Wszystko o Interze
- Cabrini_idol
- Juventino
a gdzie miejsce dla Pana Pinokio ? poza rankingiem ?Dobry Mudżyn pisze:
BRANCA, na 2 miejscu jest STRAMACCIONI, na 3 PECH INTERU a dopiero na 4 pilkarze.
Czemu na 2 Strama? Bo mysle, ze z lepszym trenerem, Inter mimo wszystko bylby wyzej, ale notoryczne zmiany taktyki, brak pomyslunku, i autorytetu u niektorych zawodnikow jest bardzo znaczacym aspektem.

- Dobry Mudżyn
- Juventino
DokladnieCabrini_idol pisze:a gdzie miejsce dla Pana Pinokio ? poza rankingiem ?Dobry Mudżyn pisze:
BRANCA, na 2 miejscu jest STRAMACCIONI, na 3 PECH INTERU a dopiero na 4 pilkarze.
Czemu na 2 Strama? Bo mysle, ze z lepszym trenerem, Inter mimo wszystko bylby wyzej, ale notoryczne zmiany taktyki, brak pomyslunku, i autorytetu u niektorych zawodnikow jest bardzo znaczacym aspektem.
Żal mi go, ale nim gardzę, dlatego nie znalazlo sie dla niego miejsce w tym rankingu. On jest na samym szczycie gory lodowej, i wiadomo, ze posrednio jest winny wszystkiemu co zle z Interem, ale bezposrednio jednak nie. To inni odpowiadaja za te porazki

BESTER MANN, BESTEEER !

- Vimes
- Juventino
Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha
.

- juvemaroko
- Juventino
Beda jaja jesli Moratti zatridni ZemanaVimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha.

- Cabrini_idol
- Juventino
Takiego Comba nie przezyliby nasi Tifosi na stadionie, mieli by problem z kogo bardziej szydzic, czy skupic sie na pilkarzach internazionale czy na Panu Z.juvemaroko pisze:Beda jaja jesli Moratti zatridni ZemanaVimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2013, 19:38 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vimes
- Juventino
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jak to się uda to za rok będą walczyć o utrzymanie w lidze.Vimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- annihilator1988
- Juventino
przerwanie serii Conte.Vimes pisze:Największym sukcesem Stramaccioniego jak do tej pory jest (...)
Też mi nowośćOrkos pisze: Moratti chyba nie myśli

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- pumex
- Juventino
Vimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha.
Ani mnie to ziębi, ani grzeje, ale ciekawa sytuacja jest w Interze:Vimes pisze:Dzisiaj do listy kontuzjowanych dołączyli Cambiasso i Guarin
Castellazzi, Mbaye, Nagatomo, Mudinagyi, Gargano, Obi, Cambiasso, Guarin, Kuzmanovic, Palacio, Milito, Cassano - kontuzjowani. Grubo.

- Murzin
- Juventino
W Interze sytuacja podobna do tej naszej gdy zajmowaliśmy te nieszczęsne siódme miejsca. Też mieliśmy tak ogromne plagi kontuzji, że musieliśmy Paolucciego sprowadzić z Sieny żeby było czym grać. :lol:
Jak problemy to na całego ;p
Jak problemy to na całego ;p
- Szaq
- Juventino
Sytuacja w interze trochę przypomina mi naszą, kiedy zmienialiśmy niedoświadczonego Ferrarę (Zaccheroniego pomijam, bo on i tak był tylko na chwilę) na starego Del Neriego. Życzę im z całego serca osiągnięć co najmniej porównywalnych do naszych wyczynów z czasów Alojza.
- Brutalo
- Juventino
Rocchi strzelił bramkę w 82', żeby w 84 zostać zmienionym (jako jedyny napastnik) przez obrońcę. 1:0 z Parmą, trzeba bronić wyniku :lol: . Strama to jednak ma łep. Obrona Częstochowy i ciągłe machanie, żeby się cofnęli + dzieci skandujące nazwę tego klubu = idealny początek kacowej niedzieli. A o 20:45 :twisted:
- pumex
- Juventino
Zeman: Impossibile dire no all'Inter (zrozumie każdy)
Romans pomiędzy Interem i Zemanem kwitnie
Kurcze, ależ chciałbym zobaczyć go na ławce Nerazzurrich!
EDIT:
1) Dziś poszła fama, że Barcelona szykuje ofertę za Handanovicia w wysokości 30 baniek
2) Jeden z dyrektorów Interu - Marco Fassone zapowiedział dziś, że stadion dla gorszej części Mediolanu będzie gotowy najwcześniej w 2018 roku.
Romans pomiędzy Interem i Zemanem kwitnie
EDIT:
1) Dziś poszła fama, że Barcelona szykuje ofertę za Handanovicia w wysokości 30 baniek
2) Jeden z dyrektorów Interu - Marco Fassone zapowiedział dziś, że stadion dla gorszej części Mediolanu będzie gotowy najwcześniej w 2018 roku.

- pumex
- Juventino
Post pod postem dla lepszej widoczności 
Fassone potwierdził 5 nowych nabytków Interu: Diego Laxalt, Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Ruben Botta i Mauro Icardi.
Fajnie, przynajmniej ploty o Andreolim w Juve się skończą, bo były dla mnie niezmiernie irytujące.

Fassone potwierdził 5 nowych nabytków Interu: Diego Laxalt, Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Ruben Botta i Mauro Icardi.
Fajnie, przynajmniej ploty o Andreolim w Juve się skończą, bo były dla mnie niezmiernie irytujące.