WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Boss
- Juventino
Z ostatnich widziałem to tylko dzisiejszy i ten z Lazio. Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że tracą punkty. Byle nie przegrać w piątek, bo kalendarz taki, że +3 i po zabawie, Mediolan i Rzym na margines zejdą w dalszej fazie sezonu 

- blk01
- Juventino
ale w piątek damyy, w feli pewnei też żadnej imprezy nei ma to zawsze jakaś opcja 

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- greenjack85
- Juventino
Robimy wielki powrót! Bifor obojętnie gdzie, bo i tak będzie straszny ogień
Liczę na dużą frekwencję, macie nie zawieść. Po tym meczu mam nadzieję, że będziemy już mogli świętować mistrzostwo :-D

- Boss
- Juventino
Oby to było (Nie)zapomniane mistrzostwo :Cgreenjack85 pisze:Robimy wielki powrót! Bifor obojętnie gdzie, bo i tak będzie straszny ogieńLiczę na dużą frekwencję, macie nie zawieść. Po tym meczu mam nadzieję, że będziemy już mogli świętować mistrzostwo :-D
- greenjack85
- Juventino
Liczę na obecność przede wszystkim "starej ekipy"
Nowi oczywiście też jak najbardziej będą mile widziani.

- AmericanPsycho
- Juventino
Mnie niestety nie będzie
Ej, ale poruszcie może temat majowego wypadu do Turynu, tudzież Bergamo. Myślę, że już czas...

Ej, ale poruszcie może temat majowego wypadu do Turynu, tudzież Bergamo. Myślę, że już czas...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- greenjack85
- Juventino
Danka :-D no co ty? Jak Cię nie będzie?AmericanPsycho pisze:Mnie niestety nie będzie![]()
- greenjack85
- Juventino
Syczu a kiedy ja wódki nie piłem?syczu pisze:Kubuś, a wódkę już pijesz :>

- greenjack85
- Juventino
TY ATEISTO pijaku cicho siedź 

- syczu
- Juventino
No dokładnie to miałem na myśli, miałeś wtedy jakiś swój wymysł, że do walki Kliczki chyba miałeś nie pić. Ale skoro mówisz, że to dawno i nieprawda, to łoimy siwuchę w piątek 
Co do wyjazdu, to jak już tam gdzieś wcześniej wspominałem, jestem absolutnie na tak. Sprawdzałem teraz loty na RyanAirze i niestety ceny szału nie robią, bo w 2 strony około 330zł chyba, jak doliczyć wszystkie inne pociągi i miejskie, to 500zł za samo podróżowanie wyjdzie, także tym razem trzeba ogarnąć bilety w ludzkiej cenie, a nie od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> koników

Co do wyjazdu, to jak już tam gdzieś wcześniej wspominałem, jestem absolutnie na tak. Sprawdzałem teraz loty na RyanAirze i niestety ceny szału nie robią, bo w 2 strony około 330zł chyba, jak doliczyć wszystkie inne pociągi i miejskie, to 500zł za samo podróżowanie wyjdzie, także tym razem trzeba ogarnąć bilety w ludzkiej cenie, a nie od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> koników

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- AmericanPsycho
- Juventino
350zł za samolot to tak samo jak w ubiegłym roku, więc bez bólu. Ważne, żeby zaklepać hostel za dobrą cenę, a później czekać już 'tylko' na bilety. Potrzebna jakaś wstępna lista chętnych, coby wiedzieć, za jakimi pokojami się rozglądać.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Boss
- Juventino
Ile noclegów chcesz zarezerwować w BergamoAmericanPsycho pisze: Ważne, żeby zaklepać hostel za dobrą cenę, a później czekać już 'tylko' na bilety. Potrzebna jakaś wstępna lista chętnych, coby wiedzieć, za jakimi pokojami się rozglądać.