Mercato (2012-2014)
- baka
- Juventino
Im więcej będzie grał tym większa szansa na to, że akurat u nas złapie formę. Oby go tylko kontuzje omijały szerokim łukiem. Już nie mogę się doczekać jak zobaczę go w biało czarnej koszulceyanquez pisze:No i Llorente zagrał jednak. Wcale nie został zesłany na Sybir... Good for us!

- Dolce Vita
- Juventino
Gorzej jak Llorente będzie grał piach... Wtedy wszystko zostanie po staremu bo pewnie Marotta nie postara się o innego klasowego golleadora. Naprawdę, lepiej by było żeby Fernando jednak okazał się strzałem w dychę.

- blackadder
- Juventino
Serio?Dolce Vita pisze: Naprawdę, lepiej by było żeby Fernando jednak okazał się strzałem w dychę.
Ja tam liczę że uda się sprowadzić prawdziwego klasowego napastnika.

- Vimes
- Juventino
- pumex
- Juventino
Z jednej strony nie wierzę w takie doniesienia, z drugiej, Barca czasem lubi spuścić z ceny, byleby szybko zakończyć transakcję (vide Czyhrynski). Sanchez za 18mln jest okazją jakich próżno szukać, Marotta niech już sunie pod bankomatVimes pisze:"Juve €18m Alexis Sanchez swoop?". Serio? Barcelona chce tylko 18 mln euro za Sancheza?

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Rocznikowo ma 25.Bazyliszek o Alexisie pisze:wiek..23 lata..
Bierem. W pakiecie z Villa.Vimes pisze:"Juve €18m Alexis Sanchez swoop?". Serio? Barcelona chce tylko 18 mln euro za Sancheza?
Co do pilkarzy, ktorym koncza sie kontrakty - absolutnie takimi powinnismy sie starac wypelniac lawke - wielka oszcz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Sanchez? Bardzo prosze. Fabio mozna wtedy opędzlować. Tak by zostać z
Llorente,Matri,Giovinco,Vucinic,Sanchez. Giovinco oddac Fiorze za Jo-Jo i nie wiem kogo chcialbym w 1 składzie
Llorente,Matri,Giovinco,Vucinic,Sanchez. Giovinco oddac Fiorze za Jo-Jo i nie wiem kogo chcialbym w 1 składzie

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- gucio_juve
- Juventino
Niby po co Sanchez miałby przychodzić do Turynu? Czy my mamy skłonność do kupna tylko "niepełnosprawnych" napastników? Gość zdobył ledwie jedną bramkę w lidze w tym sezonie. Poza tym, jego postawa jest tak beznadziejna, że szkoda nawet komentować. Facet w ataku pozycyjnym jest fatalny. Lepiej te pieniądze włożyć w lewego pomocnika, a Asamoaha przesunąć do środka, lub dołożyć do napastnika, który rzeczywiście podniesie jakość przedniej linii.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
gucio, ja też bym chciał kupić z Barcelony napastnika strzelającego dziesiątki bramek i bez którego nie wyobrażają sobie wyjściowego składu, ale jesteśmy skazani tylko na "niepełnosprawnych" jeśli chodzi o te rejony.
- pablo1503
- Juventino
Sądzisz, że po tym słabym sezonie w Hiszpanii już nigdy nie wróci do gry na najwyższym poziomie? :doh:gucio_juve pisze:Niby po co Sanchez miałby przychodzić do Turynu? Czy my mamy skłonność do kupna tylko "niepełnosprawnych" napastników? Gość zdobył ledwie jedną bramkę w lidze w tym sezonie. Poza tym, jego postawa jest tak beznadziejna, że szkoda nawet komentować. Facet w ataku pozycyjnym jest fatalny. Lepiej te pieniądze włożyć w lewego pomocnika, a Asamoaha przesunąć do środka, lub dołożyć do napastnika, który rzeczywiście podniesie jakość przedniej linii.
Sądzę, że napastnicy w Barcelonie mają bardzo utrudnione zadanie, bo granie w cieniu Messiego na pewno im nie pomaga. Wierze, że jakby wrócił do Włoch, to automatycznie powróciłby do wielkiej piłki.

- Arbuzini
- Juventino
Ofensywny skrzydłowy nie jest naszym priorytetem. 352 jest naszym bazowym ustawieniem, a 433 stosujemy od dzwona. Oczywiście w tym sezonie ze względu np. na kontuzje, czy zawieszenia ciężej jest żonglować ustawieniami niż w roku ubiegłym, ale nie ma chyba cienia wątpliwości, że 352 to znak rozpoznawczy Juventusu.
Sancheza w pierwszej kolejności trzeba rozpatrywać jako cofniętego napastnika (i to już pozwala sądzić, że to trochę inny typ zawodnika niż Giovinco). 20 mln E to już atrakcyjna cena, a co dopiero 18. Jeśli tylko zaoszczędzona kasa pójdzie na kolejne sensowne wzmocnienia typu Verratti ew. Obiang, czy Fuchs/Kolarov/Oczpika/itd., a nie kolejnych Padoinów, czy Polich to jestem jak najbardziej za. Ciężko wyczuć, jak to będzie. Wygląda na to, że faktycznie zagięliśmy parol na Alexisa. Ciekawe tylko kto jest szykowany do odejścia żeby zrobić dla niego miejsce. Nastroje pozwalają sądzić, że najbliżej wylotu jest Fabio Q.
Sancheza w pierwszej kolejności trzeba rozpatrywać jako cofniętego napastnika (i to już pozwala sądzić, że to trochę inny typ zawodnika niż Giovinco). 20 mln E to już atrakcyjna cena, a co dopiero 18. Jeśli tylko zaoszczędzona kasa pójdzie na kolejne sensowne wzmocnienia typu Verratti ew. Obiang, czy Fuchs/Kolarov/Oczpika/itd., a nie kolejnych Padoinów, czy Polich to jestem jak najbardziej za. Ciężko wyczuć, jak to będzie. Wygląda na to, że faktycznie zagięliśmy parol na Alexisa. Ciekawe tylko kto jest szykowany do odejścia żeby zrobić dla niego miejsce. Nastroje pozwalają sądzić, że najbliżej wylotu jest Fabio Q.
- wagner
- Juventino
Sanchez to atrakcyjny dla nas gracz. Dwóch cofniętych w postaci Sancheza i Giovinco + wysunięci : Vucinic, Matri, Llorente wygląda dobrze. Duzo kombinacji tu widze i jak najbardziej wydaje się że to by była poprawa jakości. Ale : 1. nie bez przyczyny nie napisałem w tej klasyfikacji Quagliarelli (którego cenie i lubie) jeśli przyjdzie do zespołu gracz typu Sancheza, to najprawdopodobniej do wylotu będzie właśnie Fabio. Przy takim składzie nie wyobrażam sobie pozostanie Anelki mimo wszystko. I po 2. jeśli Sanchez będzie chciał odejść z Barcelony, odbudować się itd. a Hiszpanie puszczą go za 18/20 to za pewnie zainteresowani będą i Inter i Milan. To będzie ciekawa rywalizacja między klubami i ciekawi mnie co ostatecznie zadecyduje.Arbuzini pisze:Sancheza w pierwszej kolejności trzeba rozpatrywać jako cofniętego napastnika (i to już pozwala sądzić, że to trochę inny typ zawodnika niż Giovinco). 20 mln E to już atrakcyjna cena, a co dopiero 18