Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 19:19

Lucas87 pisze:Właśnie nie należy traktować Teveza jako alternatywy dla JoJo ani na odwrót. Dwóch niezwykle kreatywnych graczy plus Llorente na szpicy dawałoby podstawy do myślenia o rywalizacji z najlepszymi :happy: Ale pomimo to uważam, że gdyby doszło do transferu Carlosa za pomocą Melo to byłoby istne mistrzostwo :bravo: .
Szczegolnie z Lorente na szpicy to już widzę strach przeciwników :dance:

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 19:32

@Zdun

Llorente z formą z tamtego sezonu, (kiedy mógł grać) to czemu nie?! Przecież mając wsparcie w Tevezie czy Joveticu (najepiej obydwu) mógłby ponownie stac się bardzo groźny dla najlepszych.

Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 19:34

A co do Igły i jego chęci gry u nas :D
news z kanonierzy.com pisze:Gonzalo Higuain, który łączony jest z przenosinami do Arsenalu, postanowił skomentować te spekulacje transferowe. Argentyńczyk powiedział, że bardzo chętnie trafiłby na Emirates Stadium.

Higuain oświadczył, że latem na pewno zmieni klub. Jego usługami poważnie zainteresowany jest również Juventus.

- Wpłynęło już kilka ofert i mam nadzieję, że Real przystanie na tę najlepszą, zarówno dla mnie, jak i dla klubu – powiedział 25-letni napastnik.

- Arsenal? Ten kierunek mi odpowiada. Nadal jestem młody i mam swoje cele. Istnieje wiele możliwości. Chcę trafić do takiej ligi, która będzie stanowiła dla mnie wyzwanie.
:) Beppe, lepiej się śpiesz bo jak to schrzanisz to nic już chyba nie usprawiedliwi tej wtopy... Z drugiej jednak strony skoro ma swoje cele to Arsenal powinien z miejsca odpadać? :think:

:plflag: :juveflag: :plflag:
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:25

Lucas87 pisze:@Zdun

Llorente z formą z tamtego sezonu, (kiedy mógł grać) to czemu nie?! Przecież mając wsparcie w Tevezie czy Joveticu (najepiej obydwu) mógłby ponownie stac się bardzo groźny dla najlepszych.
No tak ale dla mnie to tak samo mozna mowić np o Giovinco z tamtego sezonu ;p Higuain Higuain Higuain ewentualnie Liuboja :dance:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:33

Zdun pisze:
Lucas87 pisze:Właśnie nie należy traktować Teveza jako alternatywy dla JoJo ani na odwrót. Dwóch niezwykle kreatywnych graczy plus Llorente na szpicy dawałoby podstawy do myślenia o rywalizacji z najlepszymi :happy: Ale pomimo to uważam, że gdyby doszło do transferu Carlosa za pomocą Melo to byłoby istne mistrzostwo :bravo: .
Nie rozumiem takich słów, biorąc pod uwagę fakt, że obecnie a naszym ataku zapyla Matri. Lloente jeszcze nie zagrał meczu, a tu już jakieś żarty z niego. Dobry jesteś :ok:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:44

fazzi pisze:
Zdun pisze:
Nie rozumiem takich słów, biorąc pod uwagę fakt, że obecnie a naszym ataku zapyla Matri. Lloente jeszcze nie zagrał meczu, a tu już jakieś żarty z niego. Dobry jesteś :ok:
Wiem ze jestem dobry dziewczyna mi to mówi ;)
No jak myslisz ze Liorente będzie naszym zbawcą to po co kazdy fan juve napala sie na Higuaina Teveza lub Jo ? hehe nie dobry jesteś.

juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:48

Sprzedajmy w końcu kogoś ;/ chyba że zbieramy Jakinty.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:48

Zdun pisze:Wiem ze jestem dobry dziewczyna mi to mówi ;)
Gdyby nie rok rejestracji na forum, to wziąłbym Cię za typowego gimbusa. I nie tylko na podstawie tego jednego tekstu. :whistle:
Zdun pisze:No jak myslisz ze Lorente będzie naszym zbawcą to po co kazdy fan juve napala sie na Higuaina Teveza lub Jo ? hehe nie dobry jesteś.

