętnie zmienię zdanie.Lypsky pisze:Tevez ma dostać dychę :shock: trąbią o tym wszystkie włoskie media od ss po lgds.
- Orkos
- Juventino
Nie straszcie...pierwsze co pomyślałem to o kontrakcie 10mln na sezon .... uffffff.mrozzi pisze:Ba. Potwierdza to nawet Sky. Ja jestem na nie, ale jeśli będzie grał na miarę tej 10, chętnie zmienię zdanie.Lypsky pisze:Tevez ma dostać dychę :shock: trąbią o tym wszystkie włoskie media od ss po lgds.
A co do numerku to nie wiem...on od dawien dawna ma ciągle 32 na koszulce.
- deszczowy
- Juventino
Cóż, to jego pozycja. Ale może na razie wstrzymajmy się od komentowania dziennikarskich spekulacji i poczekajmy, co powie sam Tevez?
- Mate.G
- Juventino
Jestem mega zadowolony z transferu Teveza. Zresztą pisałem tutaj jakiś tydzień temu, że powinniśmy na razie olać Jovetica, a Higuaina już całkiem i skupić się na Tevezie. Super, że Marotta i spóła załatwili Teveza. Teraz mamy czas. Jeśli kupimy jakiegoś lewego np Kolarova lub Coentrao będzie bardzo udane okienko, a jeśli dojdzie jeszcze Jovetic to już w ogóle miód, prawie jak w FIFE
tj:Tevez, LLorente, Fabio.Q, Giovinco, Jovetic
-Giovinco raczej jest nietykalny
-Fabio.Q Joker spoko tylko czy jego ego pozwoli mu na grzanie ławy przez długi czas
-Vucinic, jeśli będzie oferta a pewnie jakaś się pojawi to why not? Za rok już będzie ciężej sprzedać no i hajs by się nam zdał
-Matri pójdzie do lepszej części mediolanu tj Federica Nargi

Dla Teveza 32 przecież od dziecka gra z tym numerem

-Giovinco raczej jest nietykalny
-Fabio.Q Joker spoko tylko czy jego ego pozwoli mu na grzanie ławy przez długi czas
-Vucinic, jeśli będzie oferta a pewnie jakaś się pojawi to why not? Za rok już będzie ciężej sprzedać no i hajs by się nam zdał
-Matri pójdzie do lepszej części mediolanu tj Federica Nargi

Dla Teveza 32 przecież od dziecka gra z tym numerem

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 19:15 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
No dokładnie ... https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7753_n.jpg
Wolałbym to dać Vidalowi który juz w jakiś sposób zapisał sie w historie Juve, a nie Tevezowi który nie zagrał ani jednego meczu u nas..
Wolałbym to dać Vidalowi który juz w jakiś sposób zapisał sie w historie Juve, a nie Tevezowi który nie zagrał ani jednego meczu u nas..