Mercato (2012-2014)
- Dybala 4ever
- Juventino
Ewerthon spokojnieewerthon pisze:Gdyby go brała Roma, inter czy jakiś rosyjski klub, to nie zwróciłbym na to uwagi. Jednak wziął go Milan, a ich polityka stawiania na ciekawych zawodników za niewygórowane kwoty zaczęła przynosić rezultaty. Milan po prostu może mieć teraz nosa i kto wie, czy nie będziemy sobie pluć w brodę, że nie postawiliśmy na niego. Chociaż z drugiej strony w środku pomocy mamy komplet i zwyczajnie nie byłoby tutaj dla niego miejsca. Czas pokaże co z niego wyrośnie, ja go na razie nie skreślam.Sila Spokoju pisze:Milan właśnie nas uratował od Poliego![]()
![]()
![]()

- ewerthon
- Juventino
Zapata, Montolivo, Muntari, Constant, Niang - to transfery z zeszłego okienka, które można uznać za udane. Pazziniego też można dołożyć, strzelił sporo goli, a jeszcze przy tym pozbyli się dziecinnego Cassano. Przy ogromnych stratach jakich Milan doznał w zeszłym roku, ci zawodnicy wykonali wspaniałą pracę.pan Zambrotta pisze:w którym momencie ?ewerthon pisze:Jednak wziął go Milan, a ich polityka stawiania na ciekawych zawodników za niewygórowane kwoty zaczęła przynosić rezultaty.
- Lucas87
- Juventino
Ja lubie Gomeza, ale skoro jest już Llorente to nie wiem czy takie coś byłoby dobrym pomysłem...Może Jovetic-Llorente-Tevez, bo każdy z nich innej postury, każdy wniósłby do gry coś innego. Gdyby ostatniemu z wymienionych zależało bardziej na trofeach jak na kasie uważam, że wówczas takie trio świetnie mogłoby się uzupełniać
. Pytanie czy jest szansa na prawidłowe przeprowadzenie transferu Melo do MC i czy istnieje możliwość dojścia do consensusu w sprawie zarobków Teveza.
Higuain też za czapkę gruszek się nie zgodzi grać. A swoją drogą niechciałbym żeby Gomez grał przeciwko Juve w Seria A w jakimś innym zespole.

- wagner
- Juventino
ilość zepsutych sytuacji 100% przez Gomeza = ilości zepsutych setek przez Quagliarelle, Matriego, Vucinica, Giovinco razem wziętychdeszczowy pisze:Gomez w formie byłby jednym z lepszych napastników Serie A. Rzekłem.

Ja osobiście go nie widzę u nas, mamy już Llorente, 2x taki sam typ piłkarza "9" nam nie potrzeba najzwyczajniej. + Do tego nie wiadomo jak wysokie zarobki które za pewnie ma w Bayernie. Ale chciałbym żeby ten zawodnik trafił do Serie A, lidze potrzeba dobrych zawodników, nam a może przede wszystkim naszym konkurentom.
z takim myśleniem to liga francuska i portugalska nas wyprzedzą w rankingach :doh: nie ma to jak zdobywać mistrza w słabej lidze , gratyLucas87 pisze:A swoją drogą niechciałbym żeby Gomez grał przeciwko Juve w Seria A w jakimś innym zespole.
- pan Zambrotta
- Juventino
ile oglądałeś meczów Milanu, czy oceniasz ich przez pryzmat zajęcia trzeciego miejsca w lidze, które wywalczyli rzutem na taśmę ? muntari, constant i niang ->nie mam pytańewerthon pisze:Zapata, Montolivo, Muntari, Constant, Niang - to transfery z zeszłego okienka, które można uznać za udane. Pazziniego też można dołożyć, strzelił sporo goli, a jeszcze przy tym pozbyli się dziecinnego Cassano. Przy ogromnych stratach jakich Milan doznał w zeszłym roku, ci zawodnicy wykonali wspaniałą pracę.

