Mercato (2012-2014)
- PlanetJuve
- Juventino
Real ma skupić się na Bale, a w ataku mają straszyć CR7, Banezma i dwaj wychowankowie: Morata i Jese R.Orkos pisze:Pewnie Real rzuca wszystkie siły na Suareza. Może coś z tego jednak będzie? Kto wie.Krystek pisze:Najnowsza informacja jest taka, że oprócz Milanu, także Real rezygnuje z Teveza. Marotta - nie spierz tego, tylko załatw już dzisiaj.
Oby szybko klepnac Teveza. Jutro po spotkaniu zarzadu atakować dalej.
- Lucas87
- Juventino
Oby najnowsze wiadomości okazały się prawdą.
Jeśli Ancelotti zechciałby Teveza, momentalnie sprawa byłaby załatwiona.
Więc lepiej niech nie czekają bo wyskoczy jakieś PSG lub Anży i krzyknie 20 baniek +8 baniek pensji i nie będziemy mieli najmniejszych szans.
Jeśli Ancelotti zechciałby Teveza, momentalnie sprawa byłaby załatwiona.
Więc lepiej niech nie czekają bo wyskoczy jakieś PSG lub Anży i krzyknie 20 baniek +8 baniek pensji i nie będziemy mieli najmniejszych szans.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Może dlatego, że Marotta zaoferował 8 mln w 5 ratach i pół karty Padoina, a Ci z City do tej pory się śmieją.... 

- Osgiliath
- Juventino
Przecież poleciał Marotta, więc wiesz:pumex pisze:Co oni w tej Anglii...? Jakąś nocną libację planują? Siedzą tam od 12:00, wieczór się zbliża, a konkretnych doniesień jak nie było, tak nie ma :doh:
City: zgadzamy się na 12 mln
Beppe: hmmm, dam 11 mln
City: nie, 12 mln
Beppe: no to może wypożyczenie za 3 mln z opcją wykupu za 9?
City: nie
Beppe: no dobra 11,5 mln...

- Vincitore
- Juventino
- PlanetJuve
- Juventino
Spotkanie podobno w Londynie i trzeba przelozyc spotkanie w sprawie Ogbonny, bo jeszcze kilka godzin tam beda :shock:
Marotta planuje podobno nalot na dzialaczy Arsenalu za to, ze interesuja sie Jo-jo i Igła. Ma im to wybic z głowy oferujac Matriego i Fabio za 30 mln
Marotta planuje podobno nalot na dzialaczy Arsenalu za to, ze interesuja sie Jo-jo i Igła. Ma im to wybic z głowy oferujac Matriego i Fabio za 30 mln
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Torino poinformowane telefonicznie, że trzeba przełożyć spotkanie w sprawie Ogbonny. Nasi pozostaną w Londynie jeszcze kilka godzin. Ponoć ciężkie negocjacje (wszystko opisane w newsie Di Marzio), ale porozumienie jak najbardziej prawdopodobne.
Swoją drogą - nikt tak naprawdę nie wie, gdzie strony się spotkały, ale samo spotkanie miało się zacząć dopiero niedawno.
Swoją drogą - nikt tak naprawdę nie wie, gdzie strony się spotkały, ale samo spotkanie miało się zacząć dopiero niedawno.
- Bruce Badura
- Juventino
To jak już są w Manchesterze, niech zapytają się czy Groszek nie jest przypadkiem na sprzedaż!
- pumex
- Juventino
Jeśli nikt nie wie gdzie oni są, to w jaki sposób wiedzą, jaki jest przebieg rozmów?mrozzi pisze:Swoją drogą - nikt tak naprawdę nie wie, gdzie strony się spotkały, ale samo spotkanie miało się zacząć dopiero niedawno.
Gdy na studiach liznąłem ciut teorii z technik negocjacyjnych i dowiedziałem się, że pertraktacje niektórzy zaczynają nawet od 30% wymaganej ceny, to pomyślałem sobie, że ja od razu bym wyszedł, jeśli ktoś na wejściu robiłby ze mnie wała. Nie wytrzymałbym i parsknąłbym śmiechem, jeśli przysłuchiwałbym się scenariuszowi pisanemu przez SKY, serio. Komicznie to musi wyglądać:
Soriano: chcemy 20 baniek
Marotta: daję 7
pumex zza ściany: buhehe LOL... oj, sorry, mnie tu nie ma.

Ponoć są w Londynie, a nie ManchesterzeBruce Badura pisze:To jak już są w Manchesterze, niech zapytają się czy Groszek nie jest przypadkiem na sprzedaż!
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 19:03 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Lucas87
- Juventino
Jakby ściągnęli Teveza i Kolarova, przy okazji wciskając im Melo to byłoby MISTRZOSTWO GALAKTYKI :roll:
Już jeden dzień był taki, że w ciągu paru godzin miałobyć porozumienie i transfer. Zatem lepiej się nie nastawiać.
Już jeden dzień był taki, że w ciągu paru godzin miałobyć porozumienie i transfer. Zatem lepiej się nie nastawiać.
- francois
- Juventino
Mnie bardziej dziwi skąd się takie doniesienia wzięły? Telefony w Juve są na podsłuchu? Czy Marotta pochwalił się "rozmawiałem z City przez telefon, naprawdę pogadane chłopaki"?pumex pisze:Co oni w tej Anglii...? Jakąś nocną libację planują? Siedzą tam od 12:00, wieczór się zbliża, a konkretnych doniesień jak nie było, tak nie ma :doh:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Też mnie to zawsze bawiło, że nikt tak naprawdę nic nie wie, konspiracja, a i tak dziennikarze jakoś te informacje pozyskują. Skąd niby mieliby wiedzieć, ile rzeczywiście zaoferował Marotta (wiadomo tylko tyle, że mało
) i jak to wszystko przebiega? :rotfl:
Jak już tam siedzą tyle czasu, niech lepiej nie wracają z pustymi rękoma.
Jak już tam siedzą tyle czasu, niech lepiej nie wracają z pustymi rękoma.
- Vincitore
- Juventino
Myślę, że świat dziennikarzy sportowych, zwłaszcza we Włoszech, gdzie krętactwo i cwaniactwo stoi na kosmicznym poziomie, jest dla nas nawet niewyobrażalny. Ja jestem w stanie spokojnie uwierzyć w te wszystkie donisienia, aczkolwiek tak jak bodajże wspomniał Lypsky - skuteczność Di Marzio ostatnimi czasy drastycznie spadła (chociaż nadal jest to największy pener w Italii pod tym względem).
A Marotta to też niezły kozak z tymi 7 melonami na wstępie
A Marotta to też niezły kozak z tymi 7 melonami na wstępie

- bendzamin
- Redaktor
Według Sky Sport, nie próbujemy nawet rozmawiać o Kolarovie, bo nie szukamy lewego wahadłowego, a on swoje kosztuje i dużo zarabia. O Melo w kontekście MC od jakiegoś czasu nie ma mowy.Lucas87 pisze:Jakby ściągnęli Teveza i Kolarova, przy okazji wciskając im Melo to byłoby MISTRZOSTWO GALAKTYKI :roll:
Najnowsze w miarę wiarygodne info ws. Teveza to takie, że my dajemy 10, a City chce 15 i może się skończyć na 12 + bonusy. Pytanie, czy Marotta się szarpnie dziś na dorzucenie tej kwoty. Może mu to przyjść dość ciężko, w końcu nie negocjuje transferu żadnego Włocha z Atalanty czy innego Cagliari...