Serie A 12/13 (30): Inter 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 09:51

Z podanego kilka postów wcześniej składu zamieniłbym tylko Chielliniego na Marrone. Musi być w 100% gotowy na Bayern.

No i mam nadzieję, że zobaczę właśnie taki atak. Matri - Quag, jestem pewny, że spiszą się przyzwoicie, a ja nie będę musiał już oglądać tego kordupla.

Stawiam na 2 : 0 dla Juve.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 09:57

Ouh_yeah pisze:Ale Conte wciska kit na tych konferencjach. Najpierw mówi, że nie można kalkulować, tylko skupić się na najbliższym meczu, a później w ogóle nie powołuje Vucinicia, chociaż wszyscy wiedzą, że gdyby brał ten mecz na 100% poważnie, to Miras zagrałby nawet bez jednej nogi.
Akurat kiepski przykład, bo ktokolwiek wyszedłby w ataku to większej różnicy nie robi (poza Gio oczywiście). A że Miras to największy pupilek Conte, to faktycznie może dmucha na zimne przed Bayernem.

Zresztą wszystko okaże się po 14 gdy poznamy składy. Jeśli sprawdzi się ten przewidywany (zagra całe MVP i przede wszystkim Kielon) to nie można mieć żadnych wątpliwości, że Antonio traktuje ten mecz na 100% poważnie.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 10:03

Brawo, chorego z łóżka wyciągać, żeby był niedostępny podczas meczu z Interem, a z Bayernem w ogóle by nie zagrał. Mamy Matriego i Fabio, jeśli obaj wyjdą liczę, że pokażą jakość na swoim normalnym poziomie, jeśli tak będzie to spokojnie któryś z nich coś ustrzeli. Jeszcze 5 godzin, ale się jaram :dance: .

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 10:05

Git, że prawdopodobnie Gio zasiądzie na ławce. Koleś oprócz deficytu umiejętności ma wypisz wymaluj syndrom Amauriego, po prostu spala się psychicznie. Nie ma prawa bytu w meczu budzącym takie emocje.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 10:13

Się zdziwisz jak wybiegnie we wtorek w pierwszym składzie, w meczu budzącym trzy razy większe emocje :smile:

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 10:24

stahoo pisze:Się zdziwisz jak wybiegnie we wtorek w pierwszym składzie, w meczu budzącym trzy razy większe emocje :smile:
Z Antonio wszystko jest możliwe a wtedy te trzy razy większe emocje trzeba będzie pomnożyć jeszcze przez trzy, bo będziemy się zastanawiać jak tu strzelić gola grając bez napastnika :smile: Na razie mnie to śmieszy ale we wtorek by mi mina zrzedła.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
lichy696

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 11:52

stahoo pisze:Się zdziwisz jak wybiegnie we wtorek w pierwszym składzie, w meczu budzącym trzy razy większe emocje :smile:
Mamy serię sięgającą 50 meczów bez porażki i przyjeżdża do nas największy wróg, który leje nas 1:3 i ją przerywa. Chcecie mi powiedzieć, że większe emocje czekają nas we wtorek :?: Naprawdę... :?

Inter nas zleje drugi raz, ale pewnie, po meczu będzie ożywiona dyskusja o Bayernie. Dalej może zwycięstwo no i co z tego :?: Drugą porażką z Interem idziemy w pośmiewisko, a przy takim kalendarzu to może mieć ona jeszcze większe konsekwencje. Milan i Napoli mają ciężkie wyjazdy ale jeśli wygrają...

PS> Giovinco będzie jednym z kluczów do wygranej z Bayernem. You will see :D

Mam jedną ************ schizofrenię...
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 12:00

lichy696 pisze:
Mamy serię sięgającą 50 meczów bez porażki i przyjeżdża do nas największy wróg, który leje nas 1:3 i ją przerywa. Chcecie mi powiedzieć, że większe emocje czekają nas we wtorek :?: Naprawdę... :?
Kiedy graliśmy w ćwierćfinale elitarnej LM? W 2006r? No, to już masz odpowiedź.

Stasiu, nie kracz...