- ewerthon
- Juventino
Nie twój interes ile oglądałem i spowiadał się nie będę :-D . Rok temu z Milanu odeszli Nesta, Van Bommel, Seedorf, Aquilani, Gattuso i co najważniejsze Ibra oraz T.Silva. Wobec takiego zawirowania, nowi zawodnicy sprowadzeni przez Milan odwalili dobrą robotę. Muntari i Constant beee? Nie wiem czy razem kosztowali Milan 3 miliony euro i a tak dali drużynie więcej niż Bendtner, Isla i Giovinco.pan Zambrotta pisze: ile oglądałeś meczów Milanu, czy oceniasz ich przez pryzmat zajęcia trzeciego miejsca w lidze, które wywalczyli rzutem na taśmę ? muntari, constant i niang ->nie mam pytań
A to nie temat o mercato Milanu, tylko Juve. Także kończę offtop.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2013, 15:14 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ależ tutaj wybrzydza się na napastników. Higuain ponad 120 goli w Realu Madryt - pieprzy za dużo setek. Gomez - 75 bramek w Bayernie na nieco ponad 120 występów - pieprzy jeszcze więcej setek.
A to wszystko na forum drużyny, która gra w lidze gdzie czołowymi strzelcami są emeryt Di Natale, Denis i Osvaldo
A to wszystko na forum drużyny, która gra w lidze gdzie czołowymi strzelcami są emeryt Di Natale, Denis i Osvaldo

- Dybala 4ever
- Juventino
All Bundy idealnie to ująłeśOuh_yeah pisze:Ależ tutaj wybrzydza się na napastników. Higuain ponad 120 goli w Realu Madryt - pieprzy za dużo setek. Gomez - 75 bramek w Bayernie na nieco ponad 120 występów - pieprzy jeszcze więcej setek.

Szczególnie jesienią, gdy bardzo dobre mecze przeplatał bardzo słabymi. Claudio trzymał wtedy w każdym meczu dobry równy poziom. Pisałem już z resztą o pierwszym meczu z Chelsea i podaniach Vidala.mateelv pisze:Vidal bez formy zjada go [Marchisio] na śniadanie,
- Łukasz
- Juventino
Przecież to dokładnie ten sam typ napastnika co Ll. Na co komu drugi taki?deszczowy pisze:Gomez w formie byłby jednym z lepszych napastników Serie A. Rzekłem.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Higuain to jest masakrator, wolałbym jego nawet niż Joveticia, niestety najprawdopodobniej go nie kupimy. Ciekaw jestem dlaczego nie interesujemy się jakimiś skrzydłowymi, przecież Asa, Licht to nie są skrzydłowi a to oni biegali na skrzydłach u nas i widać było jak na dłoni, zwłaszcza w meczu z Bayernem, że potrzebujemy na tej pozycji kogoś trzy poziomy wyżej od tych panów.
- baka
- Juventino
Gość na ławę za 30 mln euro ?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
FA - PAŁ - BYM. Gość wciąga nosem Hernanesa i Cuadrado razem wziętych. Obecnie najlepszy wysoki środkowy pomocnik na świecie. Panie, jaka ławka???!!! Chyba, że chodzi o posadzenie na niej Pirlo i to z miejsca, wtedy oki. Tre zamiast Re w postaci Marouane'a i mam gdzieś kto będzie grał na bokach
Fajna plota.
Co do Chicharito to...
FA - PAŁ - BYM.
... bo Meksykanin to mój ulubiony napastnik z PL zaraz po Kunie <3 Aguero. Nuovo Inzaghi.
Jeśli próba kupna Javiera uzależniona jest od niepowodzenia w sprawie JoJo to błagam, Della Vale, nie sprzedawaj nam go !!!!!!!!!11111oneoneoneoneoneone

Co do Chicharito to...
FA - PAŁ - BYM.
... bo Meksykanin to mój ulubiony napastnik z PL zaraz po Kunie <3 Aguero. Nuovo Inzaghi.
Jeśli próba kupna Javiera uzależniona jest od niepowodzenia w sprawie JoJo to błagam, Della Vale, nie sprzedawaj nam go !!!!!!!!!11111oneoneoneoneoneone

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!