Ciekawostki dotyczące Juventusu. Czyli pytania i odpowiedzi.
- Vincitore
- Juventino
Od jakiegoś czasu mam straszną bekę z cieszynki Vucinicia po bramce, chodzi oczywiście o tego kciuka. Zastanawiam się czemu ma to służyć, bo wierzę, że zwykłe "jest ok" się pod tym nie kryję.
Wiem, że na naszym stadionie po bramce, biegnie z tym kciukiem skierowanym do kogoś kto siedzi na trybunach w jednym miejscu (po meczu z Milanem w pucharze wspólnie z Mexesem tam machali), no ale na wyjazdach też to uskutecznia, co więcej wczoraj kciuczek pojawił się również po bramce z Mołdawią.

Wiem, że na naszym stadionie po bramce, biegnie z tym kciukiem skierowanym do kogoś kto siedzi na trybunach w jednym miejscu (po meczu z Milanem w pucharze wspólnie z Mexesem tam machali), no ale na wyjazdach też to uskutecznia, co więcej wczoraj kciuczek pojawił się również po bramce z Mołdawią.

- Azazel
- Juventino
Kciuk do góry - w prawie całej Europie, Stanach, Australii i większości Afryki oznacza „ok!”. Jednak na Bliskim Wschodzie i w południowej Europie (zwłaszcza na Sardynii) jest niezwykle obraźliwy - to wyrafinowany symbol seksu analnego. Należy go tam bezwzględnie unikać.
Ja aż tak temu się nie przyglądałem, ale może dedykuje swoje gole dziewczynie/bratu/kontuzjowanemu Pepe. Raczej tak bym to widział, choć zazwyczaj przyjmowałem to jako podziękę za jakieś zagranie.
- juventussek
- Juventino
W wiadomościach na TVN mówili i pokazywali o Harlem Shahe, Juventus na pierwszym planie ;d
Ostatnio zmieniony 24 marca 2013, 22:57 przez juventussek, łącznie zmieniany 2 razy.
- jsduga
- Juventino
http://kwejk.pl/obrazek/1721661/zapowie ... entus.html
Jednak nasz mecz naprawdę wzbudza popularność. Nawet ciekawy "artykuł".
Jednak nasz mecz naprawdę wzbudza popularność. Nawet ciekawy "artykuł".
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- jarmel
- Redaktor
To praca naszego forumowego kolegi
:
#AllegriOut
- jsduga
- Juventino
Czułem, że ktoś od Nas musiał się za tym kryć. Ale jak najbardziej mi się to podobajarmel pisze:To praca naszego forumowego kolegi:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- francois
- Juventino
Niech ktoś przetłumaczy bo nie czaje dowcipu :oops:jarmel pisze:Pojawiła się druga lekcja pokera:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Naszła mnie ostatnio ochota na odświeżenie sobie serialu "Skazany na śmierć" i nawet tutaj znalazł się motyw Juve (i Barcelony) 
Kadr pochodzi z odcinka 10 w sezonie 3 - KLIK

Kadr pochodzi z odcinka 10 w sezonie 3 - KLIK
- juventusiak_94
- Juventino
http://sport.tvp.pl/10687880/top-10-dlu ... #undefined
no i zgadnijcie ilu naszych?
i kto na 1 miejscu 
no i zgadnijcie ilu naszych?

- Mateuszello
- Juventino
W ciemno postawiłbym na Lichtseinera, a tu mimo iż wcale nie było go wśród naszej trójki to jeszcze na topie znalazł się ten, po którym najmniej się tego spodziewałemjuventusiak_94 pisze:http://sport.tvp.pl/10687880/top-10-dlu ... #undefined
no i zgadnijcie ilu naszych?i kto na 1 miejscu

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Izi
- Juventino
http://www.tvn24.pl/krolewscy-zasiedli- ... 319,s.html
Forbes i najnowszy ranking wartości klubów.
Wciąż za Milanem -_-.
Forbes i najnowszy ranking wartości klubów.
Wciąż za Milanem -_-.
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.