Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 12:10

Dobry Mudżyn pisze:
BRANCA, na 2 miejscu jest STRAMACCIONI, na 3 PECH INTERU a dopiero na 4 pilkarze.
Czemu na 2 Strama? Bo mysle, ze z lepszym trenerem, Inter mimo wszystko bylby wyzej, ale notoryczne zmiany taktyki, brak pomyslunku, i autorytetu u niektorych zawodnikow jest bardzo znaczacym aspektem.
a gdzie miejsce dla Pana Pinokio ? poza rankingiem ? :prochno:

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 16:45

Cabrini_idol pisze:
Dobry Mudżyn pisze:
BRANCA, na 2 miejscu jest STRAMACCIONI, na 3 PECH INTERU a dopiero na 4 pilkarze.
Czemu na 2 Strama? Bo mysle, ze z lepszym trenerem, Inter mimo wszystko bylby wyzej, ale notoryczne zmiany taktyki, brak pomyslunku, i autorytetu u niektorych zawodnikow jest bardzo znaczacym aspektem.
a gdzie miejsce dla Pana Pinokio ? poza rankingiem ? :prochno:
Dokladnie :smile:
Żal mi go, ale nim gardzę, dlatego nie znalazlo sie dla niego miejsce w tym rankingu. On jest na samym szczycie gory lodowej, i wiadomo, ze posrednio jest winny wszystkiemu co zle z Interem, ale bezposrednio jednak nie. To inni odpowiadaja za te porazki ;)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 17:16

Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha :pray:.

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 17:46

Vimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha :pray:.
Beda jaja jesli Moratti zatridni Zemana :D

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 17:55

juvemaroko pisze:
Vimes pisze:Prawie spadłem z krzesła jak to przeczytałem: "Inter to make sensational Zeman move?" :rotfl:. Moratti chłopie proszę cię, zatrudnij Czecha :pray:.
Beda jaja jesli Moratti zatridni Zemana :D
Takiego Comba nie przezyliby nasi Tifosi na stadionie, mieli by problem z kogo bardziej szydzic, czy skupic sie na pilkarzach internazionale czy na Panu Z. :smile:
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2013, 19:38 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 18:56

Dzisiaj do listy kontuzjowanych dołączyli Cambiasso i Guarin. Największym sukcesem Stramaccioniego jak do tej pory jest chyba wygranie NextGen Series, więc gdzie są ci piłkarze? Kiedy jak nie teraz powinien zacząć ich wystawiać zamiast emeryta Rocchiego.

Obrazek
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 19:09

Jak to się uda to za rok będą walczyć o utrzymanie w lidze.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Orkos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 19:39

Zeman w Interze to dla nas świetna wiadomość. Moratti chyba nie myśli. Przecież to by był strzał w kolano.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2013, 20:33

Vimes pisze:Największym sukcesem Stramaccioniego jak do tej pory jest (...)
przerwanie serii Conte.
Orkos pisze: Moratti chyba nie myśli
Też mi nowość :prochno: Do pełni szczęścia brakuje kłopotów finansowych interu

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2013, 10:11

:smile: Wysłałbym Morattiemu bombonierkę
Vimes pisze:Dzisiaj do listy kontuzjowanych dołączyli Cambiasso i Guarin
Ani mnie to ziębi, ani grzeje, ale ciekawa sytuacja jest w Interze:
Castellazzi, Mbaye, Nagatomo, Mudinagyi, Gargano, Obi, Cambiasso, Guarin, Kuzmanovic, Palacio, Milito, Cassano - kontuzjowani. Grubo.

Obrazek
Murzin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2013, 15:03

W Interze sytuacja podobna do tej naszej gdy zajmowaliśmy te nieszczęsne siódme miejsca. Też mieliśmy tak ogromne plagi kontuzji, że musieliśmy Paolucciego sprowadzić z Sieny żeby było czym grać. :lol:

Jak problemy to na całego ;p

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2013, 16:06

Sytuacja w interze trochę przypomina mi naszą, kiedy zmienialiśmy niedoświadczonego Ferrarę (Zaccheroniego pomijam, bo on i tak był tylko na chwilę) na starego Del Neriego. Życzę im z całego serca osiągnięć co najmniej porównywalnych do naszych wyczynów z czasów Alojza.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2013, 14:15

Rocchi strzelił bramkę w 82', żeby w 84 zostać zmienionym (jako jedyny napastnik) przez obrońcę. 1:0 z Parmą, trzeba bronić wyniku :lol: . Strama to jednak ma łep. Obrona Częstochowy i ciągłe machanie, żeby się cofnęli + dzieci skandujące nazwę tego klubu = idealny początek kacowej niedzieli. A o 20:45 :twisted:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2013, 09:26

Zeman: Impossibile dire no all'Inter (zrozumie każdy)

Romans pomiędzy Interem i Zemanem kwitnie :smile: Kurcze, ależ chciałbym zobaczyć go na ławce Nerazzurrich!

EDIT:
1) Dziś poszła fama, że Barcelona szykuje ofertę za Handanovicia w wysokości 30 baniek
2) Jeden z dyrektorów Interu - Marco Fassone zapowiedział dziś, że stadion dla gorszej części Mediolanu będzie gotowy najwcześniej w 2018 roku.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2013, 14:16

Post pod postem dla lepszej widoczności :)

Fassone potwierdził 5 nowych nabytków Interu: Diego Laxalt, Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Ruben Botta i Mauro Icardi.

Fajnie, przynajmniej ploty o Andreolim w Juve się skończą, bo były dla mnie niezmiernie irytujące.

Obrazek
ODPOWIEDZ