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 12:21

Oczekuje udanego rewanżu za pierwszą porażke Juve na Juventus Stadium! Porażka baardzo bolała, więc trzeba im pokazać gdzie ich miejsce.
Nawet lepiej że Mirko nie pojedzie bo jak ma mu sie nie chcieć to ja podziękuje, to samo z Giovinco - oby przewidywania sie sprawdziły i atak był Matri-FQ. Ogólnie skład mi sie podoba tylko dlaczego na prawej Padoin a nie Lichy!? Wraca Kielon więc możemy liczyć na zero z tyłu! :D

Bardzoo ważne dwa mecze przed nami, ahh.

FORZA JUVE!!

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 12:44

Ouh_yeah pisze:Ale Conte wciska kit na tych konferencjach. Najpierw mówi, że nie można kalkulować, tylko skupić się na najbliższym meczu, a później w ogóle nie powołuje Vucinicia, chociaż wszyscy wiedzą, że gdyby brał ten mecz na 100% poważnie, to Miras zagrałby nawet bez jednej nogi.
A po co Ci on w tym meczu? Chcesz, żebyśmy grali w dziesięciu? Matri i Quag to najlepsze rozwiązanie.
Co do składu, ja osobiście chciałbym widzieć Chielliniego przynajmniej w pierwszej połowie, którą mam nadzieję że wygramy różnicą dwóch bramek. Później niech wskakuje Marrone.

lichy696

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:10

pumex pisze:
lichy696 pisze:
Kiedy ostatnio Juventus przyjechał na San Siro i wbił niebieskim trzy gole? w 92'. Inter od tego czasu wygrał w Turynie cztery mecze w których udało mu się strzelić min 3 gole. Niech będzie, że jestem gorszym kibicem ale wolę wygrać dzisiaj 4-0 , 5-0 a odpaść z LM :wink:

Mam jedną ************ schizofrenię...
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:32

lichy696 pisze:
pumex pisze:
lichy696 pisze:Mamy serię sięgającą 50 meczów bez porażki i przyjeżdża do nas największy wróg, który leje nas 1:3 i ją przerywa. Chcecie mi powiedzieć, że większe emocje czekają nas we wtorek :?: Naprawdę... :?
Kiedy ostatnio Juventus przyjechał na San Siro i wbił niebieskim trzy gole? w 92'. Inter od tego czasu wygrał w Turynie cztery mecze w których udało mu się strzelić min 3 gole. Niech będzie, że jestem gorszym kibicem ale wolę wygrać dzisiaj 4-0 , 5-0 a odpaść z LM :wink:
Nie ma znaczenia kiedy wbiliśmy im trzy gole na San Siro, ważne są dziś trzy punkty. Twoje podejście jest dla mnie niepoważne i aż niewiarygodne. Mamy szansę znów zaistnieć w Europie a Ty bredzisz o jakimś Interze i wyniku 4-5:0 kosztem awansu do półfinału LM?! Chyba czas najwyższy zmienić priorytety.
Nie rozumiem takich kibiców!

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:52

Jaki jest sens męczenia Pirlo i ryzykowania, że złapie kontuzję przed tak ważnym meczem, skoro na ławce mamy zdolnego, zdrowego i dorodnego Pogbę, który być może nawet zagrałby lepiej od Andrei. Rozumiem gdybyśmy nie mieli naszej czarnej perły i w środku musiałby grać ktoś przeciętny, ale my mamy Pogbę! Podobnie z Chiellinim, który wraca po urazie i spokojnie mógłby go zastąpić Marrone lub nawet Peluso, choć to bardziej lewy niż środkowy. Pogba i Marrone potrzebują gry i daliby dziś z siebie wszystko, a na Bayern i tak w pierwszym nie wybiegną. Ehh... widać, że zarząd na pierwszym miejscu stawia obronę tytułu, a szkoda, bo LM to gigantyczne pieniądze, a od tego sezonu jeszcze większe, bo UEFA zwiększyła premie. Wolałbym 2-3 miejsce i zwycięstwo w LM, ale może lepiej mieć pewne scudetto, a za rok skupić się na LM.

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 13:53

Sklad moze byc chociaz dalbym odpoczac jeszcze Chielliniemu i wpuscil za niego Marrone. Szkoda ze Pogba nie od pierwszej minuty.

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 marca 2013, 14:05

Marrone za Kielona :)
Pogba za Pirlo :x

Ale pewnie i tak wyjdziemy najmocniejszym, oby tylko obyło się bez kontuzji :)

FORZA JUVE

Zablokowany