Pamiątki, gadżety itp. ;) Kupię/Sprzedam/Wymienie

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
DarekAre

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2012, 21:45

Witam czy ktoś sie moze orientuje czy gdzies we Wroclawi w sklepie albo okolicy kupie zimową czapke Juve z tej nowej kolekcji

Makiavel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 21:42

Ja mam pytanie takie. Gdzie we Wrocławiu można kupić jakieś bluzy/koszulki/czapki/szaliki Juventusu? Nie chcę kupować przez neta bo np. koszulka czy bluza po rozmiarze może najzwyczajniej nie pasować. Dzięki za info

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 22:24

sklep nike factory albo sklep nike w galeri dominikanskiej

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
DarekAre

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2012, 23:01

dzisiaj byłem w Factory to nic z Juve nie było teraz w Factory jest jakas akcja Inter koszulki po 85zł z tego co pamietam. gdyby taka akcja była z koszulkami JUVE ;D

Dianabol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2012, 16:15

Siemanko. Ma ktoś taką torbę na sprzedanie może albo wie gdzie można kupić? http://allegro.pl/nowa-torba-juventus-n ... 40951.html

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2012, 16:57

Sprzedam oryginalne karty "Juventus F.C. Campione D'Italia 94/95"! Karty określone jako "Proddotto Ufficiale" - czyli jak pewnie każdy się domyślił, oficjalny produkt klubu! Zestaw zawiera zdjęcie mistrzowskiej drużyny, na owej fotografii zobaczyć możemy min. obecnego trenera Starej Damy - Antonio Conte oraz człowieka, który zastępował go w czasie zawieszenia - Massimo Carrerę! Nie zabrakło również legend pokroju Alessio Tacchinardiego, Alessandro Del Piero, Roberto Baggio, Ciro Ferrary, Marcello Lippiego, Gianluci Vialliego, Fabrizio Ravanelliego i wielu wielu innych! Każdy zawodnik z ówczesnej kadry Juventusu ma też swoją "własną" dwustronną kartę - na jednej ze stron widzimy danego piłkarza w akcji, zaś na odwrocie mamy jego "statyczne" zdjęcie, z krótkim opisem i przebiegiem kariery. Niektóre z kart przedstawiają też fetowanie mistrzostwa, zdjęcia trybun, zawodników w szatni - jednym słowem prawdziwa gratka dla kolekcjonerów i fanów! Sam jestem wiernym kibicem, jednak nawet nie mam gdzie owych kart umieścić i ciągle leżą w pudełku...a szkoda, bo to coś fantastycznego. Zapraszam do kupna! Z góry przepraszam za jakość zdjęć tych kilku przykładowych kart..Wesołych Świąt! :)

http://img695.imageshack.us/img695/4513/campione3.jpg
http://imageshack.us/scaled/landing/696/campione2.jpg
http://img827.imageshack.us/img827/4033/campione1.jpg

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2013, 03:42

Sprzedam białą polówke reprezentacji Włoch. Cała biała z flaga wzdłuż rekawków wyszytą. Rozmiar XL (tak naprawdę pasuje na M-L klasyczne).

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
negocjator

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 02:13

Alexxxxx pisze:Sprzedam białą polówke reprezentacji Włoch. Cała biała z flaga wzdłuż rekawków wyszytą. Rozmiar XL (tak naprawdę pasuje na M-L klasyczne).

Weź na jutrzejszy mecz zobaczymy moze sie dogadamy :)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2013, 13:52

ok, wezmę :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
forfanka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2013, 12:57

Mam do sprzedania Włoski ekspres do kawy Juventus Turyn na kapsułki plus 200 kapsułek. Ekspres używany sporadycznie, robi bardzo dobrą kawkę. Jest bardzo prosty w obsłudze. Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia i szczegółowe informacje.

kangurekm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 16:39

Mam pytanie do osób zorientowanych , które są z okolic Sosnowca - jak wygląda sytuacja z rzeczami Juve w Fashion House ? Jest sens jechać?

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 17:08

kangurekm pisze:Mam pytanie do osób zorientowanych , które są z okolic Sosnowca - jak wygląda sytuacja z rzeczami Juve w Fashion House ? Jest sens jechać?
Nie wiem jak jest teraz, ale 1.5 roku temu byłem przejazdem i sprawdziłem. Mieli jakieś getry i spodenki z sezonu 2008/2009. Głównie jak już coś mają klubowego to Manchester i Barca. Może się trochę polepszyło od tego czasu, ale nawet jeśli tak, to i tak cudów raczej bym się nie spodziewał, więc lepiej już kupić coś na allegro, czy ISS.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 20:05

mpolek pisze:
kangurekm pisze:Mam pytanie do osób zorientowanych , które są z okolic Sosnowca - jak wygląda sytuacja z rzeczami Juve w Fashion House ? Jest sens jechać?
Nie wiem jak jest teraz, ale 1.5 roku temu byłem przejazdem i sprawdziłem. Mieli jakieś getry i spodenki z sezonu 2008/2009. Głównie jak już coś mają klubowego to Manchester i Barca. Może się trochę polepszyło od tego czasu, ale nawet jeśli tak, to i tak cudów raczej bym się nie spodziewał, więc lepiej już kupić coś na allegro, czy ISS.
Chyba przesadzasz. Kupiłem tam w tamtym roku spodenki czarne, białe i koszulkę Juventusu z sezonu przed wygraniem scudetto. Jak tam bywałem były też dresy Juventusu, szaliki, piłkę sobie kupiłem z Serie A, a w Pumie często kupuje coś z Włoch za grosze (19 zł :-D).

mpolek

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 20:18

wloski pisze:
mpolek pisze:
Chyba przesadzasz. Kupiłem tam w tamtym roku spodenki czarne, białe i koszulkę Juventusu z sezonu przed wygraniem scudetto. Jak tam bywałem były też dresy Juventusu, szaliki, piłkę sobie kupiłem z Serie A, a w Pumie często kupuje coś z Włoch za grosze (19 zł :-D).
Widocznie źle trafiłem, bo akurat mieli pustki jeśli chodzi o rzeczy z Juve. Nawet mnie szczerze zaskoczyłeś, że koszulki mają.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2013, 20:24

A i były też koszulki te białe z paskiem w kolorze repry Włoch. No nie istotne, teraz Nike się rozbudowało i dział piłkarski został przeniesiony do osobnego miejsca, więc tam powinno być teraz niby więcej niż poprzednio, chociaż nie wiem co jest teraz, bo nie jeżdżę tam na wycieczki bez siana.

ODPOWIEDZ