High five! Może od razu wystawmy go na listę transferową, skoro to taki niewypał.

Obrazek
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 20:51

Kłamie.
Zdun pisze:No jak myslisz ze Liorente będzie naszym zbawcą to po co kazdy fan juve napala sie na Higuaina Teveza lub Jo ?
Bo będziemy grali dwójką napastników i Llorente potrzebuje partnera w ataku? I nie każdy fan Juve napala się na wymienioną trójkę. Wolałbym Chicharito, Eriksena lub Fellainiego. A najbardziej Kuna Aguero <3.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:00

jackop pisze:
Kłamie.
Zdun pisze:No jak myslisz ze Liorente będzie naszym zbawcą to po co kazdy fan juve napala sie na Higuaina Teveza lub Jo ?
Bo będziemy grali dwójką napastników i Llorente potrzebuje partnera w ataku? I nie każdy fan Juve napala się na wymienioną trójkę. Wolałbym Chicharito, Eriksena lub Fellainiego. A najbardziej Kuna Aguero <3.

Jakbyś choć trochę ogarniał wiedziałbyś ze Liorente bedzie tylko rezerwowym ;)
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2013, 21:11 przez Zdun, łącznie zmieniany 2 razy.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:02

pablo1503 pisze:
Gdyby nie rok rejestracji na forum, to wziąłbym Cię za typowego gimbusa. I nie tylko na podstawie tego jednego tekstu. :whistle:
Zdun pisze:No jak myslisz ze Lorente będzie naszym zbawcą to po co kazdy fan juve napala sie na Higuaina Teveza lub Jo ? hehe nie dobry jesteś.

High five! Może od razu wystawmy go na listę transferową, skoro to taki niewypał.
Mam 12 lat takze wybacz jak moje teksty gimbusowe Cie denerwują :oops:

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:02

To jest już nas dwóch którym mówi to samo :prochno:
pablo1503 pisze:
Może założył konto w wieku lat pięciu? :think:

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:10

Antek666 pisze:Może założył konto w wieku lat pięciu? :think:
Gacie odziedziczył po tacie, a konto i dziewczynę po bracie. Przechodzone to to, ale nie wypada się nie pochwalić.
Zdun pisze:Jakbyś choć trochę ogarniał wiedziałbyś ze Liorente bedzie tylko rezerwowym ;)
Ogarnij lepiej pisownie nazwiska naszego nowego napastnika, który będzie grał w podstawie. Z resztą, ty wiesz co znaczy ogarniać.
Zdun pisze:Hehe nie ta liga kolego ;)
Racja. Jak znam Antka, to nie startuje on do okręgówki.

Mam nadzieję, że nie uda się pozyskać Joveticia.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:14

Mentalność 15 latka można mieć w dowolnym wieku :whistle:

Rola Llorente w dużej mierze zależała będzie od pozostałych wzmocnień. Istnieje też ryzyko, że Beppe stwierdzi:
"Po co nam Higuain, po co się starać, przecież mamy Llorente!"
I odpuści walkę o Argentyńczyka.

Tevez? Może kiedyś, obecnie nie potrzebujemy eksperymentów w ataku, tylko dość pewnych wzmocnień. Carlos jest zbyt niestabilny jak na nasze obecne potrzeby.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2013, 21:14

jackop pisze:
Antek666 pisze:Może założył konto w wieku lat pięciu? :think:
Gacie odziedziczył po tacie, a konto i dziewczynę po bracie. Przechodzone to to, ale nie wypada się nie pochwalić.
Zdun pisze:Jakbyś choć trochę ogarniał wiedziałbyś ze Liorente bedzie tylko rezerwowym ;)
Ogarnij lepiej pisownie nazwiska naszego nowego napastnika, który będzie grał w podstawie. Z resztą, ty wiesz co znaczy ogarniać.

Mam nadzieję, że nie uda się pozyskać Joveticia.
hohoh piekny tekst pewnie mamusia nauczyla :think:

Zablokowany