Serie A: Mercato 2013
- bendzamin
- Redaktor
No właśnie, agent FIFA. Nie wiem, dlaczego niektórym się wydaje, że w jakikolwiek sposób podnosi to wiarygodność plotki. Jakby zebrać wszystkie mądrości wypowiadane przez tych magików w ciągu jednego okienka, wyszłaby całkiem fajna powieść sci-fi.Paweljuve2006 pisze:http://www.pilka.pl/agent-fifa-cavani-p ... iorentinie
Nie wiem na ile wierzyc tym doniesienia ale w koncu to agent Fifa..
Tak czy inaczej, możliwe że Suarez trafi do RM, a Cavani do CFC. Luis ostatnio często wypowiada się na temat Królewskich dając pewne znaki, czym wywołuje pieczenie końcowego odcinka przewodu pokarmowego u kibiców de reds.
- Lucas87
- Juventino
Mnie również ewentualny transfer Gomeza do Fiorentiny od początku dziwnie wyglądał...
Jeśli chodzi o Juventus, nie można poświęcać uwagi zawodnikowi, tylko dlatego żeby zrobić na złość Fiołkom (9-tkę już posiadamy).
Moim zdaniem najlepiej Mario zrobiłby zostajać w Bayernie
Jeśli chodzi o Juventus, nie można poświęcać uwagi zawodnikowi, tylko dlatego żeby zrobić na złość Fiołkom (9-tkę już posiadamy).
Moim zdaniem najlepiej Mario zrobiłby zostajać w Bayernie

- juverm
- Juventino
http://www1.skysports.com/football/news ... Fiorentina
No proszę. Widać Fiorentina buduje sobie ławkę. Odpowiednie miejsce dla Ambrosiniego, tacy piłkarze nie powinni kończyć w klubach z dolnej połówki tabeli.
No proszę. Widać Fiorentina buduje sobie ławkę. Odpowiednie miejsce dla Ambrosiniego, tacy piłkarze nie powinni kończyć w klubach z dolnej połówki tabeli.

- grande amore
- Juventino
Duzy plus dla Violi. Pozyskuje bardzo doswiadczonego zawodnika, badz co badz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- francois
- Juventino
Wygląda na to, że Wszołek jednak w Sampdorii :shock:
O takiej możliwości było słychać już wcześniej, ale myślałem że to ploty. Ciekawe jaki tam mają scouting, skoro Wszołęk przez pół roku grał piach. Chyba że przeważyła forma z jesieni i karta w ręku.
O takiej możliwości było słychać już wcześniej, ale myślałem że to ploty. Ciekawe jaki tam mają scouting, skoro Wszołęk przez pół roku grał piach. Chyba że przeważyła forma z jesieni i karta w ręku.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- deszczowy
- Juventino
Gdzie to znalazłeś? Jakieś potwierdzenie można prosić?francois pisze:Wygląda na to, że Wszołek jednak w Sampdorii :shock:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Na jego oficjalnym fanpeag'u facebookowym jest taka informacja.deszczowy pisze:Gdzie to znalazłeś? Jakieś potwierdzenie można prosić?francois pisze:Wygląda na to, że Wszołek jednak w Sampdorii :shock:
https://www.facebook.com/WszolekPawel?fref=ts
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
No to wychodzi na to, że Stanowski wie lepiej od Wszołka, gdzie Wszołek trafi i co podpisałzoff pisze:Boski Stano mówi, że Wszołek ma dwie oferty bardzo dobre, i nie jest jeszcze przesądzone gdzie trafi.
- Robaku
- Juventino
No jesli chodzi o Stanowskiego to pewnie ma iestety racje. Mysle, ze Wsxolek chce bardzo do Genui i chetnie cos by podpisal, ale pewnie bez managera Kolakowskiego notabene prawdopodobnie znajomego Stanowskiego i od niego weszlo ma te info. Pewnie wszolek chetnie by przejal prowizje managera i stad wychodza takie rzeczy. wszolek mowi, ze idzie do Sampy bo sie mozliwe, ze ustnie pogadal sie z nimi dogadal i teraz probuja jakas obejsc Kolakowskiego. Nie wiem jak to sie skonczy, ale chetnie zobacze kolejnego Polaka w serie A, a poza tym wieksza ilosc pomocnikow moze oznaczac jakies ruchy w obszarze odejscia .
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ja wiem, że Stanowski ma info z pierwszej ręki, bo się kumpluje z paroma agentami (z tymi co się nie kumpluje, ich obsmarowuje na Weszło, jak Kucharskiego) ale to prześmiesznie wygląda jak zawodnik mówi "Sampa!" a jakiś dziennikarzyna "nie, nie, nie, Wszołek nawet nie wie, że jeszcze nie Sampa" 

- wagner
- Juventino
Piłkarze PSV po takich cenach schodzą, nie ma co się dziwić. Chyba w ostatnich latach to najdroższy to tam był Robben, rok.. 2004? 18 Oiro? dobrze pamiętam ?francois pisze:A Mertens oficjalnie w Napoli. 9.5 mln euro za tego piłkarza to raczej niewygórowana kwota.