WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
DOOOBRZE BYLO!
DACIN co <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!
W OGOLE PISSU <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Krupnikiem w plecaku stąd mój apel:
ZOSTAW GO NA KOLEJNY BEFOR!
DACIN co <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!

W OGOLE PISSU <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> z Krupnikiem w plecaku stąd mój apel:
ZOSTAW GO NA KOLEJNY BEFOR!

- Myzarel
- Juventino
O tym jak było dobrze świadczy to że meczu prawie nie pamiętam a wypiłem tylko 3 piwa 
Już nie będzie Adama Małysza na następnych mistrzostwach świata!

Już nie będzie Adama Małysza na następnych mistrzostwach świata!

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Greger
- Juventino
:C Nie mogę, to było straszne trzodowanie. Niestety forma Juventusu jest niewspółmierna do naszej formy. Fabio wczoraj MVP, teatrzyk kukiełkowy robił
Nie wyrabiam!
Nie wiem czy widzieliście jak zamiast do kibla wbiłem do kuchni i jakaś gruba baba zaczęła po mnie jechać. Obora straszna!
Acha! Na głównej zachęcają do wrzucania zdjęć ze spotkań fanów. Poproszę chyba szmatę z dołu, żeby wrzuciła foty z końca bifora :C
Nie wiem czy widzieliście jak zamiast do kibla wbiłem do kuchni i jakaś gruba baba zaczęła po mnie jechać. Obora straszna!
Acha! Na głównej zachęcają do wrzucania zdjęć ze spotkań fanów. Poproszę chyba szmatę z dołu, żeby wrzuciła foty z końca bifora :C

- jareckik
- Juventino
A teatrzykowy master wisi mi szalik... ;D No baba z dolu ma dobre foty na glowna;] <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ja pamietam tylko wynik z wczoraj, to i tak niezle? A te skinhedy ? WTF???
- zahor
- Juventino
Mówisz o tamtych drzwiach za naszymi plecami? Ja też tam raz wbiłem przez przypadek, ale nikogo nie spotkałem więc mogłem dokładnie spenetrować kuchnię w poszukiwaniu kibla :-DGreger pisze: Nie wiem czy widzieliście jak zamiast do kibla wbiłem do kuchni i jakaś gruba baba zaczęła po mnie jechać. Obora straszna!
Na skinheadów nie narzekaj, bo cośmy się ichniej wódki opili to naszejareckik pisze:A te skinhedy ? WTF???
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Ty curva sud... jarecki co wkręcał tych narodowców "piłsudczyków ****" nie mogłem z tego
:C
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Hahaha... Bossu wczoraj istny pokaz stoicyzmu! Nazwijmy to pierwszymi oznakami wiosny 8) xD
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ochrzaniali nas w tej knajpce, że drzemy ryja i przeklinamy, a i tak dość spokojnie było. Koło 70 minuty sobie chyba spokój dali i czekali aż się mecz skończy.
Swoją drogą... Zahor to niezł przeagent. Gajowemu też wczoraj odwaliło tuż po meczu.
Nie będzie już Adama Małysza na Mistrzostwach Świata...
Swoją drogą... Zahor to niezł przeagent. Gajowemu też wczoraj odwaliło tuż po meczu.
Nie będzie już Adama Małysza na Mistrzostwach Świata...
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Łogień był, wynik pamiętam, było super hehe. Kto chętny na poprawiny niech wbija.
Aha: Jarecki zgłoś się po szalik, bo to twój chyba.
Juve!!! storia di un grande amore!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
Wiellkaaaaaaaa miłoooooooooośść!
- jareckik
- Juventino
Przy okazji ;]Dacin pisze:Łogień był, wynik pamiętam, było super hehe. Kto chętny na poprawiny niech wbija.
- Pissu
- Juventino
Klasyczna obora. Dacin jak zawsze klasa
Prosiaczek coś bez formy był.
Buczuś,ja nigdzie nie uciekałem z gorzałą, spokojnie stałem pod knajpą i czekałem aż ktoś powie gdzie idziemy dalej. Krupnik będzie na następny bifor. Tylko wbij na niego, a nie jak wczoraj.
Greger - wbicie do kuchni było zacne. tak samo, gdy się zajadałeś kotletem, jak prawdziwy janusz.
No i wejście do knajpy z okrzykiem "trzoda" i "na jaremu"
)

Buczuś,ja nigdzie nie uciekałem z gorzałą, spokojnie stałem pod knajpą i czekałem aż ktoś powie gdzie idziemy dalej. Krupnik będzie na następny bifor. Tylko wbij na niego, a nie jak wczoraj.

Greger - wbicie do kuchni było zacne. tak samo, gdy się zajadałeś kotletem, jak prawdziwy janusz.
No i wejście do knajpy z okrzykiem "trzoda" i "na jaremu"

- AmericanPsycho
- Juventino
:shock: o curva...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.