Serie A 12/13 (38): Sampdoria 3-2 JUVENTUS
- Simi
- Qualità Juventino
Mnie się wydaje żę lekko go mógł pociągnąć, chociaż też Icardi troche dodał od Siebie.wojczech7 pisze:Być może to wina transmisji, ale może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodziło z tym karnym? Ściągał go za rękę, czy jak?
- Myzarel
- Juventino
Mam arabski komentarz więc nie wiem osochosi ale odnoszę wrażenie że sędzia pomylił rękę piłkarza Sampy z ręką Giorgio 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- pumex
- Juventino
Po prostu spodenki mamy czarne, niepierwszy raz w tym sezonie. O Padoinie na boisku przypomniałem sobie w 36-tej minucie, gdy realizator przez przypadek przybliżył jego facjatę. Lipa u niego. Giovinco niech już powędruje na ławeczkę, wtedy z większą radością będę oglądał resztę meczu. Isla niestety nie przekonuje, a patrząc po karnym dla Sampy sędzia to niezły czub.squinter pisze:Gramy w nowych strojach yyy czy mi sie tylko wydaje? :o

- wojczech7
- Juventino
Jak go trzymał za rękę to wporzo. W pierwszej chwili myślałem, że odgwizdał tzw. "stołek", co byłoby absurdalne dosyć...Simi pisze:Mnie się wydaje żę lekko go mógł pociągnąć, chociaż też Icardi troche dodał od Siebie.wojczech7 pisze:Być może to wina transmisji, ale może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodziło z tym karnym? Ściągał go za rękę, czy jak?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino
Ekstra. Setka Giaccheriniego, dwie setki Quagliarelli, pięćsetka (!) Padoina, 25 strzałów na bramkę, przegrana 2:3
W zasadzie nie mam pretensji do drużyny jako całości, bo grali nieźle i starali się ze wszystkich sił. Zawalił tłumok jeden z drugim nie wykorzystując okazji.
Isla walił kilogramy dośrodkowań, wszystkie jak jeden mąż fatalne. Lichtsteiner wchodzi, druga czy trzecia wrzutka i asysta. Yo!
Gervasoni odwalił wiochę w tym meczu. Szkoda.

Isla walił kilogramy dośrodkowań, wszystkie jak jeden mąż fatalne. Lichtsteiner wchodzi, druga czy trzecia wrzutka i asysta. Yo!
Gervasoni odwalił wiochę w tym meczu. Szkoda.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013, 22:41 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Cabrini_idol
- Juventino
Wstyd.
Ale dobrze sie stalo to musi otworzyc oczy naszym działaczą co do naszych napastników. Skutecznosc 5 procentowa.
A no i przypomnialy mi sie zacne czasy pewnego trenera, za ktorego wrzucalismy hektokilogramami w pole karne. Oczywiscie bez skutku.
Ale dobrze sie stalo to musi otworzyc oczy naszym działaczą co do naszych napastników. Skutecznosc 5 procentowa.
A no i przypomnialy mi sie zacne czasy pewnego trenera, za ktorego wrzucalismy hektokilogramami w pole karne. Oczywiscie bez skutku.

- Padoin
- Juventino
Chyba 2:3 :roll:
Jak się ma takich wykańczających akcje to nie ma się czemu dziwić, poza tym w pewnych momentach brakowało zdecydowania w rozwiązaniu akcji, przynajmniej ja tak to odebrałem, co jeszcze można powiedzieć, słabe wrzutki Isli i brawo dla Padoina mimo zmarnowanej setki.
Jak się ma takich wykańczających akcje to nie ma się czemu dziwić, poza tym w pewnych momentach brakowało zdecydowania w rozwiązaniu akcji, przynajmniej ja tak to odebrałem, co jeszcze można powiedzieć, słabe wrzutki Isli i brawo dla Padoina mimo zmarnowanej setki.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
3:2pumex pisze:Ekstra. Setka Giaccheriniego, dwie setki Quagliarelli, pięćsetka (!) Padoina, 25 strzałów na bramkę, przegrana 1:3![]()

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W odbycie mam takie zakończenie sezonu. Frajerstwo 100%. Myślałem, że Conte ogarnie motywację ale... mamy z 6,7 do wywalenia. Poprawliśmy sobie zdecydowanie statystyki 
Oglądanie Juventusu po zdobyciu mistrza było prawdziwą męką. Takie coś nie przystoi mistrzom, szanujmy się, zwłaszcza kibiców.
Zmiana bramkarzy
Nie potrafimy strzelać goli, nie wiem czy warto kogoś z ataku zostawiać.
Jestem wkurzony, Sampa sobie z nas zadrwiła...

Oglądanie Juventusu po zdobyciu mistrza było prawdziwą męką. Takie coś nie przystoi mistrzom, szanujmy się, zwłaszcza kibiców.
Zmiana bramkarzy

Jestem wkurzony, Sampa sobie z nas zadrwiła...

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Można wyjść pobiegać, nawet połazić byle nie z kijkami, obejrzeć dobry film, może coś Scorsese - dobrze opowiada, albo jakiś serial - House'a albo Grę o Tron, byle zapomnieć o tym meczu. Szkoda nerwów.
Mimo, że był to mecz o wielką marchewkę, liczę na dodatkowy tydzień treningów.
Edit: albo może już nie warto, niech co poniektórzy się po prostu pójdą spakują spokojnie.
31!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mimo, że był to mecz o wielką marchewkę, liczę na dodatkowy tydzień treningów.
Edit: albo może już nie warto, niech co poniektórzy się po prostu pójdą spakują spokojnie.
31!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013, 22:46 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ogólnie rzecz biorąc kupa. Po wygraniu majstra nasi kompletnie odpuścili i w ogóle nie zależało im na zdobywaniu kolejnych punktów. Szkoda, bo po ostatnim spotkaniu sezonu pozostaje niesmak.
Ten sędzia to jakiś dramat. Niech się chłop zajmie jakąś inną dziedziną życia, bo karny i bramka Icardiego z pupy.
Ten sędzia to jakiś dramat. Niech się chłop zajmie jakąś inną dziedziną życia, bo karny i bramka Icardiego z pupy.
- deszczowy
- Juventino
Sampa w tym sezonie dwukrotnie lepsza od mistrza! :C